Narod i Pravda (Konakovic)
- mousstapha
#1726 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Proglasili su i Dzejlu Ramovic cetnikusom 
- cvrčak_na_hedonizmu
#1727 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije bas tako, pogledaj komentare na fb stranici Faktora gdje Budnjo odgovara Konakovicu, od 200 komentara, a vjerujem da je dosta izbrisano, na jedno 150 jebu mater SDA i hvale Konakovica, a to je redom SDA glasacko tijelo, odnosno takvi nikada nece glasati za NS, SDP ili tu neku lijevo liberalnu opciju.Kikibombona wrote:Ljudi moji, sta je ovo, ima li iko da kontrolise sve ove stranice...!??Kikibombona wrote:SDA udara teskom artiljerijom po Konakovicu. Jbt, sta pisu stranice 'Bosnjacki preporod', 'Bosniak revival', 'Pamti, Bosnjace' i 'VOX BH magaza'. Uzas. Sigurno imaju jos kamaru ovih stranica, ja sam upratio samo ove cetiri.
Ugl, Konakovic najgori cetnik...![]()
I ne, nisu ovdje meta samo Srbi i Hrvati, meta su Bosnjaci i muslimani koji nisu po volji SDA. Ovo sto pisu za Konakovica je jezivo.
Pogledajte samo stranicu 'Pamti, Bosnjace'.![]()
![]()
Zasto niko ne prozove SDA i izvrsi pritisak da se ove stranice ugase?
Jebace ih Dino, ako ovako nastavi, pazi sta ti kazem.
-
high_volume
#1728 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Odakle izvlačiš sve ove straniceKikibombona wrote:Ljudi moji, sta je ovo, ima li iko da kontrolise sve ove stranice...!??Kikibombona wrote:SDA udara teskom artiljerijom po Konakovicu. Jbt, sta pisu stranice 'Bosnjacki preporod', 'Bosniak revival', 'Pamti, Bosnjace' i 'VOX BH magaza'. Uzas. Sigurno imaju jos kamaru ovih stranica, ja sam upratio samo ove cetiri.
Ugl, Konakovic najgori cetnik...![]()
I ne, nisu ovdje meta samo Srbi i Hrvati, meta su Bosnjaci i muslimani koji nisu po volji SDA. Ovo sto pisu za Konakovica je jezivo.
Pogledajte samo stranicu 'Pamti, Bosnjace'.![]()
![]()
Zasto niko ne prozove SDA i izvrsi pritisak da se ove stranice ugase?
Svojim postom samo si im dao publicitet
- insomnia78
#1729 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I odakle ti ideja da iz njih stoji SDA
-
high_volume
#1730 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jes', jes... podmeću finoj SDAinsomnia78 wrote:I odakle ti ideja da iz njih stoji SDA
- Kikibombona
#1731 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vjeruj da sam i ja za ove stranice saznao prije 15-20 dana, slucajno nabasavsi na jednu. A onda sam ih nasao 5-6, sve gora od gore. Brutalno sta pisu za protivnike SDA.high_volume wrote:Odakle izvlačiš sve ove straniceNikad čuo...
I kome oni pišu, sami sebi, jer ih skoro niko i ne čita
![]()
Svojim postom samo si im dao publicitet
A ova 'Pamti, Bosnjace' ima 17 milja pratilaca, VOX BH magaza isto dosta. Ko zna koliko ih jos ima.
...
Bolje neka ljudi vide sa kime imamo posla, mozda pojedinci konacno progledaju...
...
Trenutno je Dino Konakovic najveci cetnik jer je ozbiljna prijetnja za SDA.
-
high_volume
#1732 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Peđa im je većiKikibombona wrote:...Trenutno je Dino Konakovic najveci cetnik jer je ozbiljna prijetnja za SDA.
- Kikibombona
#1733 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne znam prekopirati sa fb, ali je oni strasno sta pisu, kakve slike i video uretke prave.high_volume wrote:Peđa im je većiKikibombona wrote:...Trenutno je Dino Konakovic najveci cetnik jer je ozbiljna prijetnja za SDA.![]()
Da mi je samo vidjeti te uvrnute seljacke njuske kako izgledaju...
Aj Pedja, on je Srbin, ali kako Dino Konakovic postade najveci cetnik u Sarajevu.
-
high_volume
#1734 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kikibombona wrote:Aj Pedja, on je Srbin, ali kako Dino Konakovic postade najveci cetnik u Sarajevu.
Mogao bi Dino Konaković na sljedećim izborima biti kandidat za člana Predsjedništva BiH
- tvojkomsija
#1735 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Aparati bi im trebalihigh_volume wrote:Kikibombona wrote:Aj Pedja, on je Srbin, ali kako Dino Konakovic postade najveci cetnik u Sarajevu.![]()
![]()
![]()
Mogao bi Dino Konaković na sljedećim izborima biti kandidat za člana Predsjedništva BiHPa da pobjedi
- cyprus
#1736 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Kasim Ikanović je inače Floriđanin, pa bi to valjda bilo teledirigovano tamanjenje
- strucnjakdemagog
#1737 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
NiP nakon SNSD najjača stranka u Lukavici.
- JThomas
#1738 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
otvori millers lite i gruha i tamani...kao i neki forumaši.
- Banksy
#1739 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ima li šta logičnije nego da Živinice na Floridi raspravljaju o kantonalnoj vladi Sarajeva.cyprus wrote:
Kasim Ikanović je inače Floriđanin...
- MaksprotivMarksa
#1740 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Podcijenio sam Dinu, on je najjaci politicar u BiH trenutno, najveci mudonja i ljudina.
- Prpa.ba
#1741 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Krajem maja i pocetkom juna su neke opstinske racundzije "odradile" malo ispitivanje javnog mnijenja na bosanski nacin (
) - NiP nije drasticno ojacao, ali je najbrze rastuca stranka u KS. Otprilike da su sad izbori za kantonalni nivo, SDA bi i dalje bila najjaca pojedinacna stranka, ali bi blok NiP-NS-SDP-Hadzibajric imao zdravu, ali ne i komotnu vecinu. DF nije mnogo potonuo, kao ni SBB, svako gubi po jedan mandat maksimalno. Hadzikadic i Niksic ispod granice za dodjelu mandata, kao i BOSS, ali to u slucaju ekipe sa Buca potoka ipak zavisi od toga hoce li dobiti kredit za "pomoc" na izborima i koliko ce Katica rasporediti policajaca na lokalnim izbornim mjestima. 
-
The 51st State
#1742 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovo je zaista rijetkost na forumu da neko koriguje svoj stav glede politicara u smislu ocekivano/uradjeno.MaksprotivMarksa wrote:Podcijenio sam Dinu, on je najjaci politicar u BiH trenutno, najveci mudonja i ljudina.
Svaka cast.
- MaksprotivMarksa
#1743 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Covjeku svaka cast, sve u sta sam sumnjao je uradio suprotno od mojih ocekivanja, clan sam Platforme, ali Dino ima moj glas na Kantonu sigurno, nadam se da ce i ostatak Bosne prepoznati ovog covjeka, ljudinu i mudonju.The 51st State wrote:Ovo je zaista rijetkost na forumu da neko koriguje svoj stav glede politicara u smislu ocekivano/uradjeno.MaksprotivMarksa wrote:Podcijenio sam Dinu, on je najjaci politicar u BiH trenutno, najveci mudonja i ljudina.
Svaka cast.
- GandalfSivi
#1744 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Opra ih Dino opet sve redom u statusu. Brutalno!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1745 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
kasimaga kad jopet zapuca de da ja tebi iskopam svog garonju a ti meni iskopaj papire za floridu... selamcyprus wrote:
![]()
![]()
Kasim Ikanović je inače Floriđanin, pa bi to valjda bilo teledirigovano tamanjenje
- SmokingMan
#1746 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vidim i Naziv Gljiva ostavlja svoje upise....cyprus wrote:
![]()
![]()
- kmirsad
#1747 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
https://** No links **.ba/clanak/190883/konakovic ... odine-i-22
SDA me proziva da 'trgujem karakterom rata'!
Konaković: Sa 17,5 ušao sam u rov, četiri godine i 22 dana staža u Armiji RBiH! A gdje su bili Zvizdić, Čampare i drugi?!
Front06.07.19, 09:42h
-
MUNAFIK
#1748 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dobro ovo Kifla radi... Samo da ne pretjera... Zasad odlicno
Status sa FB
Status sa FB
Mi smo u agresiji na nasu domovinu bili spremni dati svoje zivote.
U mojoj vojnoj knjizici stoji 4 godine i 22 dana staza u Armiji RBiH.
Od prvog dana do opste demobilizacije.
Sa 17,5 godina usao u rov i izasao sa 21,5.
18-i rodjendan docekao u Kecu na Debelom brdu i moj komandir Reuf mi dao okvir svijetlece municije da ispucam, tacno u ponoc, 3.9.1992.
Debelo brdo, Jevrejsko, Zlatiste, Nisicka visoravan, Igman u to tesko ljeto 1993e i jos dosta terena.
Stotine neprospavanih noci pod otvorenim nebom. Na Nisicima u decembru na -25, 42 dana terena.
Na taj sam teren na Nisice otisao odmah nakon povratka sa dvomjesecne turneje iz Italije sa KK Bosnom.
Kroz granate smo se vratili u svoje Sarajevo, kroz tunel i nakon nekoliko noci sam otisao na teren.
Jos sam jednom krace izlazio sa mladom reprezentacijom i opet se vratio u svoj grad.
Dva puta sam se vracao, nije mi palo napamet da ostanem vani.
Vracao se na prve linije odbrane.
Na tim prvim linijama odbrane obicno u rovu nas trojica nismo imali 60 godina zajedno.
Obicno 57-58, kako god nas rasporede, trojica.
Danas i mene predsjednik SDA proziva da “trgujem karakterom rata.”
K’o biva mi bi za vlast i na to pristali.
Da je meni bilo do vlasti, ja bi zazmirio na ove tajkune, lopove i nesposobnjakovice koji unistavaju svaku poru sistema koji se krvavom i teskom borbom odbranio od agresora. I bio bi dio vlasti, samo sto ne bi mogao mirno spavat’ i ne bi mogao mirno kroz svoju carsiju u koju sam se dva puta vracao kroz granate, da je branim.
Na trenutak sam se ponadao da ce danas na press konferenciji izaci i posamarati ove tajkune ciji kriminal svaki dan dokazujemo, ove direktore koji su im to dozvolili, da ce poslati poruku da nema mjesta u najjacoj stranci u Bosnjaka za Hubijare, Budnje, Babice, Alispahice i ostale koji se zapravo kriju iza karaktera rata.
Slucajno ili ne, mislim da nemaju ni dan staza u Armiji RBiH ovi nabrojani.
Kao ni veliki dio rukovodeceg kadra u bivsoj stranci.
Najcesce se sjetimo Zvizdica i Campare, a ima i drugih.
Sta zapravo vama znaci karakter rata?
Pusta sela povratnicka kroz manji entitet, Bosnjaci bez prava na Bosanski jezik, katastrofalan procenat zaposlenih u mjestima gdje vladaju HDZ i SNSD, u Srebrenici nacelnik koji negira genocid, generali proganjani sistemski za ratne zlocine koje nisu pocinili, sehidska i djeca palih boraca na birou dok se zaposljavaju stranacki glasni aktivisti, 4 godine bez metra autoputa, a ovaj koji hocete da gradite zaobilazi u sirokom luku Gorazde i Sandzak, dacete kazete jedan krak.
Turci ga finansiraju, vi ne smijete da kazete IDE KROZ SANDZAK!
Klirinski nam dug pojela i popila Vlada Federacije, umjesto izgradnje brze ceste kroz Lasvansku dolinu.
Puno toga ima, predug je post.
Nemamo mi problem sa karakterom rata, agresiju na nasu zemlju ne moze osporiti niko.
Vi imate problem sa karakterom mira, jer ova zemlja nije branjena za Budnje, Hubijare, Babice, Alispahice i ostale sitne i krupne varalice.
Nije branjena da se odreknemo Banja Luke, Srebrenice, Doboja, Sirokog, Livna.
Nije branjena da nam svaki dan mladost odlazi jer ne vidi perspektivu u partijama osvojenoj zemlji.
Karakter rata mi vidimo isto, karakter mira ne vidimo, ni slicno.
Znam, pred kongres je, ne talasaj unutar stranke, sve su to potencijalni delegati ciji se glas pika.
Pa ce poslije kongresa ne talasaj, lokalni su izbori, bitno je jedinstvo.
Pa opet izbori, pa opet kongres.
Takav karakter mira ubija zelju za zivotom u ovoj zemlji, ili budi svaki atom snage za novu borbu.
Mi smo ti bivsi predsjednice ovi drugi.
Svaki atom za borbu.
- Prpa.ba
#1749 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mislim da vec sada mozemo zakljuciti da svjedocimo nastajanju Bosnjackog Vucica s okusom Bandica, tj. vise rada, manje patetike.
Nije ni cudo sto je SDA u panici, ako Kifla ne izgubi fokus i ne krene na federalno-drzavni nivo, razbice ih sistematski po kantonima. Vjerujem da mu je prvi sljedeci cilj BPK kao realno najlaksa meta kojom dobija najvise u Domu naroda FBiH, zaokruzuje sarajevsku regiju a za "posao" mu treba svega par projekata koji su racunovodstvena greska u budzetu KS. Inicijativama za funkcionalno olaksavanje zivota gradjanima BPK otvorice sebi prostor za napad na ostale kantone, cime ce sa malom federalno-drzavnom kampanjom i jakim prisustvom u kantonima postati nezaobilazan faktor na svim nivoima.
Skontao covjek fol, ako nista razdrmao je politicku scenu nakon desetljeca jednopartijske vladavine i kontrolirane opozicije.
Nije ni cudo sto je SDA u panici, ako Kifla ne izgubi fokus i ne krene na federalno-drzavni nivo, razbice ih sistematski po kantonima. Vjerujem da mu je prvi sljedeci cilj BPK kao realno najlaksa meta kojom dobija najvise u Domu naroda FBiH, zaokruzuje sarajevsku regiju a za "posao" mu treba svega par projekata koji su racunovodstvena greska u budzetu KS. Inicijativama za funkcionalno olaksavanje zivota gradjanima BPK otvorice sebi prostor za napad na ostale kantone, cime ce sa malom federalno-drzavnom kampanjom i jakim prisustvom u kantonima postati nezaobilazan faktor na svim nivoima.
Skontao covjek fol, ako nista razdrmao je politicku scenu nakon desetljeca jednopartijske vladavine i kontrolirane opozicije.
-
MUNAFIK
#1750 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Prpa.ba wrote:Mislim da vec sada mozemo zakljuciti da svjedocimo nastajanju Bosnjackog Vucica s okusom Bandica, tj. vise rada, manje patetike.![]()
Kifla kao maloljetan bio u ratu, igrao za Bosnu i isao van granica BIH i vracao se opet na liniju... Da se razumijemo nema tu nikakve patetike, ako je to istina onda je to za respekt...