Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gepard_ wrote:prije ces cetnicku zastavu vidjeti nego ljiljane na SDA skupovima . Hrak pljuc za izdajnike i smetljare R BiH . Mrzim SDA zato sto volim BOSNU . Onaj ko voli BOSNU mora mrziti izdajnicki SDA . Mora ! to je logika
Pravit cemo se da ne vidimo jednu zastavu, u gornjem desnom uglu fotografije.
Zašto će Bakir Hadžiomerović postati 'prvi u Bošnjaka' i ...
Uh Bakir Hadziomerovic, koje je to moralna vertikala! Evo snimka koji je malo pao u zaborav ali vrlo dobro oslikava kakav je "karakter" u pitanju. Narocito je zanimljiv ovaj dio od 15. minute, mada ni ostatak intervjua nije los.
wolf07 wrote:Uh Bakir Hadziomerovic, koje je to moralna vertikala! Evo snimka koji je malo pao u zaborav ali vrlo dobro oslikava kakav je "karakter" u pitanju. Narocito je zanimljiv ovaj dio od 15. minute, mada ni ostatak intervjua nije los.
Salko Selman, alfa i omega SDA SBK. Notorni kriminalac i papak s dna kace... inače blizak Tihiću, ali vjerujem da se na vrijeme prebacio na Bakirov rektum.
Ma nece ono nigdje ba. Bar ne sam. Ali, evo - izbori su za nesto vise od mjesec dana, pa bujrum. Sam otici nece, ali mu svi mi mozemo lijepo dati do znanja da ga mi necemo, sto ce reci - noga.
Dozer wrote:Ovdje se jos Bakira "nagovara" da razguli ...
Ma nece ono nigdje ba. Bar ne sam. Ali, evo - izbori su za nesto vise od mjesec dana, pa bujrum. Sam otici nece, ali mu svi mi mozemo lijepo dati do znanja da ga mi necemo, sto ce reci - noga.
ultima_palabra wrote:Salko Selman, alfa i omega SDA SBK. Notorni kriminalac i papak s dna kace... inače blizak Tihiću, ali vjerujem da se na vrijeme prebacio na Bakirov rektum.
Gluho bilo. Trebao bi se Bakir pripaziti da ne dobije rak debelog crijeva.
Ovaj i danas sam samcat lunja po BiH, sastaje se sa lokalnim moćnicima, on nema tima, on nema prijatelja, on nema stranke, on nema uvjerenja, za njega postoji samo on.
wolf07 wrote:Da sa sobom voda svitu dupeuvlakaca komentari bi bili...?
A Bake nije dupeuvlakač?
Moj komentar se odnosio na prigovor da sa njim nema niko, da nema stranacku podrsku i sl. A sad da li je on dupeuvlakac i kome se dupeuvlaci, ako je to slucaj, to je druga prica. I kad smo vec kod toga, ostatak BH politicke scene (bar kad je o vodecim facama rijec) ne mogu da prodju ni kao dupeuvlakaci bilo kome, eto kakav je ovo jad od politike! Mozda je jedini Dodik da se okarakterise kao dupeuvlakac Borisu Tadicu, al' jbg sad kad mu je sponzor pao qrcu za usi!
wolf07 wrote:Da sa sobom voda svitu dupeuvlakaca komentari bi bili...?
A Bake nije dupeuvlakač?
Moj komentar se odnosio na prigovor da sa njim nema niko, da nema stranacku podrsku i sl. A sad da li je on dupeuvlakac i kome se dupeuvlaci, ako je to slucaj, to je druga prica. I kad smo vec kod toga, ostatak BH politicke scene (bar kad je o vodecim facama rijec) ne mogu da prodju ni kao dupeuvlakaci bilo kome, eto kakav je ovo jad od politike! Mozda je jedini Dodik da se okarakterise kao dupeuvlakac Borisu Tadicu, al' jbg sad kad mu je sponzor pao qrcu za usi!
Erdogan imao smetnje dok sjedi, otišao da operiše hemoroide... izvadili živog Bakira iz njega
Dobro @Ultima, to smo pretresli jedno 200 puta na ovoj temi, nego ima li iko drugi od BH politicara nekog "sponzora" kao sto je Erdogan Bakiru? Nemoj mi samo poceti onu pricu kako su oni nezavisni od ostalih politicara u svijetu i sl. Svi znamo da ih zamjenici podsekretara referenta za okuke u lijevu stranu iz SAD-a, Njemacke.... postrojavaju k'o desetari. Dakle, nasa zalosna stvarnost je takva da je ovaj Bakirov status Erdoganovog dupeuvlakaca jos i nekakav rezultat. To i jeste tuga, sto ovi ostali ne mogu ni dotle da dobace a kamo li da budu neki faktor kojeg se pita za ovu ili onu stvar U OVOJ ZEMLJI!
wolf07 wrote:
Dodik se uvlači đe stigne i kome stigne. Od Šešelja preko Kusturice pa do ovih sadašnjih kvazievropskih srpskih vladara. A Bakir se uvlači istim nagonom, samo pod drugom zastavom, nacionalistički drugom bojom obojenim likovima. Svi se oni uvlače nekom, jer je smisao politike u ovoj državi kako se kome više uvući u guzicu i izvući korist iz njeg. Mogli bismo čak ići tako daleko i reći da svjetska politika nije ništa drugo do uvlačenja u guzicu.
Ali je Bakir to digao na novi nivo. Daj nam turskiJEh zastava, daj nam našeg babu Erdogana, veselimo se, jer neČemo više biti gladni kad je on na vlasti u...
Osjećam 12. Oktobar ove godine bit će lijep dan. Pa i Željko Majstorović je rekao da snijeg možemo očekivati tek u novembru. Bit će lijep dan. Idealan za biranje. Narodne mase širokih i uskih shvatanja hrlit će ka biračkim mjestima, kako bi svoju budućnost učinili ljepšom. Krenut će na izbore hiljade i stotine hiljada nepismenih i polupismenih Srba, Bošnjaka, Hrvata i Mješanih ali za njih će birališta biti zatvorena. Na ulazima škola, mjesnih zajednica i drugih društvenih objekata gdje se vrši čin glasanja/glasovanja dočekat će ih ova obavjest/obavještenje:
„Na izborima 2014. godine mogu glasati samo pismeni, obrazovani i samosvjesni građani BiH, koji znaju koliko je odgovoran čin zaokruživanja imena na listićima. Glasali ste toliko puta, sada se vratite kući!!!! Centralna izborna komisija!“
Izlaznost birača u 12 sati bit će 0. Tako i u 15. Panika će zavladati u redovima Bakirovih, Zlatkovih, Reisovih, Generalovih, Dodikovih, Tadićevih, Bosićevih, Lijanovih, Onih i Ovih ... Dat će se u trku, tražiti jednog pismenog, obrazovanog i samosvjesnog građanina BiH, koji ima pravo glasa da izađe na izbore. Očajavat će u 18 sati. U 18 i 30 proširit će se vijest da je Dodik našao takvog, birača s pravom glasa koji će izaći na izbore. Frajer će uzeti liste i zaokružiti. Sve redom. I svi će pobijediti. A pametni će i dalje sjediti kući i slušati Balaševića i pjesmu Krivi smo mi.
SVI NA IZBORE DA IM SE MAME ........... ZAOKRUŽI BILO KOGA, SAMO NEMOJ OVE NA VLASTI. ŠIRI DALJE!!!