S kojom se konkretno tezom ne slažeš ?Basvod wrote:Jest, jest... podsjetim te na ovaj post nakon izbora.
Hoće li biti trećeg entiteta?
- Skijaš
#1726 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
- paraf
#1727 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
meni nije jasno što bošnjaci tuku protiv hrvata umisto da im prepuste vlast jer drugčije teško iz ovog sranja...piromanijom se ništa neće riješit.. 
-
Basvod
#1728 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Konkretno sam napisao sta mislim kako ce biti.Skijaš wrote:S kojom se konkretno tezom ne slažeš ?Basvod wrote:Jest, jest... podsjetim te na ovaj post nakon izbora.
A sto se tice tvojih procjena... moras se updateovati, nisu vrijedne ozbiljne diskusije.
-
Aspekt
#1729 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
ti si dosao iskljucivo da trolas , da podjebavas , da provociras , vrlo drsko i vrlo bezobrazno . Duhovit nisi , pametan nisi , barem meni .paraf wrote:meni nije jasno što bošnjaci tuku protiv hrvata umisto da im prepuste vlast jer drugčije teško iz ovog sranja...piromanijom se ništa neće riješit..
- paraf
#1730 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Aspekt wrote:ti si dosao iskljucivo da trolas , da podjebavas , da provociras , vrlo drsko i vrlo bezobrazno . Duhovit nisi , pametan nisi , barem meni .paraf wrote:meni nije jasno što bošnjaci tuku protiv hrvata umisto da im prepuste vlast jer drugčije teško iz ovog sranja...piromanijom se ništa neće riješit..
.opće ne trolam..ne može bit svak za sve mislim na dobrobit bošnjačkog naroda..ali je to sramota...ili misliš da imate dovoljno kapaciteta da vi to sami možete riješit..uvjeri me..
- seln
#1731 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Bojim se da te nisam nista pitao.no_mani=no_fjučr wrote:@Seln, personalizacija tvojega ja je smijesna, vjeruj. Pa koga ti mozes ubiti u pojam, ni Hafisa?
Ja sam tipMogu ja moliti krunicu , volim ubiti ga, ja bih upravo
kaže stereotip
tipu u leru
tipfeleru
Hajd prosetaj do Medjugorja i vidi je li Vicka zaprimila novi haber od Hazreti Mejre.
- seln
#1732 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Sado - mazo?Hafis wrote:Hoće li Seln ovo skontati?JThomas wrote:
- seln
#1733 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Kruh te mazo, tip vadi iz guzice i postavlja kao prognozuBasvod wrote:Konkretno sam napisao sta mislim kako ce biti.Skijaš wrote:S kojom se konkretno tezom ne slažeš ?Basvod wrote:Jest, jest... podsjetim te na ovaj post nakon izbora.
A sto se tice tvojih procjena... moras se updateovati, nisu vrijedne ozbiljne diskusije.
I ono nekome kaze da nije vrijedan diskusij.
Kad se srb i hrvat pocnu bratom zvati....
- paraf
#1734 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
..da nešto znaš onda bi znao da muslimani poštivaju Mariju dijevicu..ali tebi su sigurno rekli da boga nema..osim tite..seln wrote:Bojim se da te nisam nista pitao.no_mani=no_fjučr wrote:@Seln, personalizacija tvojega ja je smijesna, vjeruj. Pa koga ti mozes ubiti u pojam, ni Hafisa?
Ja sam tipMogu ja moliti krunicu , volim ubiti ga, ja bih upravo
kaže stereotip
tipu u leru
tipfeleru
Hajd prosetaj do Medjugorja i vidi je li Vicka zaprimila novi haber od Hazreti Mejre.
- seln
#1735 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Da ti znas citati, vidio bi da sam je vec pomenuo. Tacno, muslimani je postuju...ne pokusavaju zaraditi na njoj.paraf wrote:..da nešto znaš onda bi znao da muslimani poštivaju Mariju dijevicu..ali tebi su sigurno rekli da boga nema..osim tite..seln wrote:Bojim se da te nisam nista pitao.no_mani=no_fjučr wrote:@Seln, personalizacija tvojega ja je smijesna, vjeruj. Pa koga ti mozes ubiti u pojam, ni Hafisa?
Ja sam tip
kaže stereotip
tipu u leru
tipfeleru
-
Hafis
#1736 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Naša stranka?Skijaš wrote: Nije to prijetnja, HDZ već nekoliko godina nije u entitetskoj vlasti a monopol nad hrvatskim pozicijama će dobiti samo ako nađe dovoljno jake saveznike za takvu koaliciju. A to ne vjerujem da će se desiti, Izetbegović i Radončić nakon svega neće moći zajedno u vlast te će za formiranje vlasti biti potreban Komšić, SDP ili ako dovoljno ojačaju, Naša Stranka. A znamo kako će se oni postaviti po pitanju monopola nad etničkim kvotama. U nedostatku dogovora, do daljnjeg ostaje ova sadašnja entitetska Vlada.
Ponekad pomislim da se ti ovdje šegačiš s nama. Ja jesam ponekad, priznajem, ali srvarno ne u tolikoj mjeri.
Pa ti ne mogu osvojiti vlast u nekoj mjesnoj zajednici u sarajevu a ne još da formiraju vlast i ''postavljaju pitanje o etničkom monopolu i kvotama''. Bolje će proći na izborima onaj smiješni HSP Dr Zvonke Burgije od njih
- paraf
#1737 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Ja sam tip
kaže stereotip
tipu u leru
tipfeleru[/quote]
Bojim se da te nisam nista pitao.
Hajd prosetaj do Medjugorja i vidi je li Vicka zaprimila novi haber od Hazreti Mejre.[/quote]
..da nešto znaš onda bi znao da muslimani poštivaju Mariju dijevicu..ali tebi su sigurno rekli da boga nema..osim tite..
[/quote]
Da ti znas citati, vidio bi da sam je vec pomenuo. Tacno, muslimani je postuju...ne pokusavaju zaraditi na njoj.[/quote]
..jei ti to ljubomoran...fali eurića..
kaže stereotip
tipu u leru
tipfeleru[/quote]
Bojim se da te nisam nista pitao.
Hajd prosetaj do Medjugorja i vidi je li Vicka zaprimila novi haber od Hazreti Mejre.[/quote]
..da nešto znaš onda bi znao da muslimani poštivaju Mariju dijevicu..ali tebi su sigurno rekli da boga nema..osim tite..
Da ti znas citati, vidio bi da sam je vec pomenuo. Tacno, muslimani je postuju...ne pokusavaju zaraditi na njoj.[/quote]
- ravno
#1738 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Bojim se da te nisam nista pitao.paraf wrote:Ja sam tip
kaže stereotip
tipu u leru
tipfeleru
Euriću, evo ti jedna besplatna - posuški haiku:
Pivac stoji
na jednoj nogi...
Vitar tira lepušinu
po gumnu...
Je' ladno,
krvi ti issove...
-
dert
#1739 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Hafis wrote:Kad tad
A krvi ti Isusove ko ce to docekati
- paraf
#1740 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
.eto dodik smiriva situaciju..ko bi reka.. 
- biske
#1741 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
sutra u zagreb po treći. dijeli se na cvijetnom trgu. 
- paraf
#1742 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
..malo iznad cvijetnog...biske wrote:sutra u zagreb po treći. dijeli se na cvijetnom trgu.
- stakasa
#1743 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Joj shamarabiske wrote:sutra u zagreb po treći. dijeli se na cvijetnom trgu.
- harunn
#1744 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
NOVO:
Sefer Halilović poručio Dodiku - AKO IMA PETLJU NEKA PROBA!
-
Hafis
#1745 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Evo ga k'o Mile Kitić. Čim muško insan farba kosu, nema tu više ni čovjeka ni generala 
- paraf
#1746 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
..kakve ovo veze ima s temom...harunn wrote:NOVO:
-
Hafis
#1747 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Bit će da reklamiraju neku farbu za kosu...ne vidim drugog razloga.
- harunn
#1748 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Spominje kako neki sanjaju teći entitet i da ga neće biti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!paraf wrote:..kakve ovo veze ima s temom...harunn wrote:NOVO:
- paraf
#1749 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
..misliš da ovaj ćelavi priti hrvatima... 
-
Hafis
#1750 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Ma, pemzioneri svašta pričaju. Neki o nogometu, neki o cijenama, a neki o politici.harunn wrote: Spominje kako neki sanjaju teći entitet i da ga neće biti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eno sinoć je onaj naš udareni Vinko, inače rojnik u mirovini, govoro da će biti treći, pa nikome nije palo na pamet da to postavlja na youtube.