Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emigrazione wrote:Visca ko na olovskim lukama, napucaj i trci...lose je ovo, Vranjes-Medunjanin kataklizma na sredini, bolje nemamo jebi ga...u barazu nema svakako sta traziti, ako prodjemo
Ne znam koje je objasnjenje zasto Vranjes igra zadnjeg veznog. Mogao je komotno i Burica staviti mjesto njega, isti bi efekat bio.
da budu zadovoljni forumaši koji ne mogu hadžića koji je pele za ovog
Evo i mrtvi Šabić skonto da kad god izađemo naprijed da im devar napravimo, i nije mu jasno zašto sranješ igra(nije nikome) samo je pitanje hoće li meša nać davno izubljena muda
Ja i dalje tvrdim da je SUNJIC karinas obicni. I svi oni sto ga vidjese u prosloj tekmi kao, pazi, ODLCINOG, nadam se da gledate i veceras i uzivate. Daleko najlosiji! Pored njega Spaha i Spahic su bara bara - neocekivano losi...Vranje sasvim solidan, Medo, s obzirom koliko igra, ASTRONAUT za SUNJICA. Daj Bicakcica i Dzeku da ovo smirimo malo...
shake69 wrote:Kako je samo Begovic prebacio loptu preko sebe kod prvog gola ne kontam a lopta po zemlji isla? Sunjic gleda covjeka ispred kod drugog, jos gore! Ovdje moze biti jos 3-4 gola.
Imam utisak prvi gol da je boksovao, ne bi ništa bilo. Ali to su stotinke koje odluče refleks...
Mustang1 wrote:Ovo je uzasno. Pa sto lopta ide nazad kad moze naprijed. Dodajemo se previse nazad i kada predje naprijed neko je opet vrati nazad. Da to nismo radili vodili bi 4:0 sigurno. Ovako im dajemo priliku da nas pritisnu i umjesto da fino iznesemo loptu moramo je izbiti
Ovo je qurac od igre.
Nema ovo veze sa fudbalom.
Pustili ih poslije prvog gola, publika mrtvo more i umjesto da ih stisnemo i unistimo do kraja mi primismo 2 gola...... pu jbm ti mene sto gledam ovo sranje