On je irelevantan u ovim protestima u tom smislu, ja samo kažem da su čovjeka tukli što ima zabilježeno na kamerama. E sada oko obima tog prebijanja se da polemisati ali mislim da to trebamo ostaviti. Da ima propagande sa svih strana slažem se.Alfons Kauders wrote: javljeno je da su mu slomili noge, javljeno je da mu je lice razvaljeno i da je krvav, da ga je gazilo devet specijalaca...
lik poslije izadje na TV sa svojim sefom (ajanovicem) i govori kako je pretrpio teske tjelesne ozljede (valjda onako kako ih advokat ajanovic vidi)... i pred kamerama rukama pokazuje da ima ogromnu modricu na ledjima, da bi onda rekao da ima modricu od 10cm... inace sad postaje jasno i o kakvom liku se radi (gdje je prije radio itd)
ja sam znao vise "nastradati" na skijanju, pa opet sjesti u auto i doci kuci s bjele ili jahorine... cuj ima modricu od 10 centi na ledjima, ko da je ranjen u pm
dakle u tuzli je vec sad jasno ko je bio iza igranke, odnosno ko je imao ljude na terenu i ko je planirao hajrovati i preuzeti proteste
upravo radi toga u TZ ce se vrlo brzo sve smiriti, jer ljudi nece rusiti i paliti za te budale... sarajevo je drugi par opanaka, ali eto - ako sarajlije hoce da spaljuju svoje zgrade kako bi im Radeljas bio premijer, sta se tu moze
Drugo, ovim komentarima samo razvodnjavate dobre namjere ljudi da se napokon nešto riješi. Neka premijer bude ko god bude izabran ali mora znati od sada da ako bude radio protiv naroda da će dobiti ponovo proteste.