Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Grean wrote:Prosinecki ima ozbiljnu namjeru da se uvrsti medju omrazene selektore.
Misliš sve selektore koji su sjedili na klupi reprezentacije?
Ozbiljno, ima li neki da nije bio omražen?
Ma znas nas narod, Mesa je u pocetku bio omiljen samo sto je zvao nova imena dok je Susicu koji je bio po tom pitanju kao i Prosinecki vezano za spiskove uvijek to bilo prisivano kao veliki problem.
Sto se mene tice rezonski je da pokusava odrzati istu ekipu dok neko bas ne odskoci.
incognito071 wrote:
Grean wrote:Spisak bez promjena izuzev Begovica.
Prosinecki ima ozbiljnu namjeru da se uvrsti medju omrazene selektore.
a da pustis covjeka da radi svoj posao? koga boli k.... gdje ces ti njega uvrstiti
jebo majku, nije se rodio taj koji je ovom usranom narodu udovoljio
Objasnio je brate i Kolašinca, samo pročitajte uz objavu spiska i izjavu sa press konferencije koja ide uz to, lakše je onda komentarisati
Nego, i meni je malo nejasno pozivanje Bajića i Kodre, mislim da nikakvu korist od njih nećemo imati. Naravno, svako odgovara za svoje rezultate, ali moglo se umjesto jednog od njih naći mjesto za Hajrovića.
Miralem Pjanić odgovorio kritičarima: Dobro znam šta se priča i govori, ali to me ne interesuje 12.10.2018
...rekao je Pjanić i dodao: "Zadnje dvije utakmice igram a poziciji na kojoj igram u Juventusu i sigurno je da mi to olakšava posao. Ja sam igrač kome treba lopta i kontakt sa istom, selektor je tu nešto promijenio i sigurno da u reprezentaciji imamo drugačije igrače nego u Juventusu i ja se tome prilagođavam najbolje što mogu i pokušavam dati najbolje od sebe u svakoj utakmici. Mislim da u zadnje dvije utakmice imamo veću kontrolu u nekim segmentima igre, a ja nastojim omogućiti da lopta što bolje izađe prema naprijed, da je dobro iznesemo naprijed i na taj način napravimo razliku", ističe bh. fudbaler koji se raduje utakmici sa Sjevernom Irskom i činjenici da će ona biti odigrana na Grbavici.
Miralem o razlozima njegove bolje igre u zadnje dvije utakmice.
Vec ranije se diskutovalo o tome da je bio slabiji nakon Brazila i seljenja na ofanzivnog veznog gdje je ostalo upraznjeno mjesto poslije Misimovica. Pjanic nikad nije bio za te uloge i svjesno i nesvjesno se cesto vracao nazad.