direktni wrote:
Ova je mislim iznad 25
Samo joj treba dobra oklagija i začas bi pitu rasukala.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
direktni wrote:
Ova je mislim iznad 25
valjda će ubaciti neki vajfaj, pa da je onda možeš preko aplikejšn na ajfonu namjestiti kako ti odgovara prije nego dođeš kućipici wrote:
Nova tehnologija: Seks lutke će uskoro moći i govoriti
Proizvođači silikonskih seks lutki razvijaju novu tehnologiju i robot koji će imati sposobnost da govore i odgovaraju na prostote.
Matt McMullen, osnivač kompanije RealDolls pojašnjava kako kupac može izabrati oblik tijela i boju kože lutke po želji.
Silikonske lutke se prodaju po cijeni između 5.000 i 10.000 dolara, a ova kompanija sa sjedištem u Kaliforniji ih je od 1996. godine prodala preko 5.000.
McMullenov najnoviji projekat je proizvodnja robotiziranih glava lutki koje će moći treptati i kretati usnama, te govoriti i odgovarati na prostote.
Ove lutke bi se u prodaji trebale naći za dvije godine, a koštat će 10.000 dolara. Cilj osnivača kompanije RealDolls je da napravi robotizirano tijelo lutki koje će se prodavati po cijeni između 30 i 60 hiljada dolara.
Nedavno istraživanje Huffing Posta je pokazalo kako bi jedna od pet osoba imala seks s robotom, čak i ako ne izgleda "kao čovjek".
gledat povoljno kredite i uzet par komata... jeftinije neg ove real women... kuhanje i pranje imaju sad servisi za to, problem je bilo jebanje... evo i to se rjesava, kurave uskoro na biro a ove udavace na busotine nafte u sjeverno more...HaJa...a jah djete iz epruvete...
Jojdirektni wrote:
Ova je mislim iznad 25
sto mu gromova i hiljadu darkvudskih bubnjeva!velikibrnjo wrote:Moram da istaknem nakon niza procitanih postova da je ova tema izuzetno glupa
zato sto su sudionici poprilicno isfrustrirani tipovi, pa svoju frustraciju umanjuju tako sto omalovažavaju žene preko 25
ČUJ ŽENE![]()
Valjda su im cure o kojima sanjaju poprilicno nedostupne pa hajmo sve popljuvati
a ima i brat bratu klimakterusa koje se pale na postove raznoraznih zagora
muha_sa wrote:hajmo jaopao--fataj se šanka
pametan co'jekmuha_sa wrote:hajmo jaopao--fataj se šanka
...hm, možda je odgovor upravo u tome šta je normalno; oni koji su "mladovali" 60-tih vjerovatno nisu smatrali za najnormalnije ono što se događalo 80-tih,...jednako kao što ovi što su "mladovali" 80-tih ne smatraju ovo što se danas događa normalnim,...idući tom analogijom, ovi što danas "mladuju", jednako će nenormalnim doživljavati vrijeme i mladost za 20-tak godina; valjda svako vrijeme nosi svoje, ali uvijek ima, bilo je i biće normalnihkiki-miki wrote:
Ima normalnih djevojaka i momaka, ali stvarno teško se pronalaze. Teško ih je i upoznati
Ima. Ali su uglavnom udate, odnosno oženjeni.kiki-miki wrote:kosava wrote:Dozer kada smo se mi zenili mobitel nije imao signala kad stanes u hladovinu, jedini provajder bio BH Telekom a po mobitel nas znali u manjem entitet to bilo njima ko raketa. Zabavljali se u ratu zenili iza rata kada se dizalo iz pepela a djevojke imale usadjen moralni kompas u onom sistemu.Dozer wrote: Nisam bas shvatio...
To je sve bilo prije Sex and City, Pinka i turbo folka, drugim rijecima mi smo bili sretnici.
Sto kaze jedan moj prijatelj lako je tebi ti si se ozenio na vrijeme danas nemas koga ozeniti one nasih godina sto su valjale davno se udale
Ima normalnih djevojaka i momaka, ali stvarno teško se pronalaze. Teško ih je i upoznati
...ne znamo uvijek šta hoćemo ili želimo; za početak, dobro bi bilo znati šta nećemo ili ne želimokiki-miki wrote:al_akhisari wrote:...hm, možda je odgovor upravo u tome šta je normalno; oni koji su "mladovali" 60-tih vjerovatno nisu smatrali za najnormalnije ono što se događalo 80-tih,...jednako kao što ovi što su "mladovali" 80-tih ne smatraju ovo što se danas događa normalnim,...idući tom analogijom, ovi što danas "mladuju", jednako će nenormalnim doživljavati vrijeme i mladost za 20-tak godina; valjda svako vrijeme nosi svoje, ali uvijek ima, bilo je i biće normalnihkiki-miki wrote:
Ima normalnih djevojaka i momaka, ali stvarno teško se pronalaze. Teško ih je i upoznatima šta to značilo
Problem je i u tome što se teži nečem nedostižnom. Svidi mi se npr. neko, počnem i izlaziti s njim. Ali nekako znaš da nije to to, ali pokušavaš siliš se na svašta nešto dok neko to ne presječe.
Da.al_akhisari wrote: ...hm, možda je odgovor upravo u tome šta je normalno; oni koji su "mladovali" 60-tih vjerovatno nisu smatrali za najnormalnije ono što se događalo 80-tih,...jednako kao što ovi što su "mladovali" 80-tih ne smatraju ovo što se danas događa normalnim,...idući tom analogijom, ovi što danas "mladuju", jednako će nenormalnim doživljavati vrijeme i mladost za 20-tak godina; valjda svako vrijeme nosi svoje, ali uvijek ima, bilo je i biće normalnihma šta to značilo
Ima samo ih niko nece.kiki-miki wrote:kosava wrote:Dozer kada smo se mi zenili mobitel nije imao signala kad stanes u hladovinu, jedini provajder bio BH Telekom a po mobitel nas znali u manjem entitet to bilo njima ko raketa. Zabavljali se u ratu zenili iza rata kada se dizalo iz pepela a djevojke imale usadjen moralni kompas u onom sistemu.Dozer wrote: Nisam bas shvatio...
To je sve bilo prije Sex and City, Pinka i turbo folka, drugim rijecima mi smo bili sretnici.
Sto kaze jedan moj prijatelj lako je tebi ti si se ozenio na vrijeme danas nemas koga ozeniti one nasih godina sto su valjale davno se udale
Ono sto je Dozer opisao nije ni u Americi normalno a ovdje bas svasta normalno.al_akhisari wrote:...hm, možda je odgovor upravo u tome šta je normalno; oni koji su "mladovali" 60-tih vjerovatno nisu smatrali za najnormalnije ono što se događalo 80-tih,...jednako kao što ovi što su "mladovali" 80-tih ne smatraju ovo što se danas događa normalnim,...idući tom analogijom, ovi što danas "mladuju", jednako će nenormalnim doživljavati vrijeme i mladost za 20-tak godina; valjda svako vrijeme nosi svoje, ali uvijek ima, bilo je i biće normalnihkiki-miki wrote:
Ima normalnih djevojaka i momaka, ali stvarno teško se pronalaze. Teško ih je i upoznatima šta to značilo
Cuj nisukiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Djevojke i momci nisu udati/oženjeni
A tooo... Da, slazem se. Nazalost, danas je doslo vrijeme kojekakvih, kako ih ja zovem - Pinkulja i Grandulja, i sto se mene tice Sale bi komotno mogao za Karadzicem radi toga sta je uradio ovim generacijama...kosava wrote:Dozer kada smo se mi zenili mobitel nije imao signala kad stanes u hladovinu, jedini provajder bio BH Telekom a po mobitel nas znali u manjem entitet to bilo njima ko raketa. Zabavljali se u ratu zenili iza rata kada se dizalo iz pepela a djevojke imale usadjen moralni kompas u onom sistemu.Dozer wrote: Nisam bas shvatio...
Hahahahahavelikibrnjo wrote:Moram da istaknem nakon niza procitanih postova da je ova tema izuzetno glupa
zato sto su sudionici poprilicno isfrustrirani tipovi, pa svoju frustraciju umanjuju tako sto omalovažavaju žene preko 25
ČUJ ŽENE![]()
Valjda su im cure o kojima sanjaju poprilicno nedostupne pa hajmo sve popljuvati
a ima i brat bratu klimakterusa koje se pale na postove raznoraznih zagora

Procitala si mi misli.Niemand wrote:Dozer, hocel i tvoje sceri sutra tako, od 18-25, iz kreveta u krevet dok ganjaju bemveove?
Il mozda tvoje ramo, posto se slazes sa dozerom?
Unaprijed se izvinjavam ako je vrijedjanje, jer na isto i pokusavam ukazati. Sve si strpo u taj svoj esej.
Razumijem ja da se vi zezate, sukate jedni drugima i tako to, al ako se ne varam ti si ipak covjek u nekim ozbiljnijim godinama i valjda mozes izvagati svoje rijeci.
Na temu, ne razumijem odkud tolika mrznja prema drugom spolu? Odkud taj poriv da se sukne, da se bude bolji/e, ljepsi/e, mladji/e i svi ostali pobrajani "epiteti prednosti" na temi?
Za mene ce moj covjek uvijek biti bolji od mene u svemu. I ljepsi, i pametniji, i bolja osoba. Da ne mislim tako, pitala bi se s kim sam onda. Ne mogu shvatiti da zivis s nekim vjecito u nekoj fazi pripravnosti i moguceg pocetka rata il odvec zapocetog rata. Pa ono, ko je jaci. Citam ovu temu redovno i skontam kolko je lijepo imati nekog ko te, pod broj jedan, ne vrijedja. Nekog s kim se ne takmicis. Odkud vam ba zivci vise za sve te bitke, sukove i nadmudrivanja?
Nikad nisam imala zivaca za to. Ako ne mogu popiti kafu s nekim bez da tabirim u glavi ko je koga zezno i ko je jaci, bolji i tako to, ne moram je vala ni piti. Mogu i sama. Umori se insan citajuci ovo, kamoli ne daj Boze ziveci tako.
Zalosno. Doduse, i lijepo je procitati. Osjecam se nekako ko da sam dobila na lotu.
Hahahas.aint wrote:nekom iskompleksiranom vJerojatnonatt wrote:Kome je uopste palo na pamet ovo 25?
Slazem se.Secer_033 wrote:Dozer, nazalost, u pravu si. Ali to isto kad zena kaze muskarci odmah misle da je iz ljubomore a nije, takvo oblacenje i ponasanje stvarno nije ok.
Zenama ti normalni nikada nisu bili interesanti. Nista nije drugacije nego prije.Dozer wrote:A tooo... Da, slazem se. Nazalost, danas je doslo vrijeme kojekakvih, kako ih ja zovem - Pinkulja i Grandulja, i sto se mene tice Sale bi komotno mogao za Karadzicem radi toga sta je uradio ovim generacijama...kosava wrote:Dozer kada smo se mi zenili mobitel nije imao signala kad stanes u hladovinu, jedini provajder bio BH Telekom a po mobitel nas znali u manjem entitet to bilo njima ko raketa. Zabavljali se u ratu zenili iza rata kada se dizalo iz pepela a djevojke imale usadjen moralni kompas u onom sistemu.Dozer wrote: Nisam bas shvatio...
Sto kaze jedan moj prijatelj lako je tebi ti si se ozenio na vrijeme danas nemas koga ozeniti one nasih godina sto su valjale davno se udale![]()
A, kako neko rece, ima jos uvijek normalnih i djevojaka i momaka, ali nazalost - niko ih nece. Takvi/e su mlakonje, sonje, smotanci, nehljebi i sl.
Ali, takvi/e se, po pravilu, pokazu kao sasvim normalni muzevi i ocevi/zene i majke, i oni koji na kraju opstanu i imaju sredjene zivote.
A ovi "zajebani", "najebani", "slobodni/e", "moderni/e" i sl., i svi ostali kojima se govno napelo na machoizam pa brak prokockaju za 2-3-4 godine, ili manje, i pri tome se useru u zivote jedno drugom, a najcesce i plus djetetu, e - oni su mi mentalni vrh vrhova (sto bi danas rekli).
Oni nakon svega toga ni sa 30, a ni sa 40 ne znaju jesu li dosli ili posli, kao ni gdje bi to bilo... Ali su zato krcati "iskustvom" koje, kad se pazljivije preslusa, lako se zakljuci da je bazirano na teskim supljacima, tudjim pricama i bajkama, a licnog ni na mapi.
Samo teske frustracije...