Erdofanseln wrote:Prosjecan fan Erdogana...Smrcak15 wrote:
....crkni te od muke
Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
- BajramBarecula
#1726 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
-
maxell_sarajevo
#1727 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Erdoganova i Baketova prica o autoputu SA-BG je ravna Bosmalovoj i malezijskoj prici o autoputu Vc za tri godine.
-
kakavdanakneiskustvu
- General War
#1729 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Kad imas turkish airlines kao strateskog partnera sta ocekivat.Fudo387 wrote:To ste ipak vi ukinuli, dva jebena dvokrilca niste bili u stanju odrzavati.General War wrote:...steta sto ukide Bosnian Airlines da se lakse ide na zapad taziit selameta.
Eto kod tebe PAN AM ne znam sta bi s njim.
- Maraschino
- Smrcak15
#1731 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Kada moze ivo josipovic bisi predsjednik hrvatske moze i erdogan, tacka.kakavdanakneiskustvu wrote:Smrcak15 wrote:NIkome ne smeta sto dolaze Srbijanski predsjednik u RS ili Hrvatska predsjednica po Mostaru i ostalim dijelova gdje su hrvati....nikome to ne smeta, iako taj isti dodik javno prijeti ocjepljenjem od Bosne a ovaj ga predsjednik podrzava i niko nista....
i onda dodje jedan erdogan koji ugovara mega projekat autoput Sarajevo-Beograd i onda nevalja......
ma jos jednom da naznacim, kome to smeta neka crkne od muke strostruko![]()
Ja nisam SDA:ovac nego glasam i podrzajem svim srcem Mirsada Hadzikadica, ali ovo sto izetbegovic radi je za svaku pohvalu, zna cijeniti prijeteljea ne ko neki. A onaj ko gura istinske prijatelje od sebe je glupan i ne mudar covjek, takav sam sebi puca u nogu....i to jos mocne i eonomske jake prijatelje koji zele da pomgnu, i takvo prijatelja gurati od sebe moze samo glup covjek i narod da radi.
ovaj diktator odrzava u nasoj zemlji predizborni miting svoje stranke za izbore u svojoj drzavi,hocemo li ugostiti jos neke stranke iz turske,hoce li sda imati mitnig u istanbulu??
hoće klinac
niko se nije bunio zbog josipovica, a ovdje erdogan cak ugovara mega projekte i sto je jako bitno za Bosnu ali i Srbiju jer se radi o zejdnickom projektu srbije bosne i turske i onda se kuka zbog erdogana, kada vidim ovakve duple arsine onda bi iz inata bas ugovorio jos koji miting erdogana samo da idem uz kosu budalama.
-
kakavdanakneiskustvu
- General War
#1733 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Ja mislio da je rat bio da se iscupa iz ralja beograda a sultan dva aVtoputa finansira za istok, 0 za zapad 
-
kakavdanakneiskustvu
#1734 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Smrcak15 wrote:Kada moze ivo josipovic bisi predsjednik hrvatske moze i erdogan, tacka.kakavdanakneiskustvu wrote:Smrcak15 wrote:NIkome ne smeta sto dolaze Srbijanski predsjednik u RS ili Hrvatska predsjednica po Mostaru i ostalim dijelova gdje su hrvati....nikome to ne smeta, iako taj isti dodik javno prijeti ocjepljenjem od Bosne a ovaj ga predsjednik podrzava i niko nista....
i onda dodje jedan erdogan koji ugovara mega projekat autoput Sarajevo-Beograd i onda nevalja......
ma jos jednom da naznacim, kome to smeta neka crkne od muke strostruko![]()
Ja nisam SDA:ovac nego glasam i podrzajem svim srcem Mirsada Hadzikadica, ali ovo sto izetbegovic radi je za svaku pohvalu, zna cijeniti prijeteljea ne ko neki. A onaj ko gura istinske prijatelje od sebe je glupan i ne mudar covjek, takav sam sebi puca u nogu....i to jos mocne i eonomske jake prijatelje koji zele da pomgnu, i takvo prijatelja gurati od sebe moze samo glup covjek i narod da radi.
ovaj diktator odrzava u nasoj zemlji predizborni miting svoje stranke za izbore u svojoj drzavi,hocemo li ugostiti jos neke stranke iz turske,hoce li sda imati mitnig u istanbulu??
hoće klinac
niko se nije bunio zbog josipovica, a ovdje erdogan cak ugovara mega projekte i sto je jako bitno za Bosnu ali i Srbiju jer se radi o zejdnickom projektu srbije bosne i turske i onda se kuka zbog erdogana, kada vidim ovakve duple arsine onda bi iz inata bas ugovorio jos koji miting erdogana samo da idem uz kosu budalama.
josipovic drzao predizborni miting svoje stranke u BIH za izbore u hrvatskoj,kad,gdje???
- славянин
#1735 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Da ih izfinansiraju abdGeneral War wrote:Ja mislio da je rat bio da se iscupa iz ralja beograda a sultan dva aVtoputa finansira za istok, 0 za zapad
-
maxell_sarajevo
#1736 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Ne voli Bosnu,voli anamo neku Tursku, Tursku kojoj smo mi bitni i dragi ko bosnjacima muslimani u Tunisu.Fudo387 wrote:Ogromna.maxell_sarajevo wrote:Koja je razlika izmedju Mihajla iz Lukavice koji mase srbijanskom zastavom, Ante iz Mostara sa hrvatskom zastavom i Mensura iz Sarajeva koji mase turskom zastavom???
Mensur iz Sarajeva mase i bosanskom, druga dvojica je mrze.
- Maraschino
#1737 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
znam, za tebe ni mrtav turcin nije dobar.kakavdanakneiskustvu wrote:Maraschino wrote:postujes li ovoga?kakavdanakneiskustvu wrote:da li bi i njega ovako docekali,nazivali babom našim,našim sultanom??
indiferentan sam
- Smrcak15
#1738 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
"I don't have anything against it. He's not the first foreign politician to hold a pre-election meeting here. If [former president of Croatia] Ivo Josipovic can do it, why can't Erdogan?" asked 28-year-old Damir Badzic, a resident of Sarajevo.kakavdanakneiskustvu wrote: josipovic drzao predizborni miting svoje stranke u BIH za izbore u hrvatskoj,kad,gdje???
https://www.aljazeera.com/news/europe/2 ... 27987.html
-
kakavdanakneiskustvu
#1739 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Maraschino wrote:[quote="kakavdanakneiskustvu"postujes li ovoga?kakavdanakneiskustvu wrote:da li bi i njega ovako docekali,nazivali babom našim,našim sultanom??
indiferentan sam[/quote]
znam, za tebe ni mrtav turcin nije dobar.[/quote]
to si ti rekao,ne ja
- Edin H.
#1740 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Ako je ovo tacno zasto predsjednikova supruga nije pokrivena u javnosti?pici wrote:Drago mi je vidjeti izmiješane zastave Turske i BiH. Dugo smo bili zajedno i dobro smo živjeli zajedno, dobro smo se borili zajedno – kazao je Izetbegović.
Podsjetio je da su Bošnjaci u bici na Galipolju branili Tursku kao svoju domovinu.
Pokušali su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, historije i ponosa. Ali, kako kaže hadis Božijeg Poslanika, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka koji će jednom narodu vratiti vjeru. A kad mu pomogne, niko ne može da ga pobijedi. Mi smo imali Aliju Izetbegovića. Ne možete objasniti kako smo uspjeli da se odbranimo. To je moglo samo Božijom intervencijom. Danas ne možete objasniti kako Turska uspijeva nositi ovako breme i težinu, toliko neprijatelja unutar sebe i na svojim granicama, sa milionima izbjeglica o kojima skrbi, Turska ne da se nosi sa tim, nego to radi odlično. Vi sada imate čovjeka kojeg je Bog poslao. Ime mu je Recep Tayyip Erdogan – poručio je Izetbegović.
Dodao je da građani Turske imaju obavezu da mu pomognu, da budu na pravoj strani i da ta strana prevagne.
- To su vaši glasovi, Turaka iz Evrope. Budite uz svog lidera, budite uz Tursku, budite uz pobjedu – izjavio je Izetbegović.
trezor je odbranjen![]()
Last edited by Edin H. on 20/05/2018 21:15, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#1741 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Smrcak15 wrote:"I don't have anything against it. He's not the first foreign politician to hold a pre-election meeting here. If [former president of Croatia] Ivo Josipovic can do it, why can't Erdogan?" asked 28-year-old Damir Badzic, a resident of Sarajevo.kakavdanakneiskustvu wrote: josipovic drzao predizborni miting svoje stranke u BIH za izbore u hrvatskoj,kad,gdje???
kad i gdje???
- General War
#1742 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Hoce, kad orocenje istekne u hypo banci od prodaje bosne prije stopedeset ljetaславянин wrote:Da ih izfinansiraju abdGeneral War wrote:Ja mislio da je rat bio da se iscupa iz ralja beograda a sultan dva aVtoputa finansira za istok, 0 za zapad
- славянин
#1743 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Hrvati i Srbi su konstitutivni narodi u BiH - Drzava BiH je drzava 3 konstitutivna naroda jeli po ustavu ????? Nisam primjetio da je jedan od tih naroda "Turci" - da sumiramo i da se ne lazemo - tebi je vjerski identitet mnogo vazniji nego nacionalni... kao i velikom broju drugih Bosnjaka/Muslimana u BiH.Smrcak15 wrote:"I don't have anything against it. He's not the first foreign politician to hold a pre-election meeting here. If [former president of Croatia] Ivo Josipovic can do it, why can't Erdogan?" asked 28-year-old Damir Badzic, a resident of Sarajevo.kakavdanakneiskustvu wrote: josipovic drzao predizborni miting svoje stranke u BIH za izbore u hrvatskoj,kad,gdje???
Reci tako i tacka a ne nesto se zamajavati.
- Maraschino
#1744 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
danas si se zad'o pravo, sto li?kakavdanakneiskustvu wrote: to si ti rekao,ne ja
-
kakavdanakneiskustvu
#1745 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Edin H. wrote:Ako je ovo tacno zasto predsjednikova supruga nije pokrivena u javnosti?pici wrote:Drago mi je vidjeti izmiješane zastave Turske i BiH. Dugo smo bili zajedno i dobro smo živjeli zajedno, dobro smo se borili zajedno – kazao je Izetbegović.
Podsjetio je da su Bošnjaci u bici na Galipolju branili Tursku kao svoju domovinu.
Pokušali su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, historije i ponosa. Ali, kako kaže hadis Božijeg Poslanika, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka koji će jednom narodu vratiti vjeru. A kad mu pomogne, niko ne može da ga pobijedi. Mi smo imali Aliju Izetbegovića. Ne možete objasniti kako smo uspjeli da se odbranimo. To je moglo samo Božijom intervencijom. Danas ne možete objasniti kako Turska uspijeva nositi ovako breme i težinu, toliko neprijatelja unutar sebe i na svojim granicama, sa milionima izbjeglica o kojima skrbi, Turska ne da se nosi sa tim, nego to radi odlično. Vi sada imate čovjeka kojeg je Bog poslao. Ime mu je Recep Tayyip Erdogan – poručio je Izetbegović.
Dodao je da građani Turske imaju obavezu da mu pomognu, da budu na pravoj strani i da ta strana prevagne.
- To su vaši glasovi, Turaka iz Evrope. Budite uz svog lidera, budite uz Tursku, budite uz pobjedu – izjavio je Izetbegović.
trezor je odbranjen![]()
kako nije,sebija nije,ona jeste pokrivena
- Chisum
#1746 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
seln wrote:Prosjecan fan Erdogana...Smrcak15 wrote:
....crkni te od muke
Sna ga Bosne
Nego, sta kaze SDA vazalcad - je li bilo ulja, brasna i Topsa na kraju, ili je ovo danas bilo na gladan stomak?
-
kakavdanakneiskustvu
#1747 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
danas si se zad'o pravo, sto li?[/quote]Maraschino wrote: to si ti rekao,ne ja
slobodan dan,pa zato,ti?
- Edin H.
#1748 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Supruga predsjednika Izetbegovica koji je ovo rekao.kakavdanakneiskustvu wrote:Edin H. wrote:Ako je ovo tacno zasto predsjednikova supruga nije pokrivena u javnosti?pici wrote:Drago mi je vidjeti izmiješane zastave Turske i BiH. Dugo smo bili zajedno i dobro smo živjeli zajedno, dobro smo se borili zajedno – kazao je Izetbegović.
Pokušali su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, historije i ponosa. Ali, kako kaže hadis Božijeg Poslanika, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka koji će jednom narodu vratiti vjeru. A kad mu pomogne, niko ne može da ga pobijedi. Mi smo imali Aliju Izetbegovića. Ne možete objasniti kako smo uspjeli da se odbranimo.To je moglo samo Božijom intervencijom. Danas ne možete objasniti kako Turska uspijeva nositi ovako breme i težinu, toliko neprijatelja unutar sebe i na svojim granicama, sa milionima izbjeglica o kojima skrbi, Turska ne da se nosi sa tim, nego to radi odlično. Vi sada imate čovjeka kojeg je Bog poslao. Ime mu je Recep Tayyip Erdogan – poručio je Izetbegović.
trezor je odbranjen![]()
kako nije,sebija nije,ona jeste pokrivena
- horkesh
#1749 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Svi Erdofanovi od danas pa nadalje i ubuduće neka samo šute kada bilo ko drugi dođe da vršlja po Bosni kao da je to njihova prćija.
Jer, ako može Erdogan, mogu i oni, ha ja. Uspjeli su da sve to izjednače, evo jedan skromni aplauz za tu dalekovidnu državničku politiku *clap clap*
Najdraži su mi ovi koji su kao najvećeg neprijatelja odredili upravo onaj dio sopstvenog naroda koji se ne slaže s vazalskim ponašanjem prema bilo kome, uključujući i Erdogana.
Jer, ako može Erdogan, mogu i oni, ha ja. Uspjeli su da sve to izjednače, evo jedan skromni aplauz za tu dalekovidnu državničku politiku *clap clap*
Najdraži su mi ovi koji su kao najvećeg neprijatelja odredili upravo onaj dio sopstvenog naroda koji se ne slaže s vazalskim ponašanjem prema bilo kome, uključujući i Erdogana.
- BajramBarecula
#1750 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
najjaci su ovi kako hrvati kako srbi kako drugi ovo ono...
koga ba zaboli za druge? koga zaboli sto se srbi uvlace rusima? koga briga sto se erdogan grli sa vucicem? sto kolinda dolazi da sere?
kao kako oni mogu, sto ne bi i mi?
nevjerovatno koliko smo pogubljeni, bez kicme i stava, nit znamo ko smo, nit znamo sta smo, totalna kriza identiteta.
najlakse je srat kako oni tamo mogu, sto i mi ne bi mogli, nikako da se od sebe krene, da se pogledamo u ogledalo.
dobro je neko gore napiso, klasicni stokholmski sindrom
koga ba zaboli za druge? koga zaboli sto se srbi uvlace rusima? koga briga sto se erdogan grli sa vucicem? sto kolinda dolazi da sere?
kao kako oni mogu, sto ne bi i mi?
nevjerovatno koliko smo pogubljeni, bez kicme i stava, nit znamo ko smo, nit znamo sta smo, totalna kriza identiteta.
najlakse je srat kako oni tamo mogu, sto i mi ne bi mogli, nikako da se od sebe krene, da se pogledamo u ogledalo.
dobro je neko gore napiso, klasicni stokholmski sindrom