koja si ti neznalica, a rado bu pamet (nepostojecu) prosipao.Black swan wrote:ništa ti paša ne daješ nego gazde i šefovi
i nemoj opet da počinjemo istu šuplju
zdravstvo je besplatno i univerzalno po kojem
nezaposlen muž može ženu i 4 djece besplatno liječiti
aj živio
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Streptokok
#1726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- vješalica
#1727 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koji ti je ovo racun materet?Black swan wrote:ništa ti paša ne daješ nego gazde i šefovi
aj živio
Ljudi valjda zarade zdravstveno a ne daju gazde i sefovi zato sto su merhametli
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vjesalice, ima li ijedan tvoj post na ovom forumu da je u pozitivnom tonu?
- vješalica
#1729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imas add foe i razlaz
ne glumi dezurnog zastupnika za 20 racuna jedne osobe
ne glumi dezurnog zastupnika za 20 racuna jedne osobe
- holowey
#1730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a onda zaposlenim jos naplate participacijukiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vise zdravstvenu zastitu traze sve druge kategorije, nego zaposleni. Oni najmanje.
- Thorgerson
#1731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sto se mene tice, da bog da mi nikad ni ne trebala.kiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vise zdravstvenu zastitu traze sve druge kategorije, nego zaposleni. Oni najmanje.
Nek mi se uzima za zdravstveno, nek se lijeci ko mora.
Ali me nerviraju oni koji seru po tom zdravstvu, ne rade, ne doprinose - dakle apsolutno im besplatno, pa im ne valja ni to.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne šupljirajStreptokok wrote:koja si ti neznalica, a rado bu pamet (nepostojecu) prosipao.Black swan wrote:ništa ti paša ne daješ nego gazde i šefovi
aj živio
nit vidim te pare niti znam za njih a imam zdravstveno
a da ga ukinu većini se ne bi povećala plata samo bi ostalo gazdama
i opet ne bismo imali osiguranje
A i da daju narodu pare da se uplaćuje sam gdje hoće NE BI 85% ljudi uplaćivalo a 10% bi pod stare dane minimum minimuma
i opet bi se urujšilo sve
stoga šššššššššššššššš
- Truba
#1733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kratko i jasnokiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemaju vremena
- JThomas
#1734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne vidiš te pare, pa ih nema? 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1735 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne vidim ni od stambenog kredita, znaci ni njih nemaJThomas wrote:ne vidiš te pare, pa ih nema?
Sta je reci?
- Truba
#1736 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i ti si počeo zakerivati
tačno se na ovakim temama vidi kakav ko odnos prema novcu ima i kome je novac bog a kome sluga
meni je novac samo sigurnost... da gazda daje 10000 za zdravstvo a meni samo 900 mene to ne bi zanimalo
i dosta oftopika zdravtsvo je besplatno osim participacije kad kreneš na neke sprave
tačno se na ovakim temama vidi kakav ko odnos prema novcu ima i kome je novac bog a kome sluga
meni je novac samo sigurnost... da gazda daje 10000 za zdravstvo a meni samo 900 mene to ne bi zanimalo
i dosta oftopika zdravtsvo je besplatno osim participacije kad kreneš na neke sprave
- JThomas
#1737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kako god gledao na novac, nije novac samo ono što dobiješ na ruke.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ti ko da zivis u Norveskoj.Black swan wrote:i ti si počeo zakerivati
Gledam platnu listu. Dvije glave za zdravstveno. I tako svaki mjesec. Pusti ti to poslodavac placa. Sve ti to zaradis. Al nisam ja protiv toga.
Odes zbog jebene prehlade, dobijes dvije vrste lijekova. Jedne dzabe i druge da platis
Nisam nikakav rob novca, a i svakako pricamo o ''besplatnom'' zdravstvu. Jasta.
- supercali
#1739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U jednom labud je u pravu meni tebi i ostalima koji rade to zdravstveno nije besplatno
Onih 500000 ili koliko vec nezaposlenih njima je besplatno jer mi za njih placamo
Oni na crno isto tako dobiju na ruke sve a lijece se besplatno
Znaci kedino oni k9ji zvanicno rade placaju svaki mjesec zdravstveno
Onih 500000 ili koliko vec nezaposlenih njima je besplatno jer mi za njih placamo
Oni na crno isto tako dobiju na ruke sve a lijece se besplatno
Znaci kedino oni k9ji zvanicno rade placaju svaki mjesec zdravstveno
- Streptokok
#1740 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i kako čovjek sa njim ozbiljno da polemiše?JThomas wrote:ne vidiš te pare, pa ih nema?
-
mahalas505
#1741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Fakat kako uh nije stid, maltene jedina pozitivna medicinska ustanova, i ovako ljudi da rade. ccc...vješalica wrote:http://m.avaz.ba/clanak/239796/sokantno ... -ambulanti
Olos i stokadija
Popiju pivu iz plasticne boce sto je stajala na suncu i pjani
Bagra
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam sto spominjete te pare? Jedina razlika da ih dobijete, bila bi u tome sto bi uplaćivali gdje zelite i lijecili se gdje zelite. Opet ih ne bi bilo...
-
Bodkin
#1743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ti znas da se zdravstvo ne finansira samo izdvajanjima od plate?Thorgerson wrote:Sto se mene tice, da bog da mi nikad ni ne trebala.kiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nek mi se uzima za zdravstveno, nek se lijeci ko mora.
Ali me nerviraju oni koji seru po tom zdravstvu, ne rade, ne doprinose - dakle apsolutno im besplatno, pa im ne valja ni to.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#1744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160607130
Maloprije prođoh biciklom tuda i standardna stvar rekao bih. Neki džiberđić vozi ovog Golfa, a oblajhana i narodnjački utegnuta plava glupačica sjedi pored. Kurčenje mu se izgleda nije isplatilo! Valja sad namaknuti pare za popravak Gnojfa, a kako kad se jedva i za gorivo skucka!
Šalu na stranu, ali stvarno su mi dodijali provincijalci i svakodnevno gledanje babunskih faca po ovom gradu. Hvatam sam sebe sve češće u razmišljanju da preselim na vikendicu na planini. Valja pobjeći od seljaka iz grada u selo!
Maloprije prođoh biciklom tuda i standardna stvar rekao bih. Neki džiberđić vozi ovog Golfa, a oblajhana i narodnjački utegnuta plava glupačica sjedi pored. Kurčenje mu se izgleda nije isplatilo! Valja sad namaknuti pare za popravak Gnojfa, a kako kad se jedva i za gorivo skucka!
Šalu na stranu, ali stvarno su mi dodijali provincijalci i svakodnevno gledanje babunskih faca po ovom gradu. Hvatam sam sebe sve češće u razmišljanju da preselim na vikendicu na planini. Valja pobjeći od seljaka iz grada u selo!
- Truba
#1745 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bio je i manji lancani kod grasa oko 4
3 auta
3 auta
- JThomas
#1746 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
gnojfa
upamtio
upamtio
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Valjal cemu pichich?Romeo 80 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160607130
Maloprije prođoh biciklom tuda i standardna stvar rekao bih. Neki džiberđić vozi ovog Golfa, a oblajhana i narodnjački utegnuta plava glupačica sjedi pored. Kurčenje mu se izgleda nije isplatilo! Valja sad namaknuti pare za popravak Gnojfa, a kako kad se jedva i za gorivo skucka!![]()
![]()
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#1748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dobar! Al nije za biblioteke_BataZiv_0809 wrote:Valjal cemu pichich?Romeo 80 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160607130
Maloprije prođoh biciklom tuda i standardna stvar rekao bih. Neki džiberđić vozi ovog Golfa, a oblajhana i narodnjački utegnuta plava glupačica sjedi pored. Kurčenje mu se izgleda nije isplatilo! Valja sad namaknuti pare za popravak Gnojfa, a kako kad se jedva i za gorivo skucka!![]()
![]()
- zavezata-vreca
#1749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel babun makar iznabadao banderu glavom od huje i pasjaluka?Romeo 80 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160607130
![]()
- vješalica
#1750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nije imao kadzavezata-vreca wrote:
Jel babun makar iznabadao banderu glavom od huje i pasjaluka?
babuna je bandera na vrijeme ubola dojadilo joj više svaki dan trpiti babune što izazivaju
uključujući i ivičnjak