Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
bingov buraz

#1726 Re: Migranti

Post by bingov buraz »

insomnia78 wrote:
ExNihilo wrote:Pazi ovog kretena. :lol:

Image
Odlican
:thumbup:
bingov buraz

#1727 Re: Migranti

Post by bingov buraz »

:sad:
Queen_of_hearts wrote:Prijeko potreban podsjetnik ko smo, s kime živimo i ko zastupa naše interese.
Čuj podsjetnik,podsjete te najmanje triput dnevno svaki dan.
ExNihilo

#1728 Re: Migranti

Post by ExNihilo »

Uvijek mi 'vako naumpadne mala Ruby Bridges, kada se New Orleans zainatio da joj ne dozvoli pohađanje škole s bijelcima, a nakon ukidanja segregacije, pa su je sutradan tenkovi pratili u školu.

Samo tenkovi čuvaju ustavni poredak, bato moj.

Image
plin72

#1729 Re: Migranti

Post by plin72 »

cyprus wrote:E kakav je ovo cirkus od države, čovjek da ne povjeruje...
cirkus potpisan prvo 94 i jos jednom 95 te, nekima to nije jos uvjek jasno
DeleteTheElite

#1730 Re: Migranti

Post by DeleteTheElite »

Kakva vojska i tenkovi. Ono malo profesionalaca prespava radni dan neobrijani i sa prljavim cizmama. Smijesne price se pricaju ovdje
escobar__

#1731 Re: Migranti

Post by escobar__ »

Državo, laku noć.
Bodkin

#1732 Re: Migranti

Post by Bodkin »

lajkujMe wrote:Haj sto se ovo radi drzavi haj sto se ovako ponasamo prema imigrantima haj sve to ali sokira me razmisljanje mnogih pojedinaca ovdje s motom "sta im mozemo ono je njihovo a ovo nase"
Ne cudi me sad ni stanje u drzavi nije to ni do politicara nego do naroda, narod ne zeli BIH ukljucujuci bosnjake svi su odustali od BIH svi se uplasili Dodika i Covica jos uvijek samo da nije rata.
Drzava se ne dobija kompromisima i popustanjem nego odlucnim reakcijama na zastiti iste. Ako to znaci da ides hapsiti Dodika pa nakar poginulo 1000 ljudi onda ides.
Ako ne onda odmah rasformirajmo drzavu u tri dijela jer nismo spremni istu braniti od agresije.
Sta cemo kad bosnjaci ne postuju drzavu? Da pogine 1000 ljudi opet a?
Warashii

#1733 Re: Migranti

Post by Warashii »

insomnia78 wrote:
Warashii wrote:Ukoliko je drzava donijela ovu odluku onda drzava treba da posalje i vojsku da isprate migrante prema destinaciji koja je odredjena.
Nista vise i nista manje, da se rjesi ovaj cirkus.
Koju vojsku? Mislim koju komponentu? Znas ko je ministar odbrane?
Koja god da je. Ko god da je.
Ako je odluka drzave stvari se moraju postovati.
Ako se ne postuju razjebavati kako treba. Razrjesavati duznosti i jbti im matere.
Kako god da moze.
lajkujMe

#1734 Re: Migranti

Post by lajkujMe »

Moram cestitati Aliji i tadasnjem a i sadasnjem SDA rukovodstvu za uspjesno demontiranje drzave.
Dive mu se i Karadzic i Tudjman i Slobo sto oni nisu mogli silom to je SDA i Alija olovkom.

I jesam li spreman poginuti za Drzavu ne, Republiku Bosnu i Hercegovinu gradjansku i demokraticnu?
Jesam rado ako to znaci da cu svojoj djeci dati u amanet drzavu s buducnosti naravno ako treba 10 puta cu poginuti
plin72

#1735 Re: Migranti

Post by plin72 »

emirolini wrote:Samo vojsku poslati - pa neka se k.... drzava i zakon se trebaju postovati.
koju vojsku? srpski,hrvatski ili bosnjacki puk?
mostarac1905

#1736 Re: Migranti

Post by mostarac1905 »

Kakvo demontiranje države? PA ovo je dokaz funkcioniranja države.

Policija je u nadležnosti kantona/županije, nije ni franjo baš totalno lud potpisivao Dayton ;-)

Glede migranata, u čemu je bio problem da ostanu u Sarajevu?
Last edited by mostarac1905 on 18/05/2018 13:07, edited 1 time in total.
radiša

#1738 Re: Migranti

Post by radiša »

Ko ce drugi no ovo govno,dodikov istomisljenik
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1739 Re: Migranti

Post by _BataZiv_0809 »

Jebo majku taman jutros pomislim gledaj kako prodje sve bez frke, uredno ljude odvedose iz parka i pospremise svinjac koji su ostavili iza sebe, ali avaj... :lol:
volta dzontra

#1740 Re: Migranti

Post by volta dzontra »

mostarac1905 wrote:Kakvo demontiranje države? PA ovo je dokaz funkcioniranja države.

Policija je u nadležnosti kantona/županije, nije ni franjo baš totalno lud potpisivao Dayton ;-)

ne mogu ostat. poceli su kvarit posao s turistima. pocela raja koja je lajkala Mektica prigovarat. RS rekao ne dolazi u obzir da ih mi smjestamo. i onda ih smislili na brzinu frknut u Mostar
Tomahawk11
Globalni moderator

#1741 Re: Migranti

Post by Tomahawk11 »

mostarac1905 wrote:
Mi smo dobro, kako ste Vi?

Kad trolaš, bar neka to bude smisleno.
Ironman_88

#1742 Re: Migranti

Post by Ironman_88 »

Neće me iznenaditi ako na kraju ispadne da je neka nebitna naivna budala (ili osoba koja glumi naivnu budalu) potpisala naređenje pošto ovlaštena osoba "nije imala vremena" pa morala delegirati stvar (nešto slično kao u vezi 9. januara i slanja pripadnika OSBiH na ceremoniju) :D :-)
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#1743 Re: Migranti

Post by un1ted »

klaki wrote:
un1ted wrote:Zaista me ne cudi stanje kod nas, kada pogledam kako moji sugradjani razmisljaju. Kaze poaslji tenkove, udaraj se izmedju sebe i jos na kraju poziva na drzavu.

Koje odsustvo grama mozga kod botova.
sta treba uraditi kada jedan mup blokira drzavu? Jesi ti lud ili ti nije jasno sta je jebena drzava? Pa u americi da tako neka policija proba nesto uletio bi im SWAT sve nogama u glavu, ako treba tenkom kroz zgradu halo dozovi se
Zasto porediš tvorevinu sa uređenom državom? Ovo gdje mi živimo NIJE DRŽAVA, već neka vrsta zajednice. Svaki dan sve više primjera za to.

Ja pitam tebe i ostale, ukoliko je ovo država, zašto ne provode ustavne odluke?
beautyfool

#1744 Re: Migranti

Post by beautyfool »

Kako su usli ovi migranti kod nas ? Nesto nisam upratila u medijima :? jesu li ovo oni sto su bili u kamupu u Srbiji, pa ih sad autobusima doveli kod nas ? Kako su presli granicu ?
agent_zero

#1745 Re: Migranti

Post by agent_zero »

volta dzontra wrote:
mostarac1905 wrote:Kakvo demontiranje države? PA ovo je dokaz funkcioniranja države.

ne mogu ostat. poceli su kvarit posao s turistima. pocela raja koja je lajkala Mektica prigovarat. RS rekao ne dolazi u obzir da ih mi smjestamo. i onda ih smislili na brzinu frknut u Mostar
Dobro vas je, trolleri...
shbc

#1746 Re: Migranti

Post by shbc »

Mozda je bio problem u tome sto je smjestaj za ove migrante bio predvidjen u Salakovcu i to sto u Sarajevu nemaju gdje nego po parkovima. Nesto se ne sjecam da ste se bunili dok se gradio centar.
radiša

#1747 Re: Migranti

Post by radiša »

beautyfool wrote:Kako su usli ovi migranti kod nas ? Nesto nisam upratila u medijima :? jesu li ovo oni sto su bili u kamupu u Srbiji, pa ih sad autobusima doveli kod nas ? Kako su presli granicu ?
Isplivali iz miljacke,niko ne zna kako :lol:
Preko srbije,hrvatske,tad nikom nije smetalo jer su znali da ce u Sarajevo.
volta dzontra

#1748 Re: Migranti

Post by volta dzontra »

radiša wrote:
beautyfool wrote:Kako su usli ovi migranti kod nas ? Nesto nisam upratila u medijima :? jesu li ovo oni sto su bili u kamupu u Srbiji, pa ih sad autobusima doveli kod nas ? Kako su presli granicu ?

Preko Hrvatske??? Usli u EU pa se vratili korak nazad???
shbc

#1749 Re: Migranti

Post by shbc »

radiša wrote:
Crne Gore i Srbije. Odnosno preko istog onog entiteta sto je Dodo zapjenio da nece nijednog. Cisto sumnjam da bi ijedan koji se docepao Hrvatske krenuo nazad ovamo.
cyprus

#1750 Re: Migranti

Post by cyprus »

plin72 wrote:
cyprus wrote:E kakav je ovo cirkus od države, čovjek da ne povjeruje...
cirkus potpisan prvo 94 i jos jednom 95 te, nekima to nije jos uvjek jasno
Cirkuzanje je započelo 1990-te, a to je kasnije tek bila formalizacija istog... Hajd, bar nam je zanimljivo.. Svaki dan ima nešto... Mogu misliti kako je dosadno u normalnim državama...
Locked