Pa onda pitaš drugara, da li bi više volio pušti Lord a živit ko q.ac, ili pušit q.ac a živit ko Lord?? Al da brzo, brzo odgovori

a crvena morava? doduse bila je meko pakovanje u to vrijeme...mali_balon wrote:![]()

Modest Musorgski wrote:Kako se zvala ona dječija emisija što je išla na BHT ujutru tokom rata gjde je obrađivana mitologija grka ili rima? bile su one muze zaštitnice kao balerine i sjećam se da je na kraju svake ep. čiko s kistom (ala bob ross) crtao figure na ćupovima zavisno od teme . zna li ko o čem' pričam
Ako je MITOVI I LEGENDE, isla je i prije rataModest Musorgski wrote:Kako se zvala ona dječija emisija što je išla na BHT ujutru tokom rata gjde je obrađivana mitologija grka ili rima? bile su one muze zaštitnice kao balerine i sjećam se da je na kraju svake ep. čiko s kistom (ala bob ross) crtao figure na ćupovima zavisno od teme . zna li ko o čem' pričam
holowey wrote:a crvena morava? doduse bila je meko pakovanje u to vrijeme...mali_balon wrote:![]()
i lara
jesi siguran da naslov bas tako ide? google nista ne pronalaziNucleo1985 wrote:Ako je MITOVI I LEGENDE, isla je i prije rataModest Musorgski wrote:Kako se zvala ona dječija emisija što je išla na BHT ujutru tokom rata gjde je obrađivana mitologija grka ili rima? bile su one muze zaštitnice kao balerine i sjećam se da je na kraju svake ep. čiko s kistom (ala bob ross) crtao figure na ćupovima zavisno od teme . zna li ko o čem' pričam
To je od prije rata grcka mitologija cini mi se da se zvaloModest Musorgski wrote:Kako se zvala ona dječija emisija što je išla na BHT ujutru tokom rata gjde je obrađivana mitologija grka ili rima? bile su one muze zaštitnice kao balerine i sjećam se da je na kraju svake ep. čiko s kistom (ala bob ross) crtao figure na ćupovima zavisno od teme . zna li ko o čem' pričam
super emisijaModest Musorgski wrote:Najljepše priče klasične starine !!!!!!!![]()
1988. TV Sarajevo
respo wrote:To je od prije rata grcka mitologija cini mi se da se zvaloModest Musorgski wrote:Kako se zvala ona dječija emisija što je išla na BHT ujutru tokom rata gjde je obrađivana mitologija grka ili rima? bile su one muze zaštitnice kao balerine i sjećam se da je na kraju svake ep. čiko s kistom (ala bob ross) crtao figure na ćupovima zavisno od teme . zna li ko o čem' pričam

moja prva cigara, zapaljena sa Vanjom u njegovom ulazu.mali_balon wrote: