Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
seln

#1726 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

tvojkomsija wrote: Stavite sve kandidate na papir, uporedite i odlučite ko vam se čini onako da bi mogao korektno održati razgovor sa Merkel, Briselskim zastupnicima, pa i Trumpom, naravno. :-D Većina kandidata otpada već u početku jer se ne bi mogli ni sporazumiti sa navedenim, a kamo li nešto dogovoriti.
Kandidira li on za tumaca?
aratet

#1727 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by aratet »

Ludzak wrote:Hadžikadić nema šanse, da budemo realni. Tu je samo za rasipanje glasova. SDA i Džaferović je sljedeći predsjednik.
Ma cak i da bude clan predsjednistva, nece moci nista promijeniti.
Ne moze se ovdje bez stranke nista.
Smrcak15

#1728 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

aratet wrote:
Ludzak wrote:Hadžikadić nema šanse, da budemo realni. Tu je samo za rasipanje glasova. SDA i Džaferović je sljedeći predsjednik.
Ma cak i da bude clan predsjednistva, nece moci nista promijeniti.
Ne moze se ovdje bez stranke nista.

U ovom videu dotice se tog pitanja sta moze ucinit kao predsjednik bez stranke, jos kako ce se nositi sa dodikom licno u predsjednistvu ako se nadju (planira tuzbu podignuti protiv njega ako bude svrljao :thumbup: :D ), ukidanje kantona, smanjenje administracije, skidanje stranaka sa budzeta, vezivanje Place politicara za prosjecnu placu gradjana uz 10% povecanje itd itd video je jucer sniman, postvljao narod pitanja on odgovarao
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 833967531/
SSemir

#1729 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SSemir »

archi_a wrote:
high_volume wrote:
:? :shock: Ti ovo ozbiljno?

Ovo sve isto može učiniti i Željko Komšić, zar ne? I Džaferović, i Ivanić... :-) Kako znamo da neće?
Nemoj da dalje raspravljamo o ovome, molim te. Naravno da mogu. I Bećirović i Komšić i Džaferović će blokirati i rasturati državu kako to rade secesionisti od kraja rata do danas. I Mirsad H. će se isto tako ponašati, ako Bog da kad osnuje stranku i dovoljno ojača da može polugama poklopiti neke institucije. Jer, svi smo isti i svi hoćemo da rasturimo BiH. :-)
Svi je hoce unistiti ali je zato bakir, radoncic i ostali grade i brane.
Thorgerson

#1730 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Thorgerson »

GandalfSivi wrote: Da je dosao neko sa njegovim namjerama, ali isto tako i ozbiljnom politickom strategijom, ja bih prvi glasao za njega. Mene ubi politicki amaterizam. Pojaviti se u emisiji 25 dana pred izbore i imati onakav potop od nastupa je politicko diletantstvo. Komsic barem ima svoju stranku i izborne rezultate iza sebe, Falatar se barem prikljucio stranci koja moze racunati na odredjeni broj glasova, a Hadzikadic sto radi je politicki avanturizam, koji njemu nece donijeti koristi, a moze puno nastetiti drzavi. Ako ides u politicku borbu, idi na to da pobijedis, i ako skontas da ne mozes pobijediti, povuci se brate, imaj karaktera, imaj drzavu na pameti...
Druze ovo jesi upravu.

U prvom nastupu Hadzikadica i ja sam to primjetio, da covjek mozda i nije shvatio sta ga ovdje ceka. Ne znam je li kasno da se to promjeni. Ne znam ima li covjek nekog asa u rukavu, vidjecemo...

Druga stvar, zeli da debatama dogura do pobjede...mislim da je predugo bio van ove drzave. Jer Bakir je prosle izbore pobjedio da se nije pojavio niti na jednoj jedinoj debati. Zasto? Pa eno ima snimak Bakirovih glasaca...70% SDA glasaca su takvi. Ne volim da generalizujem ali je tako. Imas 70% marve i 30% onih koji imaju direktnu ili indirektnu korist od SDA. Bas takve ljude zanima debata...

Misilm ja bih volio da on uspije ovom metodom, ali tesko...tesko protiv jake stranacke infrastrukture kakvu imaju SDA ili SDP.
Last edited by Thorgerson on 14/09/2018 09:46, edited 1 time in total.
General War

#1731 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Thorgerson wrote:
General War wrote: Da je dosao neko sa njegovim namjerama, ali isto tako i ozbiljnom politickom strategijom, ja bih prvi glasao za njega. Mene ubi politicki amaterizam. Pojaviti se u emisiji 25 dana pred izbore i imati onakav potop od nastupa je politicko diletantstvo. Komsic barem ima svoju stranku i izborne rezultate iza sebe, Falatar se barem prikljucio stranci koja moze racunati na odredjeni broj glasova, a Hadzikadic sto radi je politicki avanturizam, koji njemu nece donijeti koristi, a moze puno nastetiti drzavi. Ako ides u politicku borbu, idi na to da pobijedis, i ako skontas da ne mozes pobijediti, povuci se brate, imaj karaktera, imaj drzavu na pameti...
Sjoo gandafe, kakva ba politicka infrastruktura...pa sjeti se prebjega iz stranke u stranku, pravljenja novih...nekakvih polumetamorfoza...i takvi trebaju sad se za nesto boriti...i to nije politicki avanturizam ocekujuci mimo uhljebljenih da neko nema po mozga?
Druze ovo jesi upravu.

U prvom nastupu Hadzikadica i ja sam to primjetio, da covjek mozda i nije shvatio sta ga ovdje ceka. Ne znam je li kasno da se to promjeni. Ne znam ima li covjek nekog asa u rukavu, vidjecemo...

Druga stvar, zeli da debatama dogura do pobjede...mislim da je predugo bio van ove drzave. Jer Bakir je prosle izbore pobjedio da se nije pojavio niti na jednoj jedinoj debati. Zasto? Pa eno ima snimak Bakirovih glasaca...70% SDA glasaca su takvi. Ne volim da generalizujem ali je tako. Imas 70% marve i 30% onih koji imaju direktnu ili indirektnu korist od SDA. Bas takve ljude zanima debata...

Misilm ja bih volio da on uspije ovom metodom, ali tesko...tesko protiv jake stranacke infrastrukture kakvu imaju SDA ili SDP.[/quote]
Samo ispravi quotirano, ispade da sam ja napisao a ne gandaf.
seln

#1732 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

Smrcak15 wrote:
kiligonzales wrote:Prvi bi mu dao glas, da stoji bilo kakva stranka iza njega, ovako ne moze mnogo uraditi u ovdasnjoj politici, ma koliko da si pametan ...
evo upravo je veceras odgovorio ovo sto si ti licno napisao, nakon 5 minuta od pocetka videa pa poslusaj...

U ovom videu se dotice jos kako ce se nositi sa dodikom licno u predsjednistvu ako se nadju (planira tuzbu podignuti protiv njega ako bude svrljao :thumbup: :D ), ukidanje kantona, smanjenje administracije, skidanje stranaka sa budzeta i mnogo toga jos, OBAVEZNO POGLEDAJTE
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... BXsoIASLaA

OVAJ COVJEK ima mesijanske proporcije kad je u pitanju BiH, spasitelj BiH sto bi se reklo....

28 000 je vec pregledalo ovaj intervju od prije 4 sahata :run: :run:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ti stvarno nisi narocito zahtjevan...
gledao sam, slusao sam. OK spika, ali na nivou bilo kojeg kultiviranog razgovora dvojice poznanika uz kafu.
Sta u tome treba biti mesijanski, vidite valjda samo vi iz fan kluba.
seln

#1733 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

tvojkomsija wrote:Zanimljivo da ovi padobranci na temi jedino protiv Hadžikadića što imaju reći je da ne treba trošiti glasove na njega :D
Eto, nek nisi ti padobranac, sa tvojih 80 postova. :-)
seln

#1734 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

Smrcak15 wrote:NARODE ZAMISLITE SAD OVO SITUACIJU :lol: HADZIKADIC ODLUCIO DA SE NE PRAVE BILBOARDI SA NJEGOVIM LIKOM OD BUDZETSKIH SREDSTAVA, DA SE NE TROSE NASE PARE NA TO...ON JE SIGURNO JEDINI KOJI IDE TIM PUTEM, I ZAMISLITE SE SAD DA ON POBJEDI SVE OVE LIKOVE STO TROSE BUDZETSKE PARE NA SVE TE BILBOARDE PO GRADOVIMA...TO BI SVJETSKI FENOMEN BIO.. COVJEK PREKO FACEBOOKA POKORIO CIJELI POLITICKI TRUHLI SISTEM, TO BI BILA POBJEDA GRADJANA TAKODJER JER BI INDIREKTNO REKLI

MAMICU VAM VASU, DOSTA VAS JE VISE BILO.... :lol:
Za ovo ne treba odgovor, vec dijagnoza.
seln

#1735 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

drag_gost wrote:
seln wrote: Vaistinu je iskonsko bosanska osobina znati sve i svakoga, bez da si odmakao od kucnog praga.
Vaistinu je cisto bosanski stilizirati u rat sva i svasta, pa tako i izborni proces, koji je drugdje fusnota u vijestima.
A zvati dezerterima nekoga samo zato sto nije dobio erekciju od silne Mirsadove "mudrosti"... ne znam kako to da nazovem, a da ne budem banovan.
Kakva gomila gluposti, bolje da si banovan, nego da pises ovakve gluposti.

Kao sto rekoh, borio i slicno - cisto sumnjam. Barem na pravoj strani.
Samo ti sumnjaj. Misljenje neurotika mi je esencijalno vazno.
seln

#1736 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

_BataZiv_0809 wrote:
seln wrote: Ti se bavi samo kurcima...
mi iz inostranstva se bavimo kandidatom iz inostranstva; logicno, zar ne?
Koliko znam kod tebe je Kurcem u čelo drzave :hm:
Kod tebe je valjda kurcem u celu na glavi :hm:
AmiĐa_Idriz

#1737 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by AmiĐa_Idriz »

Ništa onda daj nam Šćepu ili Pudlicu, ako nam je toliko fino i ne treba ništa mijenjati :kiss:
seln

#1738 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

AmiĐa_Idriz wrote:Ništa onda daj nam Šćepu ili Pudlicu, ako nam je toliko fino i ne treba ništa mijenjati :kiss:
Ko kaze da je fino i da ne treba mijenjati?
Nije fino; zapravo je uzasno, nepodnosljivo, izvan razuma...
ali mislim da Hadzikadic tu ne moze nista promijeniti.
Jednostavno, u Bosni ne postoji kriticna masa glasaca koji su svjesni sta su prioriteti.
Zato ja ne glasam od 2010.
AmiĐa_Idriz

#1739 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by AmiĐa_Idriz »

Glasaš, samo što ne znaš :mrgreen:
julisiz es grant

#1740 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by julisiz es grant »

Kakvo otrežnjenje čeka ove fanatike na čelu sa Smrčkom 7. oktobra :D
seln

#1741 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

AmiĐa_Idriz wrote:Glasaš, samo što ne znaš :mrgreen:
Ne glasam. Provjerio sam, nisam prijavljen za izbore.
Smrcak15

#1742 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

julisiz es grant wrote:Kakvo otrežnjenje čeka ove fanatike na čelu sa Smrčkom 7. oktobra :D
druze, smrcak je vani skoro 25 godina, tako da me nece zakacaiti ma koga god izabrali, ja zagovaram Hadzikadica jer smatram da je politicar jakog kalibra i moze donijeti puno pozitivnog mojoj Bosni i Mom narodu...svjetska klasa..a ako narod nece sebi dobro, hoce da fura mazohizam...pa eto vam onda Dzaferovica , radoncica i Becirovica ako ne znate svojoj guzici ugoditi kako ce te drugom :lol:

mene dusa boli kad vidim kakvu su nam uhljupi na vlasti...narod po kontenjerima rovi za hranu :( :( :( i onda se js uvijek pitamo je li Hadzikadic pravi ili nije pored ovih uhljeba na vlasti....ma mozda mi i nismo zasluzili bolje... :) nego trpite i sutite sami ste birali. :kiss:

evo ja iz svedske mogu reci da je hadzikadic veci kalibar nego svedski premijer ministar...ali Bosnjo se i dalje pita, jeli on dobar ili nije, dali dati glas dzaferovicu, becirovicu i radoncicu :lol:
Last edited by Smrcak15 on 14/09/2018 10:06, edited 1 time in total.
julisiz es grant

#1743 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by julisiz es grant »

Smrcak15 wrote:
julisiz es grant wrote:Kakvo otrežnjenje čeka ove fanatike na čelu sa Smrčkom 7. oktobra :D
druze, smrcak je vani skoro 25 godina, tako da me nece zakacaiti ma koga god izabrali, ja zagovaram Hadzikadica jer smatram da je politicar jakog kalibra i moze donijeti puno pozitivnog mojoj Bosni i Mom narodu...svjetska klasa..a ako narod nece sebi dobro, hoce da fura mazohizam...pa eto vam onda Dzaferovica , radoncica i Becirovica ako ne znate svojoj guzici ugoditi kako ce te drugom :lol:

mene dusa boli kad vidim kakvu su nam uhljupi na vlasti...narod po kontenjerima rovi za hranu :( :( :( i onda se js uvijek pitamo je li Hadzikadic pravi ili nije pored ovih uhljeba na vlasti....ma mozda mi i nismo zasluzili bolje... :) nego trpite i sutite sami ste birali. :kiss:
Zaboli mene đe si ti, al kako ćeš opravdati ovoliku količinu sjemene tečnosti koju si ovdje prosuo, kada tvoj idol sasvim izvjesno izgubi na izborima (koliko god glasova da dobije, svako ko ne bude izabran je gubitnik, jel...da ne bi bilo poslije spinovanje "jeste, ali dobio je više glasova od Jerlagića :D ").
General War

#1744 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

A tebe sa svitom sljedece cetiri godine, i da vam kandidati pobjede :mrgreen:
Smrcak15

#1745 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

julisiz es grant wrote:
Smrcak15 wrote:

Zaboli mene đe si ti, al kako ćeš opravdati ovoliku količinu sjemene tečnosti koju si ovdje prosuo, kada tvoj idol sasvim izvjesno izgubi na izborima (koliko god glasova da dobije, svako ko ne bude izabran je gubitnik, jel...da ne bi bilo poslije spinovanje "jeste, ali dobio je više glasova od Jerlagića :D ").
al kako ćeš opravdati ovoliku količinu sjemene tečnosti koju si ovdje prosuo,
pa fino opravdati, narod nezna sta valja a sta smrdi..vrlo jednostavno..ako iste izaberes u ovakvom stanju a imas kandidata svjetskog kalibra...pa i ne zasluzujemo bolje, i treba da se patimo :thumbup: vrlo jednostavno...
(koliko god glasova da dobije, svako ko ne bude izabran je gubitnik, jel...da ne bi bilo poslije spinovanje "jeste, ali dobio je više glasova od Jerlagića :D
on je od jucer kad je odgovarao na pitanja oko 18:00 pa do sad vec skupio 35 000 pregleda na videu

za 16 sahata 35 000 pregleda druze pa ti vidi onda...

video ovdje
seln

#1746 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

Smrcak15 wrote:
on je od jucer kad je odgovarao na pitanja oko 18:00 pa do sad vec skupio 35 000 pregleda na videu

za 16 sahata 35 000 pregleda druze pa ti vidi onda...

video ovdje
Ramiz Zmaj je skupio 2 miliona pregleda sa svojim hitom "Mrtvacka kola".
Smrcak15

#1747 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

julisiz es grant wrote:
Smrcak15 wrote:

jos bi i ovo dodao

ovo je tacno za lud zbinjen normalan, kazes kakvo otrijeznjenje...ovo mi dodje kao

kada bi se glasalo za biranje strazara u zloglasnim zatvorima pa svi glasamo za iste ili nove bolje strazare

ja kazem, glasajmo ljudi za nove strazare, koji ce pripaziti zatvorenike a ne muciti ih elektroshokovima, pajserima itd
i onda se nadje zatvorenik kao julisiz es grant i kaze mi
, al kako ćeš opravdati ovoliku količinu sjemene tečnosti koju si ovdje prosuo, kada tvoj idol sasvim izvjesno izgubi na izborima :D
kao da se covjek bori da ostanu mucitelji strazari na vlasti :lol: i mene ubijedjuje zatvorenik zloglasnog zatvora kako cu biti raocaran u zapadnoj evropi daleko od tog zloglasnog zatvora jer nismo uspjeli dovesti bolje strazare koji se brinu o zatvorenicima :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1748 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by _BataZiv_0809 »

seln wrote:
Imas na podforumu Ljubav i Seks temu za seksualne mastarije :wink:
seln

#1749 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

_BataZiv_0809 wrote:
seln wrote:
Imas na podforumu Ljubav i Seks temu za seksualne mastarije :wink:
Sta cu ja tamo, tebi je stalni qurac u ustima.
apsidejzi

#1750 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by apsidejzi »

seln wrote:
tvojkomsija wrote: Stavite sve kandidate na papir, uporedite i odlučite ko vam se čini onako da bi mogao korektno održati razgovor sa Merkel, Briselskim zastupnicima, pa i Trumpom, naravno. :-D Većina kandidata otpada već u početku jer se ne bi mogli ni sporazumiti sa navedenim, a kamo li nešto dogovoriti.
Kandidira li on za tumaca?
Ma problem je sto smo mi u supku svijeta pa gore pobrojani ni ne zele s nama da razgovaraju tako da je kalibar Hadzikadica nepotreban... nazalost!
Locked