V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post Reply
Opetja033

#1726 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Opetja033 »

Dajte ba ljudi, ostavite ga na miru vise (@LSD-a).

I ja sam se zakacio sa njim na ovoj temi ali pretjerujete. Nije lik ni salonac, ni cetnik. Ko ga zna sa drugih podforuma zna sta je u pitanju: stari ters i kontras. Nista vise i nista manje od toga.

Vratimo se temi.
LSD

#1727 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

prvo me nazivaju četnikom, a prije toga ucine sve da me ljudi tako nazivaju - pa me onda ko fol brane....dakle, licemjerje na kub, ne na kvadrat

naprosto mi se povraca od ovakvih likova

nazivati javno četnikom nekoga koje je tri puta išao na Marš Mira (trebao sam i ove godine, ali nije moglo) je najbolji pokazatelj kakvi bolesnici obitavaju na ovom forumu i uzimaju riječ
spinel_

#1728 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by spinel_ »

Opetja033 wrote:Dajte ba ljudi, ostavite ga na miru vise (@LSD-a).

I ja sam se zakacio sa njim na ovoj temi ali pretjerujete. Nije lik ni salonac, ni cetnik. Ko ga zna sa drugih podforuma zna sta je u pitanju: stari ters i kontras. Nista vise i nista manje od toga.

Vratimo se temi.

upravo.. nema teme na kojoj se neko na njegov post ne zakaci...slucajno, ne bih rekao

samo blesav covjek moze nesto reci kontra VB u vezi ove rezolucije.
Danguba

#1729 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Danguba »

Mister Yes wrote:
Bosanski_kralj wrote:Bili smo zauzeli B. Novi i ne znam zašto nam nije pripao?
Nismo nikad zauzeli B.Novi. Samo dio opštine ali ne i grad.
Mi smo, vi ste, niste...OSLOBODILI... :izet: :D
Stari

#1731 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

Opetja033 wrote:Dajte ba ljudi, ostavite ga na miru vise (@LSD-a).

Vratimo se temi.
U pravi si ...slazem se ... mada tema bas i nije bila za tersanja i kontrasenja ... al hajd sad ...neki su izgleda svasta spremni napraviti da bi se (pri)cinili drugima zanimljivim - barem na nekoliko trenutaka bili u centru paznje-

Ja sam star ...ponekad ters.... pocesto i kontras ....al YBM-liga sada ... mislim stvarno zaista ...uistinu

To sto smo poceli gubiti iz vida da se radi o barem jos dvojci trojci ...takodjer (znakovito) redovno aktivnih na podforumu nogomet... koji su se jucer i tokom noci na smjenu redjali sa istom pricom...toboz "argumentacijom" .... i slicnim fekalisanjima
palermo

#1732 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by palermo »

Stvarno pustite LSD-a, toje naš drug sa fudbala, ko ga zna sa tog topica, shvata i njegovo pisanje. Ters i kontra, ali nemojte brinuti o njegovom patriotizmu.....ima ga on dovoljno.

Nego da se mi vratimo na ovu rezoluciju
moa

#1733 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by moa »

Sta ce se desiti ako nakon presude u Hagu, karadzic i mladic budu osudjeni za genocid?
SpecialOffer

#1734 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by SpecialOffer »

Pa neka svoje fekalije ostavi za temu o Zelji. Ovo nije mjesto za takve izljeve.
Stari

#1735 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

moa wrote:Sta ce se desiti ako nakon presude u Hagu, karadzic i mladic budu osudjeni za genocid?
Kako mislis sta ce se desiti ....sa ovom rezolucijom se po prilici nece desiti nista spektakularno ....nece se desiti nista niti sa presudom medjunarodnog suda pravde ... te dvije stvari su definitivne i neopozive...

Sta ce se desiti u glavama onih kojih se to (direktno ili ne) tice ...?

Teze je procijeniti
__Phoenix__

#1736 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by __Phoenix__ »

moa wrote:Sta ce se desiti ako nakon presude u Hagu, karadzic i mladic budu osudjeni za genocid?
Neće oni doživjeti to bojim se.
Bosanski_kralj

#1737 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Bosanski_kralj »

]
Mister Yes wrote:
Bosanski_kralj wrote:Bili smo zauzeli B. Novi i ne znam zašto nam nije pripao?
Nismo nikad zauzeli B.Novi. Samo dio opštine ali ne i grad.
Veliki dio opštine
LeonardoAC

#1738 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LeonardoAC »

Sad otprilike razumijem kako se Palestinci osjećaju unazad 50 godina
LSD

#1739 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

Spinel, Stari, Palermo

Nemojte me samo vi braniti i reklamirati ovdje, sviju vam ;-)

Ters i kontraš, a prije toga četnik i rusofil - samo zato što kažem da je kod anglosaksonskih licemjera (koji su žmirili na oba oka dok je trajala agresija na BiH) odjednom proradio osjecaj za pravdu i genocid u 2015 godini :shock: (punih 20 godina nakon Srebrenice)

sjajno su se toga sjetili englezi

yebala ih rezolucija sad u 2015, trebli su zaštiti Srebrenicu 1995, kad je to bilo potrebno i za šta su se obavezali , pa onda prekršili obaveze koje su sami donijeli.... sami su se popišali po sebi 1995. i opet sad u 2015 prave cirkus od sebe i da ih zlocinci rusi ponižavaju sa vetom po 100 put - to nece vratiti 8500 hiljada ubijenih bošnjaka.
Stari

#1740 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

LSD wrote:Spinel, Stari, Palermo

Ters i kontraš, a prije toga četnik i rusofil - samo zato što kažem da je kod anglosaksonskih licemjera (koji su žmirili na oba oka dok je trajala agresija na BiH) odjednom proradio osjecaj za pravdu i genocid u 2015 godini :shock: (punih 20 godina nakon Srebrenice)

yebala vas rezolucija sad u 2015, trebli ste zaštiti Srebrenicu 1995, kad je to bilo potrebno i za šta ste se obavezali , pa onda prekršili obaveze koje su sami donijeli.... sami su se popišali po sebi 1995. i opet sad u 2015 prave cirkus od sebe i da ih zlocinci rusi ponižavaju sa vetom po 100 put - to nece vratiti 8500 hiljada ubijenih bošnjaka.
Ja te nisam nazivao ni cetnikom ni salonce ni tersom :D

ali te ...nisam niti branio ...dapace :D ... medju prvima sam jasno poceo stavljati do znanja da tvoja ozlojedjenost zapadnom politikom ...protkana lose srocenim sakrazmima (lafo)ironijom ...moze , bez previse maste , biti vidjena kao relativizacija necega ...sto ne bi smjelo biti relativizirano ...

nisam te branio ...niti imam namjeru ....ali shvatam da si mozda pretjerao u zaru ...zanesenosti
palermo

#1741 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by palermo »

Što ne bi mi :? šta nam fali

....a ovo ostalo, ma smiješno mi je oko toga raspravljati.....misliš da ljudi ovdje ne znaju šta se događalo u ratu,šta je ko i kako je radio...jes, ovdje su svi naivni , a ti se našao da nam ukazuješ kako je bilo.......

Ono što je bitno, na našoj strani, kad kažem našoj strani mislim na sve one koji ovu državu Bosnu i Hercegovinu prihvataju kao svoju jedinu domovinu, je onaj bolji dio svijeta....onaj dio svijeta koji pobjeđuje......nije taj svijet idealan, ali jeste bolji, jeste progresivni, napredniji, jeste pobjednički.....
Stari

#1742 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

Stari wrote:

yebala vas rezolucija sad u 2015, trebli ste zaštiti Srebrenicu 1995, kad je to bilo potrebno i za šta ste se obavezali , pa onda prekršili obaveze koje su sami donijeli.... sami su se popišali po sebi 1995. i opet sad u 2015 prave cirkus od sebe i da ih zlocinci rusi ponižavaju sa vetom po 100 put - to nece vratiti 8500 hiljada ubijenih bošnjaka.
Ja te nisam nazivao ni cetnikom ni salonce ni tersom :D ...ako mi se omaklo ....javno se izvinjavam :D :D

ali te ...nisam niti branio ...dapace :D ... medju prvima sam jasno poceo stavljati do znanja da tvoja ozlojedjenost zapadnom politikom ...protkana lose srocenim sarkazmima i (lafo)ironijom ...moze , bez previse maste , biti vidjena kao relativizacija necega ...sto ne bi smjelo biti relativizirano ...

nisam te branio ...niti imam namjeru ....ali shvatam da si mozda pretjerao u zaru ...zanesenosti
Last edited by Stari on 09/07/2015 12:35, edited 1 time in total.
Opetja033

#1743 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Opetja033 »

palermo wrote:

Što ne bi mi :? šta nam fali

....a ovo ostalo, ma smiješno mi je oko toga raspravljati.....misliš da ljudi ovdje ne znaju šta se događalo u ratu,šta je ko i kako je radio...jes, ovdje su svi naivni , a ti se našao da nam ukazuješ kako je bilo.......

Ono što je bitno, na našoj strani, kad kažem našoj strani mislim na sve one koji ovu državu Bosnu i Hercegovinu prihvataju kao svoju jedinu domovinu, je onaj bolji dio svijeta....onaj dio svijeta koji pobjeđuje......nije taj svijet idealan, ali jeste bolji, jeste progresivni, napredniji, jeste pobjednički.....
Nema se sta vise ovome dodati. :thumbup:
sumirprimus

#1745 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by sumirprimus »

zahuktaJe se... :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1746 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Chmoljo »

hladan.preminger wrote:
LSD wrote:
nisam ja tema

Ti si četnik.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» hladan.preminger, video

mjesec

ostavite te vile i motike, ili će biti još banova.
sumirprimus

#1747 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by sumirprimus »

bez motike nema price,
bar oko kompira ... :skoljka: :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1748 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Tomahawk11 »

Bolje ikad, nego nikad. To sto su u toku rata pojedine zapadne drzave znale zmiriti na jedno oko (ili oba)....mali smo, kusur i tako to.
Bitno je sad da su na nasoj strani, da nas podrzavaju, iako iz licnih interesa u kontru Rusiji. Svakako da je bolje i to od Rusa koji gdje dodju, tu trava vise ne raste.
Koja je alternativa? Pa nema je, ili si tamo ili ovamo....ili si pomnozen sa nulom.
sumirprimus

#1749 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by sumirprimus »

to je ona prica o interesima i poklapanjima istih...
LSD

#1750 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

Stari wrote:

Ja te nisam nazivao ni cetnikom ni salonce ni tersom :D

ali te ...nisam niti branio ...dapace :D ... medju prvima sam jasno poceo stavljati do znanja da tvoja ozlojedjenost zapadnom politikom ...protkana lose srocenim sakrazmima (lafo)ironijom ...moze , bez previse maste , biti vidjena kao relativizacija necega ...sto ne bi smjelo biti relativizirano ...

nisam ni rek'o da si me ti nazivao

tadašnji generalni sekretar UNa Boutros Ghali, njegov specijalac za balkan Yasushi Akashi, engleski generali Rupert Smith i Michael Rose, tadašnji ministar vanjski poslova Francuske Allain Juppe, engleski ministar Douglas Hogg i engleski premijer John Major - sve ta govna u kompletu su predala Srebrenicu Mladiću u ruke....dozvolili posljednji genocid 20-tog stoljeća.
I sad, 20 godina kasnije, proradila naknadna pamet kod njihovih zemljaka nasljednika i mi bosanci trebamo biti zahvalni na tome :shock: kako da ne...hvala im do neba

možda je problem što ja nazivam stvari pravim imenom bez umotavanja u šiku i celofan, pa to bezbeli smeta osjetljivom uhu nekih forumaša....e jbg, ja ne znam drugacije
Post Reply