http://www.iherb.com/tr/cb?pcodes=ARN-9 ... ode=SDD820
nova narudzba
Novo na iherbu, rubrika Clearance, moze se svasta naci
Moderator: anex
nije mi jasno zasto su ti trazili da dostavis racun kad iherb uvijek na kutiji napise iznos??Scopio wrote:Da, stigao poziv od carine. Iznos paketa je bio 42$, ali ja sam u wordu copy /paste onaj mail sto ti od iherba dođe, izbrisao iznos postarine, i napisao 34$ pretvorio to u pdf format i poslao na UINO, jutros došao od poštara samo žuti papirić... Podignuo sam paket u Pošti i nista nisam platio... Samo mi cudno na paketu je naljepljen račun od 4marke ali ja to nisam platio...
da, uzas.... svaki put moraju rucno da odobre transakciju, lafo to je zbog nase sigurnostiFauja Singh wrote:Nije mi jasno sta su to ovi iz Raifaisena zasrali pa sad ne mogu kupovati na iHerbu bez da moram zvati njihovu podrsku svaki put![]()
Koji debili majko moja
a isto ime i prezime? i ista adresa? pa nije iherb vesla sisao....MissD wrote:Nisam se do kraja izrazila, napravila sam novi acc sa novim mailom I novom karticom pa Tako mislim da mi je prva narudzba
zubi wrote:a isto ime i prezime? i ista adresa? pa nije iherb vesla sisao....MissD wrote:Nisam se do kraja izrazila, napravila sam novi acc sa novim mailom I novom karticom pa Tako mislim da mi je prva narudzba
da, u pravu si zvuci drsko... izvinjavam se, nije mi to bila namjera.MissD wrote:zubi wrote:a isto ime i prezime? i ista adresa? pa nije iherb vesla sisao....MissD wrote:Nisam se do kraja izrazila, napravila sam novi acc sa novim mailom I novom karticom pa Tako mislim da mi je prva narudzba
Nije isto ni jedno ni drugo, čemu takva drskost? Nema veze, nije ni bitno.
Ako narucis preko medjunarodne poste nema trackinga, nekad prije je bilo, ali ima mozda pola godine da te mogucnosti nema. Najduze sto sam cekao je bilo oko mjesec i po. Ako ne dodje za 2 mjeseca obrati se customer care.amunike wrote:pozdrav, vec mjesec dana je proslo od moje prve narudzbe sa iherb-a, ali paket još nije stigao. molio bih onaj link gdje se upise tracking number pa da mogu vidjeti kad je posiljka napustila SAD, sjecam se da sam na temi citao da je to moguce provjeriti. koliko ste najvise cekali na dolazak paketa?