Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
bella_ciao

#1726 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by bella_ciao »

Smijeh2015 wrote:Ma šta se raspravaljte sa osobom koja očito ima problema u razvoju.Upao na temu ,a ništa pročitao nije.To samo mogu djeca do 7 godina ,a nikako školovan čovjek.

Pogriješio je u svemu što je rekao i kad je skontao da je ispao glup opet se vadi...jadno
off topic
mhm ja i gdje sam tacno pogrijesio i gdje sam sta reko sto je netacno?
IcedMFEarth

#1727 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by IcedMFEarth »

Prvo - Nisam sposoban nizašta, jedino da klikćem taskove.
Drugo - Zar si tako dobar čovjek pa bez ikakve lične koristi ovdje se svađaš i zalašeš za freelancing ?
bella_ciao

#1728 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by bella_ciao »

IcedMFEarth wrote:Prvo - Nisam sposoban nizašta, jedino da klikćem taskove.
Drugo - Zar si tako dobar čovjek pa bez ikakve lične koristi ovdje se svađaš i zalašeš za freelancing ?
Prvo: ne svadjam se, nego odgovaram na nastup ovog klinje gore na isti nacin

Drugo: kakve bi tacno ja koristi mogo imat od tog sto se zalazem za freelancing?
almir90

#1729 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by almir90 »

Smijeh2015 wrote:F5
Isto uvijek otvori, ostavio, i nakon sat vremena ušao ponovo, i sve isto.
bella_ciao

#1730 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by bella_ciao »

Smijeh2015 wrote:''gdje sam tačno pogriješio '' :lol: Ovo je bogmi jutros težak neki slučaj
Njega mrškaju,a jedini je opsovao i to u dva komentara.
Reci papaa adminu :wink:
Ja i gdje sam pogrijesio? Sta sam pogresno rekao?
Na moje obicno pitanje sto ne radite freelance ti meni dosadan si, mozda kuci s mamom tako pricas al to nije lijepo na forumu jel, onda i drugi tako s tobom.
almir90

#1731 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by almir90 »

Mene je ispočetka krenulo, za dva dana 4$, zato me je sad zakočilo, za 4 dana 1.6$.
bella_ciao

#1732 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by bella_ciao »

Smijeh2015 wrote:ma ništa ,samo sve :lol:
mhm mhm dobro, nesto konkretno da navedes?
glitch

#1733 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by glitch »

almir90 wrote:"Help us determine if a Twitter account is a business or a real person!!"

Zaglavio sam ovdje na petom zadatku, imam ista dva pitanja "KosherEye- See all that's NEW in Kosher- Food, Drink, Gadgets, Recipes, Tips, Books, Travel, Events & more! We Tweet for all that Like to Cook & Love to Eat!", već sam ih imao prije, business je, ali kada kliknem na prvom pitanju business, i dođem do drugog, ono prvo mi poništi, kada kliknem na prvo, drugo mi poništi, i ne mogu da pređem dalje, šta uraditi?
pošalji ticket bug je potrefila su se ista dva pitanja i meni su jednom negdje tako ne možeš to proći :thumbup:
bella_ciao

#1734 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by bella_ciao »

Smijeh2015 wrote:Konkretno provjeri dioptriju,nađi nekoga ko ti zna čitati u kući,nadam se da imaš prste da možeš kliknuti dole u ćošku piše broj stranica pa se vrati i vidi šta si pisao.
Nadam se da sam ti pomogao jer mi ne pada na pamet da se spuštam više na tvoj nivo kretenizma.
Pozdrav.
Znaci nista nisam pogresno rekao. Sve sto sam rekao bilo je tacno. Nit mi je namjera da trolam nit da ometam koga, samo sam predlozio bolji nacin za zaradu, ko hoce moze, ko nece ne mora jel, radio sam ove poslove koje ljudi ovdje rade mozda i prije nego si ti naucio upaliti kompjuter i nisam zradio nesto posebno.
Eh eto, a ti te svoje nastupe balavca moze ostavit kuci, ko sto sam ti odmah i reko. Vidis da ne prolaze, nadam si da si naucio tu lekciju.
Lunetina

#1735 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by Lunetina »

bella_ciao wrote:
Znaci nista nisam pogresno rekao. Sve sto sam rekao bilo je tacno. Nit mi je namjera da trolam nit da ometam koga, samo sam predlozio bolji nacin za zaradu, ko hoce moze, ko nece ne mora jel, radio sam ove poslove koje ljudi ovdje rade mozda i prije nego si ti naucio upaliti kompjuter i nisam zradio nesto posebno.
Eh eto, a ti te svoje nastupe balavca moze ostavit kuci, ko sto sam ti odmah i reko. Vidis da ne prolaze, nadam si da si naucio tu lekciju.
Sve smo mi tebe razumjeli druže, čitamo mi i druge teme na ovom forumu osim ove. Saslušan si, hvala ti na informacijama, ali hajde sada malo popusti, živ bio majci svojoj.

Taman pomislim neke korisne informacije o taskovima, a vidim bespotrebna rasprava i dalje traje.

Ciao!
ake89

#1736 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by ake89 »

bella_ciao wrote:Sto ne radite freelance poslove. Mozete zaraditi 100x vise para.
Mislim da si lose poceo. Cuj "100x vise para"... evo ja sam ovaj mjesec na clixsensu zaradio 65dolara, znaci za isto vremena i sa istim znanjem na freelance-u bih sad imao 6500$, ako je tako odma prelazim. Ma da mislim da to nije tako jednostavno i da na tim poslovima treba malo vise znanja, al da se svakako moze zaradit dobra lova.

Kako god, meni se cini da tema o freelance poslovima postoji i da ovdje idemo u offtopic. Tako da... :kiss:
dobojlija81

#1737 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by dobojlija81 »

Your computer's clock is incorrect.
Please set the correct time and date and refresh
this page until this warning disappears.

tacan sat i datum,sto puta refresh i nece,ima li ko savjet..Pozz
dobojlija81

#1738 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by dobojlija81 »

Smijeh2015 wrote:Gdje ti je to izbacilo?
pocetna,kad sam se htio logovati
dobojlija81

#1739 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by dobojlija81 »

neobux ne rekoh
mrva/mrve

#1740 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by mrva/mrve »

Find Official Business URLs for businesses

Izgleda da je puklo..
dobojlija81

#1741 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by dobojlija81 »

ugasio sam pa cu kasnije probati,valjda ce nadoci,hvala u svakom slučaju
Muhamed Đakmić

#1742 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by Muhamed Đakmić »

bella_ciao, ako ti se ne sviđa tema, produži na neku drugu. Nema potrebe da vrijeđaš druge učesnike. Komuniciraj kako treba, ne moram te ja tome učiti, jer ti je idući put ban.
babaroga1x

#1743 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by babaroga1x »

bella_ciao wrote::lol: :lol:
A jel?

Pokusavas da nasamaris narod da im budes referal pa kad oni rade da tebi idu novcici? :D

Pazi, tema nije tvoja tako da ti ne mozes govoriti ljudima da su dosadni i da razgule. Drugo nisam iso u off topic nego pricam o zaradi na internetu, zato odjebi, moze? :D

Eh sad za sve koji su zainteresovani da stvarno zarade na netu nek se ostave ovih gluposti i kliktanja gdje vas ovi fini pokusavaju ufatit na foru da radite za njih, nego evo vam par stranica gdje mozete raditi ko freelanceri i zaraditi ozbiljne pare

https://www.elance.com/

https://www.odesk.com/

https://nest.testbirds.com

http://www.peopleperhour.com

https://crowdsourcedtesting.com
Pozdrav Bella_ciao

da se uključim, s obzirom da me se spominje

ova tema je o mirkozadacima, malim zadacima koji omogućuju malu zaradu... nitko se neće ovdje obogatiti, ali može zaraditi mali dodatni prihod.

tko želi može se regati preko mog linka, a može i sam ukucati u google neobux ili clixsense i ne mora biti moj referal, ja nisam nikoga silio
kad već spominjem imena, likovi smijeh i glitch uopće nisu moji referali, regali se na drugim stranicama na kojima ja ne radim i meni drago da uspijevaju...

tema je izmjena iskustava, jedni drugima pomažemo, ja sam sam naučio mnogo i olakšalo mi kliktanje taskova čitajući tudje postove.

za ove zadatke ne trebaš nikakvo znanje, a na tvojim sajtovima se ipak traže nekakva znanja i trebaš se prijaviti za posao, pa intervju, pa dokaži da znaš, pa čekaš poslove itd itd... da, netko tko zna raditi u Mayi može zaraditi i do 20 $ po satu... ali ja ne znam raditi u Mayi... a drugi ljudi isto nemaju odredjene informatičke vještine....

kad već spominjemo situacije, hoćeš da ti pejstam poruke koje sam dobivao, od ekipe koja po 6 mjeseci nije dobila plaću, pa otkaz, pa neimaština.. i onda se regao ovdje i prvoga sjela plata, nije puno, ali njemu strahovito mnogo značilo... biti plaćen za svoj rad, mizerno, ali biti plaćen... moći kupiti kruh i mlijeko... ne žicati starce...

ja savjetujem svakoga tko ima super posao, tko je specijalizirao kardiokirurgiju da zaradi u struci, ali mi obični smrtnici, bez takvih znanja, koji želimo sad zaraditi, da malo upotpunimo kućni budžet, nama je ovo super...

jebena je kriza, bit će još gore i imati mogućnost zaraditi 50 - 100 $ mjesečno, bez šefa, na laganim zadacima je super stvar

Baba

P.S
Od love koju sam zaradio, sam si kupio knjige i idem sad na polaganje jednog stručnog certifikata... bez te love ne bi mogao to naučiti i ne bi mogao pristupiti ispitu, nemam odakle izvući 120 $ za ispit... ostao bi osudjen na mog šefa... koji mi je već tri puta smanjio plaću, i kako stvari stoje, opet će...
glitch

#1744 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by glitch »

dobojlija81 wrote:Your computer's clock is incorrect.

evo pogledaj malo ovde
kolko pogledah u letu moraš malo sat sam podesiti na compu ili automatski ažurirati
http://www.linkfests.us/neobux-your-com ... rrect.html
dobojlija81

#1745 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by dobojlija81 »

glitch wrote:
dobojlija81 wrote:Your computer's clock is incorrect.

evo pogledaj malo ovde
kolko pogledah u letu moraš malo sat sam podesiti na compu ili automatski ažurirati
http://www.linkfests.us/neobux-your-com ... rrect.html
evo rjesio sam :thumbup:
malimrav1978

#1746 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by malimrav1978 »

jel neko radio ove sentiment analysis.Evo ih nešto puno se pojavilo pa ne znam isplatil se radit, jesul teški?
babaroga1x

#1747 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by babaroga1x »

malimrav1978 wrote:jel neko radio ove sentiment analysis.Evo ih nešto puno se pojavilo pa ne znam isplatil se radit, jesul teški?
jedna od skupina najboljih zadataka, stalno ih radim, kad god ih ima...

dobro si pročitaj upute, da te ne izbace na testnom zadatku, pa ti poslije bude žao kad vidiš koliko ih ima...

recimo da te pitaju o sentimentu Angry birds transformers, igrica, jako popularna...

gledaš jel post uopće o tome... pazi da netko ne spominje samo angry birds - bez transformes

ako se radi o youtube videu, linku koji te vodi na app store, link koji vodi na članak ili blog, onda odabereš da post ne valja i odabereš razlog

ako je na drugom jeziku, odma odabereš post nije na engleskom

kad završiš na jednom sajtu, odi odmah na drugi i tamo nastavi...

uživaj,
Baba
almir90

#1748 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by almir90 »

Ja nemam šta da radim, radi brzopletosti svoje sada su mi svi zadaci na niskoj tačnosti, valja u budućnosti pametnije raditi, a ne letiti pred rudu. :-D
malimrav1978

#1749 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by malimrav1978 »

E zato ja i pitam da ne bih napravio glupost. Samo treba strpljenja i mogu se uzet neki fini novci.
Babaroga hvala na pomoći
babaroga1x

#1750 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by babaroga1x »

Smijeh2015 wrote:@baba zar se može tako sa sajta na sajta ići i otvarati isti zadata :? Kod mene ne može ,uvijek piše ''You can only access...''
ja provam pa ako upali, super

what is format of this event, task koji je mirkozadatak spominjao je tako radio... pa opališ dodatnih par taskova

naravno, uvijk log off na jednom pa log in na drugom, da se ne zbuni...
Post Reply