U 88 godini...Zejnep wrote:
Vala kad do sad nije..![]()
to ti je kriticna...
U 88 godini...Zejnep wrote:
Vala kad do sad nije..![]()
E sad moram naći onu pričuanimals wrote:Ali ne..Tito je jeo samo plodove mora..HAVANA wrote:Al Tito je jeo svinjetinu.
tj.. jeo je morsku prasad...
Kad je kuho braci i sestrama krmecu glavu?Zejnep wrote:E sad moram naći onu pričuanimals wrote:Ali ne..Tito je jeo samo plodove mora..HAVANA wrote:Al Tito je jeo svinjetinu.
tj.. jeo je morsku prasad...
A to kad je bio mali i siromasan..insomnia78 wrote: Kad je kuho braci i sestrama krmecu glavu?
Pouka je da muskima nije mjesto oko kazana i serpeFudo387 wrote:Poslije cega su svi obolili, kaze Tito, jedva zivi ostali.
Bila je to skrivena poruka pionirima, djeco ne jedite krmetinu.
Ne...ne jedite masne svinjske glave..Fudo387 wrote:Poslije cega su svi obolili, kaze Tito, jedva zivi ostali.
Jel to ona sto je ukrao iz podruma/tavana, ovako nesto? Sjo kad se sjetim prica iz Titovim stazama revolucije.insomnia78 wrote: Kad je kuho braci i sestrama krmecu glavu?
Ama kad onaj pita nekog učenjaka moRel se jesti morska svinja.jeza u ledja wrote:Jel to ona sto je ukrao iz podruma/tavana, ovako nesto? Sjo kad se sjetim prica iz Titovim stazama revolucije.insomnia78 wrote: Kad je kuho braci i sestrama krmecu glavu?
Ma jok, Tito je bio musliman.animals wrote:Ne...ne jedite masne svinjske glave..Fudo387 wrote:Poslije cega su svi obolili, kaze Tito, jedva zivi ostali.
vec suha rebra i suseno meso...
Ma ja. Starci otisli negdje a on osto cuvati djecu. U neka doba ogladnili i on skine glavusu s tavanajeza u ledja wrote:Jel to ona sto je ukrao iz podruma/tavana, ovako nesto? Sjo kad se sjetim prica iz Titovim stazama revolucije.insomnia78 wrote: Kad je kuho braci i sestrama krmecu glavu?
insomnia78 wrote:Ma ja. Starci otisli negdje a on osto cuvati djecu. U neka doba ogladnili i on skine glavusu s tavanajeza u ledja wrote:Jel to ona sto je ukrao iz podruma/tavana, ovako nesto? Sjo kad se sjetim prica iz Titovim stazama revolucije.insomnia78 wrote: Kad je kuho braci i sestrama krmecu glavu?
Ma ti je arzo prico neku salu. Morsko prase je ono ko hrcak ba. To niko ne jedeZejnep wrote:Ama kad onaj pita nekog učenjaka moRel se jesti morska svinja.jeza u ledja wrote:Jel to ona sto je ukrao iz podruma/tavana, ovako nesto? Sjo kad se sjetim prica iz Titovim stazama revolucije.insomnia78 wrote: Kad je kuho braci i sestrama krmecu glavu?
Nejse, nema
'tica ko 'ticajeza u ledja wrote:wtf iz morska svinja uopste?
Zaboravio si da oce jes i malu djecu, cito sam u nakoj knjizi more bit u osnovnoj ckoli kae neka cura bez ruke (ili ruku???) i kao njoj kad je bila malehna krmaca pojila ruku kad su je spuscali na zemlju nesta da odrade (otac i mati more bit)animals wrote:I da zakljucimo..
svinja je jako pametna zivotinja..
umiljata, iako zna biti nezgodna ako je gladna...
pojela bi drvo, prozdrljivo stvorenje..
Opasne su za djecu..kao i lavovi i sve divlje zvijerke..triconja wrote:Zaboravio si da oce jes i malu djecu, cito sam u nakoj knjizi more bit u osnovnoj ckoli kae neka cura bez ruke (ili ruku???) i kao njoj kad je bila malehna krmaca pojila ruku kad su je spuscali na zemlju nesta da odrade (otac i mati more bit)animals wrote:I da zakljucimo..
svinja je jako pametna zivotinja..
umiljata, iako zna biti nezgodna ako je gladna...
pojela bi drvo, prozdrljivo stvorenje..![]()
![]()
Majke ti, nadji mi pametnu temu u kojoj ti ucestvujesdjevojka bez imena wrote:Vratih se na prvu stranu, da vidim kome je palo napamet ovako banalno i glupo pitanjesta koga briga ko sta jede, i zašto?
![]()
samo besposlicare i mahaluse koji ne znaju sta ce od slobodnog vremena.
Ukoliko me nesto interesuje ili zabavlja, naravno da učestvujem, a moj osvrt ne tiče se toga, nego kažem da je pitanje potpuno mahalsko, samo sto je postavljac skriven iza nika a ne zavjeseanimals wrote:Majke ti, nadji mi pametnu temu u kojoj ti ucestvujesdjevojka bez imena wrote:Vratih se na prvu stranu, da vidim kome je palo napamet ovako banalno i glupo pitanjesta koga briga ko sta jede, i zašto?
![]()
samo besposlicare i mahaluse koji ne znaju sta ce od slobodnog vremena.