Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
incognito071 wrote:Momci hvala za veceras, hvala za borbu
Bilo je nazad dosta losih poteza al sta je tu je , poginuli ste veceras
SP smo propustili u Zenici i na Kipru
Hvala za poraz i oprost od s.p. Jah bitno je da je bilo borbeno ,rezultat je u drugom planu,valjda nam nije ni trebalo.
Momak nebitan si.
Nisu se veceras oprostili od sp, citaj sta pisem
Ne nego smo se plasirali veceras.Evo i kapiten nas hvali
Džeko nakon meča: Golovi koje smo primili nemaju veze s profesionalnim fudbalom
Poginuli su ,treba to proslaviti
splinter wrote:
Drug, kiša je padala bez prestanka al bukvalno 34-35h tako nekako. Bilo je 4-5 velikih proloma oblaka pred samu utakmicu i za vrijeme utakmice. Pogledaj malo slike stadiona, odnosno terena od prije dan-d dok je bilo suho pa onda komentaraši. Ljudi su uložili nadljuski napor da se utakmica uopće odigra. Nema te drenaže koja bi ono podnijela. Što se tiče ostalog Grbavica je baš nekako zablistala i bila bi to sasvim druga priča da je bilo iole normalnije vrijeme. Al ima još jako jako puno posla i ne treba stati, nego nastaviti.
Sreca u Engleskoj nikada ne pada kisa, pa su im tereni onakvi. Shvatam ja da se sjebe stadion, ali ono je njiva bila...
Pobogu drenaza se radi da bi iscjedila toliku kisurinu. Samo za to. Ovo je katastrofa od terena i ne postoji nikakva razlika izmedju onoga kako je bilo prije i sada.
amidzazeher wrote:Jebem mu majku pa imamo li mi ikakav studio i kakve strucnjake u drzavi gdje se poslije tekme moze analizirati
Nemamo.
Siromasni smo.
Ma tuga brate, uvijek se iznerviram kad vidim onaj cumez, jebote pa daj bolan neki ekran, prikazi akciju, eto ne moraju se zaokruziti igraci ali barem pauziraj pa postavi pitanje konkretno: "sta radi ovaj, onaj igrac u ovakvoj/takvoj situaciji?"
Ovako seru po odbrani, svi znamo da nam je to rak rana, ali brate daj da vidimo koliko je puta Kolasinac pogrijesio u tekmi i zasto je pogrijesio, gdje su drugi bili dok su golovi padali itd, itd!!
Ovo je trenutno najvaznija tabela, ako Kipar ipak iznenadi Grke.
Wales ili skace na vise bodova ili ga Irska prestize, Hrvatska takodje ili skacu na 12 ili 14 bodova ili Ukrajina uzima drugi mjesto sa 12 ili 14 bodova.
Jedina teoretska sansa je da Skotska izgubi od Slovenije, a da Slovacka ne pobijedi Maltu kod kuce, pa da Skotska ostane na ovih 11 bodova. Onda bi BiH kao druga mogla uci u baraz.
Sve drugo je ciao ragazzi.
Eto dok ja napisem post, Grci zabiju dva gola.
Last edited by dječak sa šibicama on 07/10/2017 21:13, edited 1 time in total.
Gledam grčku odbranu (Manolas- Sokratis - Torosidis - Tzavelas), a kod nas Vranješ, Šunjć, Dumić, Kolašinac ljudi imaju za tri klase kvalitetniju odbranu i nikad nece primiti 3 komada za 10 minuta od yebenog Kipra.
Chmoljo wrote:Gledam vas kako rondate i sve mislim:
joj ljepote ne gledati utakmicu. Lijepo brate kad se nemas cemu nadati, pa se nemas od cega ni razocarati.
Ma ti se sad jedeš što nisi gledao fudbalsku ljepoticu sa 7 golova.
Evo ne znam sta cu od sebe. Jos kad pomislim da je charuga zaduzen za ovaj podforum, tacno mi se upali bolimerackusveravnodomoraamorezelenika raspolozenje i bude mi toplo oko srca.
Chmoljo wrote:Gledam vas kako rondate i sve mislim:
joj ljepote ne gledati utakmicu. Lijepo brate kad se nemas cemu nadati, pa se nemas od cega ni razocarati.
Isti sam ti. Nemam ja zivaca za ovakve stvari. Nakon Kipra povukao sam rucnu.
I da ne zaboravim Begicu jebem ti sve zensko u familiji. Dabogda te Sebija lijecila i kompletan savez a nemala ni kafetin da ti da.
Samo naivne budale su mogle očekivati da pobjedimo Belgiju. krenimo od stadiona. Ono nije stadion ono je najobičnija oranica. Sramota je da država nema barem jedan pismen stadion. I kad m krenu Manijaci sa svojom spikom Grbavica hram noogometa, sveto mjesto. Ma Grbavica je obična njiva oranica i grihota ju je nazvati stadionom. Džeko je imao idelanu priliku u prvom poluvremenu 1 na 1 da nas dovede u vodstvo od 3:1, ali se spetljao i upropastio čist gol. O nekim igračima ne treba trošiti riječi, jer oni ne da su teški amateri, već su i više od toga i ne znam kako im Meša dade priliku. Meša je potvrdio još jednom da je teški amater, ubleha, neznalica i papak, koji je upropastio reprezentaciju zajedno sa čelnicima nogometnog saveza i to u dva ciklusa kvalifikacija. Odlazal Meše neće ništa promjeniti, jer će Nogometni savez postaviti novu ublehu. Da bi se zaista desila promjena prioritetno je da kompletan Nogometni savez podnese neopozivu ostavku, a zajedno s njima i Meša i da se onda dovedu istinski profesionalci i istinski stručnjak za selektora. nakon toga za sva vremena protjerati iz reprezentacije ublehe tipa Mato Jajalo i slični. Bolje je što se nismo plasirali u baraž, jer bi se po dobrom starom običaju samo izblamirali. Mi u baražu ne možemo pobjediti nikog, pa kad bi dobili i najgoru reprezentaciju na svijetu, mi bi u baražu izgubili. Razočaran nisam, jer sam znao da protiv Belgije nemamo šanse. I da dodam da mi nismo izgubli kvalifikacije protiv Belgije, već protiv Cypra i Grčke. Tražiti baraž protiv jedne Belgije sa ovakvom reprezentacijom može samo lud čovjek.