Egipat (pročitati prvi post)

Post Reply
Challenger__

#1726 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Challenger__ »

- nego, neko će reći da se ovde pretjeruje. Kao, "otkud smjelost đuturumu Abdulahu i njegovom obavještajcu da idu kontra Bijele kuće"?

Image

_______

- postali su svjesni svoje slabosti (nepotizam, nemoral, korupcija, vazalan odnos sa zapadom, omraženost u dijelu svoje populacije, dijelu muslimanskog, ali i svijeta uopšte);
- isto tako su postali svjesni svoje snage: znaju da je update Bretton Woods naslijeđa ("Petro-Dolar"), da je sva moć SAD-a u njihovim rukama. Znaju da je Kina nakupovala zlata u tolikim količinama da mogu koliko SADA - promovisati Juan u rezervnu svjetsku valutu, a američku ekonomiju baciti u ponor;
- general Sisi je jasno profilirao Abdulaha i ušao je u lucidan emotivno-psihološki angažman: Sisi je u njemu našao "oca", a paranoidni, bolesni i nepovjerljivi "otac" u njemu "sina zaštitnika";
- čekajući ishod sirijske drame, arabijske zemlje (i sada Egipat sa njima) su spremni i na trijumf istoka (pobjeda Assada) i na reteriranje (u slučaju pobjede zapada) i na preispitivanje svoje pozicije u slučaju planetarnog konflikta.

Ovo znaju arabijske zemlje, ovo shvata Egipat, ali ovo nisu shvatali likovi iz MB. Njima ništa nije bilo jasno, zato su i otišli sa scene.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#1727 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by odesveuhonduras »

napadaju ljude u džamiji Allah ih u svinje pretvorio.

http://www.aljazeera.com/watch_now/
jefferson

#1728 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by jefferson »

Challenger__ wrote:- Da nije tragično, bilo bi komično: Obama zove Sisija sa ciljem da mu kaže da odstupi, ovaj neće da primi telefonski poziv, nego ga upućuje na v.d. Predsjednika Egipta :lol: :lol: :lol: ;
- Ne znam da li ova jevrejska gospoda pišu istinu, ali ovo je "božanstvena komedija", ahahahahah....... :lol: :lol: :lol: ;

VIDI OVO

Egipćani, Saudijci, Izraelci na vezi sa Kremljom, vozaju Obamu. Koji cirkus!!

Da nema smrti, ovo bi bila komedija milenijuma!!
Nema sta, zajebali su amerikance samo tako.
Kao sto si rekao gore niko vise ne zna gdje ce egipat, ali ako misli Sisi da ce tako nesto napraviti, pa mozda i hoce za sebe i one koji ga podrzavaju, ali....
Challenger__

#1729 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Challenger__ »

- Kriza u Egiptu se odrazila i na cijenu nafte:
Brent oil rose over $111 per barrel Friday, its highest since April 2, over fears that violence in Egypt could affect the Suez Canal or spread to Middle East oil suppliers.
______

- zapad priprema Samit ministara na kome će osuditi nasilje establišmenta u Egiptu. Naravno, iza ovoga se ne kriju filantropski, nego interesni motivi jer im islamski svijet, polako, izmiče iz ruku;

- izraelski analitičari ovo nazivaju debaklom u startu, jer misle da će donijjeti više štete nego koristi: MB će u tome vidjeti ohrabrenje za nastavak (krvavih) protesta, vojska u Egiptu će to jedva dočekati sa ambicijom da ih trajno eliminišu sa političke scene, a finansijska pomoć Egiptu (od Zalivskih zemalja) će se udvostručiti;

- oni (izraelski analitičari) kažu da je ključ slabljenja Sisija i vojske u prekidu veza između KSA i Egipta. Vidjećemo da li će zapadu to poći za rukom.
Challenger__

#1730 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Challenger__ »

jefferson wrote: Nema sta, zajebali su amerikance samo tako.
- "Amer", "Amerikanac", sasvim upitna floskula. U političkom makrokosmosu više odgovara jednačenju sa pojedinim interesnim skupinama (lobijima) a ne sa američkim državljaninom koji je odavno, u procentu iznad 80% mišljenja da Kongres ne radi u interesu američkih građana;

- kako god da imenujemo te ljude, prije bih rekao da su se oni ("Amerikanci") za*ebali, a ne vojni establišment (Sisi) njih.

Precjenili su svoju moć i podcjenili sam život koji piše scenarije rukovođen jednom višom, autonomnom logikom.
jefferson

#1731 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by jefferson »

Challenger__ wrote:
jefferson wrote: Nema sta, zajebali su amerikance samo tako.
- "Amer", "Amerikanac", sasvim upitna floskula. U političkom makrokosmosu više odgovara jednačenju sa pojedinim interesnim skupinama (lobijima) a ne sa američkim državljaninom koji je odavno, u procentu iznad 80% mišljenja da Kongres ne radi u interesu američkih građana;

- kako god da imenujemo te ljude, prije bih rekao da su se oni ("Amerikanci") za*ebali, a ne vojni establišment (Sisi) njih.

Precjenili su svoju moć i podcjenili sam život koji piše scenarije rukovođen jednom višom, autonomnom logikom.
Ma super, eto zajebali su ih, sta ces kad su glupi.
madner

#1732 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by madner »

Ovi sto podrzavaju MB i vole vise egipcane od bosanaca, ima fond za odlazak u egipat. Da ne gledate samo.
Kaćunak

#1733 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Kaćunak »

madner wrote:Ovi sto podrzavaju MB i vole vise egipcane od bosanaca, ima fond za odlazak u egipat. Da ne gledate samo.
kmečanje na uranku.. :cry:
5 0 5

#1734 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by 5 0 5 »

je li to to, do iduceg petka?
Alfons Kauders

#1735 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

505sCrtom wrote:je li to to, do iduceg petka?
ispuhale bradonje...

kontale malo ce krenut, pa ce narod za njima, al kurac...

nista od gradjanskog rata, na njihovu veliku zalost... i zalost njihovih ahbaba na forumu
madner

#1736 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by madner »

Par stotina u dzamiji na trgu gdje su trebali napraviti novi kamp.
Revoltage

#1737 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Revoltage »

madner wrote:Ovi sto podrzavaju MB i vole vise egipcane od bosanaca, ima fond za odlazak u egipat. Da ne gledate samo.
Čak im i Sandžaklije dolaze poslije MB.
semirizsvemira

#1738 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by semirizsvemira »

Roland_Of_Gilead wrote:
salle_eh1986 wrote:O da, problem je islam, itekako je problem.
Sad me pokušaj i ubijediti da je u periodu 92-95 vođen rat u BiH onako a ne da se istrijebe muslimani
A zašto je vođen rat u Hrvatskoj?

Zašto je vođen drugi svjetski rat??? Jeli i taj rat imao za cilj istrebljenje muslimana? Je li Iransko-Irački rat imao za cilj istrebljenje muslimana.

Rat u BiH je vođen zato jer su Srbi htjeli živjeti u istoj državi. Da je BiH ostala u toj krnjoj Jugoslaviji ne bi nikakvoga rata niti bilo.

A to da je cilj bio istrebljenje muslimana je čista glupost, jer da je tako , zašto su muslimani u Sandžaku bili pošteđeni?
A opće je poznato da je jedan Sefer Halilović bio iz Sandžaka.
Mislis Srbi da ostanu u istoj drzavi preko stotine hiljada zaklanih Bosnjaka i sliovanih 50 hiljada zena . bas ste miroljubivi i fini momci . Da trebali smo ostati u istoj drzavi koja se vec raspala pa da budemo opet gradjani drugog reda . Ma znam samo jedno da smo 10 posto ko Albanci ne bi bilo nijednog cetnika do u beogradskom pasaluku
Nego da ne zacatavamo temu . Belaj se nastavlja ali sada su se demonstranti naoruzali pa im je sad prpa . Lahko je bilo ubijati nenaoruzan narod ( ovo me podsjeca na 1992 ) a sad kad su se naoruzali i drugi bit ce prpe( podjeca me na 1995 kada USA zaustavlja oslobadjanje i ciscenje od cetnika ) . Sad treba ginuti pa kda rikne deset dvadeset vojnika pitat cu te sta ce biti sa onim 21. Treba dati zivot ni za sta jer i vojnici sami znaju da su vecna gubitku i da im se ne pise nista dobro
Opetja033

#1739 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Opetja033 »

Krushna mrva wrote:
Roland_Of_Gilead wrote: U principu , islam je tiranija.
Poveca mrva istine
Roland_Of_Gilead wrote:
Krushna mrva wrote: I onda se nadje neko da upita sto je Bosna tu gdje jeste... :(
Neka je. Što je više islamista u Bošnjačkom korpusu to će biti više bijede i jada unutar tog istog korpusa.

Da se jos jednom citira, cisto da se ne zaboravi sa kakvim monstrumima i mracnjastvom mi ovdje na ovom forumu diskutujemo. Da se podvuce i vidi mrznja prema Islamu, muslimanima i Bosnjacima. Dakle po ko zna koji put na ovom forumu na djelu vidimo koaliciju mracnjastva: islamofoba, cetnika i ustasa. Mrzitelja muslimana, dzamija, Islama.

Egipat je Egipat. Mi samo moramo biti spremni u svakom trenutku da branimo nasa prava ovdje u domovini. Jer mracnjaci kada god zakmece zbog Egipta, Sirije ili Libije - zapravo kmece zbog dzamija i muslimana u BiH. Zato Bosnjaci i muslimani moraju biti u svakom trenutku spremni da na bilo koji nacin i bilo kojim sredstvima odbrane svoje slobode i svoja prava. Slobode i prava koja su krvlju svojom stekli.

Neka ovi komentari ostanu.

I da. Kao sto je rekao cijenjeni bivsi reis ul ulema Mustafa ef. Ceric - prosla su vremena kada smo se mi vama morali prilagodjavati, dosla su vremena da se vi nama prilagodjavate i da mi sami uzimamo u ruke nasu sudbinu i nasa prava. Bez ikakvog pardona, bez ikakvog kolebanja i bez ikakvih kompromisa.
m_l

#1740 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by m_l »

@Opetja033

:thumbup: :bih:
Alfons Kauders

#1741 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

Opetja033 wrote:
Krushna mrva wrote:
Poveca mrva istine
Roland_Of_Gilead wrote:
Krushna mrva wrote: I onda se nadje neko da upita sto je Bosna tu gdje jeste... :(
Neka je. Što je više islamista u Bošnjačkom korpusu to će biti više bijede i jada unutar tog istog korpusa.

Da se jos jednom citira, cisto da se ne zaboravi sa kakvim monstrumima i mracnjastvom mi ovdje na ovom forumu diskutujemo. Da se podvuce i vidi mrznja prema Islamu, muslimanima i Bosnjacima. Dakle po ko zna koji put na ovom forumu na djelu vidimo koaliciju mracnjastva: islamofoba, cetnika i ustasa. Mrzitelja muslimana, dzamija, Islama.

Egipat je Egipat. Mi samo moramo biti spremni u svakom trenutku da branimo nasa prava ovdje u domovini. Jer mracnjaci kada god zakmece zbog Egipta, Sirije ili Libije - zapravo kmece zbog dzamija i muslimana u BiH. Zato Bosnjaci i muslimani moraju biti u svakom trenutku spremni da na bilo koji nacin i bilo kojim sredstvima odbrane svoje slobode i svoja prava. Slobode i prava koja su krvlju svojom stekli.

I da. Kao sto je rekao cijenjeni bivsi reis ul ulema Mustafa ef. Ceric - prosla su vremena kada smo se mi vama morali prilagodjavati, dosla su vremena da se vi nama prilagodjavate i da mi sami uzimamo u ruke nasu sudbinu i nasa prava. Bez ikakvog pardona, bez ikakvog kolebanja i bez ikakvih kompromisa.
ma ja ba

svako ko se ne slaze s vama je cetnik, ustasa,islamofob, mrzitelj bosne i dzamija... :D

pitam se samo otkud onda ti milioni cetnika i islamofoba u egiptu?

nego... koja to prava muslimani u bih nemaju? koja prava trebaju braniti? meni se cini da jedino nemaju pravo da namecu svoje stavove drugima... tj. da se mi vama "prilagodjavamo"... e pa nece moci - ovo je vec 150 godina sekularna drzava... a jedini nacin da se to promijeni je nasilje...
Alfons Kauders

#1742 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Par stotina u dzamiji na trgu gdje su trebali napraviti novi kamp.
evo saltam tv... javljaju da napustaju dzamiju...

dakle kraaaaaaaj...

a svima koji su se nadali gradjanskom ratu i svrsavanju na tudjim kostima zelim vise srece sljedeci put... u medjuvremenu imaju temu o siriji da tamo navijaju
Kaćunak

#1743 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Kaćunak »

samo se ti nadaj d je kraj.....

pocetak....pocetak.. :thumbup:
Opetja033

#1744 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Opetja033 »

Alfons Kauders wrote:
Opetja033 wrote:
Roland_Of_Gilead wrote: Neka je. Što je više islamista u Bošnjačkom korpusu to će biti više bijede i jada unutar tog istog korpusa.

ma ja ba

svako ko se ne slaze s vama je cetnik, ustasa,islamofob, mrzitelj bosne i dzamija... :D

pitam se samo otkud onda ti milioni cetnika i islamofoba u egiptu?

nego... koja to prava muslimani u bih nemaju? koja prava trebaju braniti? meni se cini da jedino nemaju pravo da namecu svoje stavove drugima... tj. da se mi vama "prilagodjavamo"... e pa nece moci - ovo je vec 150 godina sekularna drzava... a jedini nacin da se to promijeni je nasilje...
Jesam li ja rekao svako ko se ne slaze sa mnom ili sam tacno citirao islamofobicno izjave? Jesam li tacno citirao izjavu koja se ne moze shvatiti na drugaciji nacin osim kao bolesna mrznja prema Bosnjacima? Evo kako bi ti protumacio izjave koje sam citirao?
Od juce ovdje dolazis sa dvolicnim bljuvotinama koje vrijedjaju intelekt svake iole normalne osobe, ali ovaj komentar ti je vrhunac.

Dakle stajes na stranu osobe koja kaze da masta kako u bosnjackom korpusu treba da bude sto vise bijede i jada. Mrtav-hladan.
A ti mrtav-hladan mene osudjujes sto sam ga nazvao cetnikom/ustasom radi toga (i radi jos par njegovih komentara) bez da si se i osvrnuo na njegovu bljuvotinu. Da li to mozda znaci da se slazes sa njim? Ili da si mu spreman cuvati ledja jer ipak sve "bitke" imaju svoje prioritete pa ti je u ovom kontekstu drazi neko ko mrzi Bosnjake i to ne skriva?

Zacrvenis li se i imas li obraza MENI replicirati a i ne osvrnuti se na ove bljuvotine o Bosnjacima? Imas li obraza?

Da, cetnik je ili ustasa. I da osoba koja kaze da "Islam je tiranija" jeste islamofob, kao i svako onaj ko se slozi sa tim. Kako bi ti to drugacije nazvao? Ili samo baljezgas, baljezganja radi?

I jesi li ti slijep ili blago ogranicen? Ili pak samo bezobrazan? Gdje sam napisao da muslimanima u BiH nemaju sva prava? Pa upravo pozivam na to da se ta prava brane. Dakle ako nesto branis, to znaci da vec imas. Zar ne? Onako cista logika, dijete od 7-8 godina bi moglo skontati.

Cisto informativno: dakle i ti si na strani ovih koji se nadaju sto vecem jadu i bijedi u bosnjackom korpusu? I na strani ovih sto kazu da je Islam tiranija? Ili im samo gladis muda jer ste sada na istim talasnim duzinama? Pa nebitno ko je i sta propagira.
5 0 5

#1745 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by 5 0 5 »

hoce li se moci danas dogovoriti ili idu do istrebljenja?
Alfons Kauders

#1746 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

Opetja033 wrote:
Jesam li ja rekao svako ko se ne slaze sa mnom ili sam tacno citirao islamofobicno izjave? Jesam li tacno citirao izjavu koja se ne moze shvatiti na drugaciji nacin osim kao bolesna mrznja prema Bosnjacima? Evo kako bi ti protumacio izjave koje sam citirao?
Nisi. Covjek je fino rekao da ce Bosnjacima biti gore ako budu imali vise islamista. Dje ti tu vidis uvredu za Bosnjake? Ja se ne osjecam prozvanim - to je upozorenje.
Od juce ovdje dolazis sa dvolicnim bljuvotinama koje vrijedjaju intelekt svake iole normalne osobe, ali ovaj komentar ti je vrhunac.

Dakle stajes na stranu osobe koja kaze da masta kako u bosnjackom korpusu treba da bude sto vise bijede i jada. Mrtav-hladan.
Stao sam u odbranu tvrdnje da bi Bosnjacima bilo gore sa vise islamista - jer se slazem s njom. Nemam pojma ko je lik ni kakva su mu uvjerenja, ali ovdje ima pravo.

A ti mrtav-hladan mene osudjujes sto sam ga nazvao cetnikom/ustasom radi toga (i radi jos par njegovih komentara) bez da si se i osvrnuo na njegovu bljuvotinu. Da li to mozda znaci da se slazes sa njim? Ili da si mu spreman cuvati ledja jer ipak sve "bitke" imaju svoje prioritete pa ti je u ovom kontekstu drazi neko ko mrzi Bosnjake i to ne skriva?

Zacrvenis li se i imas li obraza MENI replicirati a i ne osvrnuti se na ove bljuvotine o Bosnjacima? Imas li obraza?
Ovo je prozivka islamista, a ne Bosnjaka, ni muslimana. To je ono sto vazda govorim za bradonje - ko fol niko se ne slaze s njima, al opet "nasi su". Moji nisu.
Da, cetnik je ili ustasa. I da osoba koja kaze da "Islam je tiranija" jeste islamofob, kao i svako onaj ko se slozi sa tim. Kako bi ti to drugacije nazvao? Ili samo baljezgas, baljezganja radi?
Islamofob je dakle svako ko kaze da su monoteisticke religije forma tiranije? Nesto novo se nauci svaki dan...
I jesi li ti slijep ili blago ogranicen? Ili pak samo bezobrazan? Gdje sam napisao da muslimanima u BiH nemaju sva prava? Pa upravo pozivam na to da se ta prava brane. Dakle ako nesto branis, to znaci da vec imas. Zar ne? Onako cista logika, dijete od 7-8 godina bi moglo skontati.
Koja prava su ugrozena, koja prava se trebaju braniti, od koga i kojim sredstvima. Daj jedan, samo jedan primjer.
Cisto informativno: dakle i ti si na strani ovih koji se nadaju sto vecem jadu i bijedi u bosnjackom korpusu? I na strani ovih sto kazu da je Islam tiranija? Ili im samo gladis muda jer ste sada na istim talasnim duzinama? Pa nebitno ko je i sta propagira.
Radikalna religija preslikana kao nazadna forma drustvenog uredjenja jeste tiranija. Ne znam kako bi je drugacije nazvao. Ako tebi vlast u Iranu ili Saudiji nije tiranija, onda ne znam sta je. Sad zavisi kako se primjenjuje... Imas islam u Turskoj, Bosni, Indoneziji itd... Sasvim normalnim drzavama. Ali politicki islam, ono za sta se MB zalaze sve ove godine, nigdje, ali bas nigdje i nikad nije napravio normalno drustvo. Ako se ne slazes, daj opet samo jedan primjer.
Opetja033

#1747 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Opetja033 »

Alfons Kauders wrote:Nisi. Covjek je fino rekao da ce Bosnjacima biti gore ako budu imali vise islamista. Dje ti tu vidis uvredu za Bosnjake? Ja se ne osjecam prozvanim - to je upozorenje.
Covjek je citiranu recenicu rekao u kontekstu prizeljkivanja jada i bijede u bosnjackom korpusu.
Islamofob je dakle svako ko kaze da su monoteisticke religije forma tiranije? Nesto novo se nauci svaki dan...
:shock:
Je li ti mene fakat ovdje sada zajebajes ili danas uopce ne citas sta neko pise?! Nije napisao "monoteisticke religije su forma tiranije" vec je napisao "Islam je tiranija". Razlika je ogromna. Zasto tako jeftino, pateticno i jadno uopce impliciras da sam rekao nesto sto nisam za nesto sto uopce nije napisano?
Ako neko kaze "Islam je tiranija", preskocivsi pri tome sve ostale religije svijete - jeste islamofob. A konstantno potencira da su Islam i muslimani problem jer sa pripadnicima svih drugih religija nema problema.
Dakle pitam te: da li je islamofob neko ko kaze "Islam je tiranija"? Ne spomenuvsi nijednu drugu religiju. Da ili ne. Kratak odgovor molim.
Koja prava su ugrozena, koja prava se trebaju braniti, od koga i kojim sredstvima. Daj jedan, samo jedan primjer.
Nasa prava NISU ugrozena. Ali da je bilo napada, bilo je. Sjeticemo se pitanja vjeronauke. Pitanja mesdzida u okviru tuzlanskog univerziteta prije par godina, gdje su dezurni agresivni ateisti to smatrali napadom na sekularnost a jadnici su valjda toliko zatucani da ne znaju da su takve stvari sasvim normalna pojava i pravilo na apsolutnoj vecini univerziteta u Zapadnoj Europi. Vjerovatno i svim.
Dakle branicemo svoja prava svim raspolozivim sredstvima. Ali svim. Skupo smo ih platili da bi dopustili sacici olosa, agresivnih ateista, klosara i sekularista koji nemaju pojma sta je definicija sekularizma - da ih ugrozavaju. Ne trazimo nista vise od onoga sto nam garantuje sve europske konvencije o ljudskim pravima. Ali niti bilo sta manje od toga. Jer dokle god ima ljudi poput ova dva monstruma (@Krushna mrva i onaj cetnik/ustasa Ronald) u nasem neposrednom okruzenju, komsiluku, mahali, haustoru, radnom mjestu - mi muslimani i Bosnjaci trebamo biti na oprezu.
Pade mi jos jedan primjer na pamet: da li je nas vrli islamofobicni gradonacelnik (Komsic) zelio da natjera BBI da prodaje alkohol i svinjetinu?
5 0 5

#1748 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by 5 0 5 »

bajke se ne izucavaju na univerzitetima. mitovi da.
Krushna mrva

#1749 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Krushna mrva »

Opetja033 wrote:
Krushna mrva wrote:
Poveca mrva istine
Roland_Of_Gilead wrote:

:-) Nijednog jedinog argumnenta, same konstrukcije od pecetka do kraja. Patetiku da ne spominjem. Glede svega od mene napisanog mogu ponoviti, objasniti, ali sta to tebi znaci kad ne slusas?
Opetja033

#1750 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Opetja033 »

Krushna mrva wrote: :-) Nijednog jedinog argumnenta, same konstrukcije od pecetka do kraja. Patetiku da ne spominjem. Glede svega od mene napisanog mogu ponoviti, objasniti, ali sta to tebi znaci kad ne slusas?
Ne trebas se ti nista truditi. Vidis da imas dezurnog advokata na forumu, radi posao za tebe.

Pojasni: da li je Islam tiranija ili su sve religije tiranija? Naravno ti ces se sada poceti vaditi i napisati kako si mislio na sve/monoteisticke ali to zasigurno nije bio problem naglasiti pri citiranju onog cetnika/ustase. Ovako si samo potpisao ono sto je on napisao.

Kakav argument treba? Ako neko kaze "Islam je tiranija" - ta osoba je islamofob. I svi koji se sa njim/njom slazu su islamofobi iz kojih izbija mrznja prema svemu sto ima veze sa Islamom i muslimanima.

Inace dirljivo je vidjeti ove zagrizene ateiste, ruku pod ruku i u obostranoj ljubavi sa cetnickim/ustaskim smecem na forumu. Mozete uvijek racunati jedni na druge i na obostranu pomoc kada je u pitanju pljuvanje po muslimanima i Islamu opcenito ali po Bosnjacima sa posebnim merakom.
Post Reply