radostan dan wrote:Ova iz Ukrajine pjeva o 1944?
Zajebala Korni grupu...
Evo i oni sa žicama
Moderator: _BataZiv_0809
radostan dan wrote:Ova iz Ukrajine pjeva o 1944?
Zajebala Korni grupu...
Vi muzicari slusate vazda neke pjesme sto normalan svijet ne zna i ibretite se sto smo vaki i ne znamo to.dale cooper wrote: Zašto?
Kako ti nije zao... onako nevino i naivno izgledajudale cooper wrote:Šta fali? Taman da ih nosam po kući.Capajebo wrote:Jarane, 150 cm im top modeli, sa dugim nogamadale cooper wrote: Nemam ništa protiv da pošalju bataljone Japanki, Korejki i Tajlandžanki da nas okupiraju. I molim ih da Tuzlu napadnu prvu.![]()
Ali ako si ipak mislio da dobro masiraju... kazu da je to vrhunac srece![]()
![]()
Ja sam glasao za Belgiju, Njemacku( oni zadnji bili) i za Italiju i nisu ni boda od nas dobili od strane publikeNiemand wrote:Pa ko je uopce glasao i za kog od forumasakolko se placalo
![]()
odkud mi kredittugo moja
Dobro, priznajem da znam srati na nekim temama, i da to zna zvučati iritantno elitistički. I žao mi je zbog toga.Niemand wrote:Vi muzicari slusate vazda neke pjesme sto normalan svijet ne zna i ibretite se sto smo vaki i ne znamo to.dale cooper wrote: Zašto?
Ja sam Bgm kontali da je par ljudi samo glasalo, kad ono ima vas. A za tu zensku su svi glasali ocito. Ccc.nelle_tz wrote: Ja sam glasao za Belgiju, Njemacku( oni zadnji bili) i za Italiju i nisu ni boda od nas dobili od strane publike
8 bodova su ljudi dali za Azerbejdzan jer je dobra p...a, a zena ne zna pjevati nikako.Eto, kako se glasa
Barem je Belgija 10-1, koliko se meni cini
Gori Azerbejdzankanelle_tz wrote:Ja sam glasao za Belgiju, Njemacku( oni zadnji bili) i za Italiju i nisu ni boda od nas dobili od strane publikeNiemand wrote:Pa ko je uopce glasao i za kog od forumasakolko se placalo
![]()
odkud mi kredittugo moja
8 bodova su ljudi dali za Azerbejdzan jer je dobra p...a, a zena ne zna pjevati nikako.Eto, kako se glasa
Barem je Belgija 10-1, koliko se meni cini
Capajebo wrote:Kako ti nije zao... onako nevino i naivno izgledajudale cooper wrote:
Šta fali? Taman da ih nosam po kući.![]()
![]()
![]()
Vidi gadale cooper wrote: Dobro, priznajem da znam srati na nekim temama, i da to zna zvučati iritantno elitistički. I žao mi je zbog toga.![]()
Ali znam cijeniti dobro odrađenu mainstream pop pjesmu. Recimo volim čuti Taylor Swift, as much as the next guy.![]()
I da...barem nisam kao better man.![]()
Pade mi na pamet ova priča, naravno ispostavilo se kao lažnjak...It_is_a_Leclerc wrote:Ko da sam znao.nelle_tz wrote:Ovdje na stranici u komentarima pise da nam je ziri Hrvatske dao 0 poena.Ne mogu vjerovati da je bas to tacno, jer je to receno u komentarima ispod vijesti
http://eurosong.hr/gokvall-pratite-gene ... nala-ziri/
A jedna od clanica zirija je i Pamela Ramljak koja je predstavljala BiH na Eurosongu
Evo tog komentara
KličkoVitalij
9.05.2016. u 23:05 Hrvatski žiri dao 12 Armeniji, 10 Rusiji. BiH 0 bodova
BiH žiri dao 12 Hrvatskoj, 10 Rusiji, Crnoj Gori 2.![]()
Hrvati još jedanput pokazuju koliko su zavidni.
SpecialOffer wrote:Koji smo mi na kraju zavrsili, ima li taj podatak?
Ma svjestan sam da ne možemo svi isto slušati, niti bi to valjalo. Ja sam samo prevelik muzički entuzijasta pa volim pričati iNiemand wrote:Vidi gadale cooper wrote: Dobro, priznajem da znam srati na nekim temama, i da to zna zvučati iritantno elitistički. I žao mi je zbog toga.![]()
Ali znam cijeniti dobro odrađenu mainstream pop pjesmu. Recimo volim čuti Taylor Swift, as much as the next guy.![]()
I da...barem nisam kao better man.![]()
salim se budalo, udjem ja na onu vasu temu i preslusam nesto al ja sam gluha za pola stvari tako da..
![]()
Al generalno, isto da pricate spanski. Ja nista ne kontam. Osim sevdaha.
p206 wrote:s druge planete..
Ne znam, ja sam fakat gluha po tom pitanju. I blage veze nemam otkud ljudima sve te pjesme. Dje nadju sve to. Kad. Kako.dale cooper wrote:
Ma svjestan sam da ne možemo svi isto slušati, niti bi to valjalo. Ja sam samo prevelik muzički entuzijasta pa volim pričati i
podijeliti to sa nekim, a nije uvijek lako naći ljude sa sličnim ukusom.
Podvlačim jedino crtu kod turbo folk i slične muzike. E u toj priči se ne mogu nikako naći. Niti razumijem kad
neko recimo poredi Beyonce ili Rihannu kao neki Američki ekvivalent ove Balkanske turbo folk priče. A to znaju reći
i ljudi koji vole uslovno rečeno ovu ozbiljniju muziku. Mislim poređenje je niđe veze ako ćemo realno.
Taman, čak nam je i previše.Vitezanin wrote:SpecialOffer wrote:Koji smo mi na kraju zavrsili, ima li taj podatak?
11. u polufinalu.
Ukupno 27.- 28. mjesto po tom.
Ne gleda se tako, jedanaesti u svojoj grupi polufinalista.SpecialOffer wrote:Koji smo mi na kraju zavrsili, ima li taj podatak?