nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
supercali

#1726 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

vješalica wrote:evo još par kanti,mozda je neko vidio ranije,ali nije bitno,samo poredim sa onom temom gdje ljudi sve i svašta stavljaju,tako da tvrditi da su kante je bezveze,
znači isključivo mrske serije kanti nama dobro poznate :P :P
i dosta od mene::
ps
i taj gore porše izgleda neupotrebljivo papnski po gradu da bi se vozao,pristojno,jer gradska cesta nije namjenjena za utrke :lol:
"slike"

cijena sitnica,2000KM max po autu :P :P :P :P :skoljka:
znaci kad svabo skarabudzi onda su masine
kad to ovdje uradi onda je papanluk

iskreno meni je i ovo papanluk na slikama samo malo skuplji od naseg domaceg zbog finansija i zbog dostupnosti svega
direstraits0078

#1727 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by direstraits0078 »

Ne možete porediti njemačku automobilsku kulturu s bosanskom. Ovdje na prste možete prebrojati vozila i vlasnike uredno sređenih klasika. Ostalo sve ćunira u Bosanskoj Gradišci i kod lokalne ćunerske ekipe. Nema atesta, nema garancije. O ekonomskom faktoru da ne govorim.
Drvosjeca iz Dejcica

#1728 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

direstraits0078 wrote:Ne možete porediti njemačku automobilsku kulturu s bosanskom. Ovdje na prste možete prebrojati vozila i vlasnike uredno sređenih klasika. Ostalo sve ćunira u Bosanskoj Gradišci i kod lokalne ćunerske ekipe. Nema atesta, nema garancije. O ekonomskom faktoru da ne govorim.
To je to. :thumbup:
insomnia78

#1729 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insomnia78 »

direstraits0078 wrote:Ne možete porediti njemačku automobilsku kulturu s bosanskom. Ovdje na prste možete prebrojati vozila i vlasnike uredno sređenih klasika. Ostalo sve ćunira u Bosanskoj Gradišci i kod lokalne ćunerske ekipe. Nema atesta, nema garancije.
Bas sam neki dan na autoputu, ovdje u fr, sreo kolonu od jedno dvadesetak tuniranih auta idu na neko okupljanje, i svi voze po ogranicenju u koloni, normalna voznja
Onda sad ce u julu 24HLM, danima prije dolaze ljudi, navijaci i entuzijasti iz citave evrope sa strahota napucanim autima, od pravih trkacih pa do oldtimera iz 30-tih i skoro da nema divljanja po cesti

Divlja narod i ovdje, naravno al ovdje pri prekoracenju brzine, 50km/h iznad ogranicenja, cini mi se automatski auto ide na "labudicu" pa na "bubanj" uz koju milju kazne i sud
insomnia78

#1730 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insomnia78 »

Prekrsaji za koje se odmah automatski oduzima auto koje, u zavisnosti od stanja, ide na unistavanje ili prodaju
– Conduite sans permis ou malgré invalidation du permis de conduire
– Excès de vitesse supérieur à 50km/h
– Récidive de conduite sous l’empire d’un état alcoolique de nature délictuelle
– Récidive de conduite après usage de stupéfiants
– Refus de se soumettre aux vérifications destinées à établir l’état d’alcoolémie ou l’usage de stupéfiants en récidive
-Voznja bez VD ili voznja ako je ista oduzeta
-prekoracenje brzine vece od 50/kmh
-povratnik u voznji pod uticajem alkohola ili droga
-odbijanje utvrdjivanja stanja alkoholisanosti ili drogiranosti ako si vec kaznjavan zbog tih prekrsaja

Znaci za ovo automatski oduzimanje auta bez mogucnosti da to izbjegnes
A lista prekrsaja zbog kojih ti oduzmu auto pa onda sud odlucuje da li ces ga dobiti nazad je jos veca, puno veca
madner

#1731 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by madner »

Drakonski, vidi se da su imali problema.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1732 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mali_milojica »

Izvoli majcin sine pa propusi azdaju kroz FRA :D
madner

#1733 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by madner »

Nije ni cudo da im autoindustrija zaostaje sa takvim propisima.
insomnia78

#1734 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insomnia78 »

Pa dobro, ne mora znaciti da ce te uhvatiti :lol:
madner

#1735 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by madner »

Gamad galska, gori od Svicaraca. :D
The BEN10

#1736 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by The BEN10 »

insomnia78 wrote:Prekrsaji za koje se odmah automatski oduzima auto koje, u zavisnosti od stanja, ide na unistavanje ili prodaju
– Conduite sans permis ou malgré invalidation du permis de conduire
– Excès de vitesse supérieur à 50km/h
– Récidive de conduite sous l’empire d’un état alcoolique de nature délictuelle
– Récidive de conduite après usage de stupéfiants
– Refus de se soumettre aux vérifications destinées à établir l’état d’alcoolémie ou l’usage de stupéfiants en récidive
-Voznja bez VD ili voznja ako je ista oduzeta
-prekoracenje brzine vece od 50/kmh
-povratnik u voznji pod uticajem alkohola ili droga
-odbijanje utvrdjivanja stanja alkoholisanosti ili drogiranosti ako si vec kaznjavan zbog tih prekrsaja

Znaci za ovo automatski oduzimanje auta bez mogucnosti da to izbjegnes
A lista prekrsaja zbog kojih ti oduzmu auto pa onda sud odlucuje da li ces ga dobiti nazad je jos veca, puno veca
Aferim, tako i treba! I ne bi se insan onda ovdje ubjeđivao sa kockastim glavama oko onoga šta se u normalnom svijetu podrazumijeva...
madner

#1737 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by madner »

Tako ne treba.

Ova ogranicenja na autoputu su totalno suluda. :evil:
insomnia78

#1738 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insomnia78 »

madner wrote:Tako ne treba.

Ova ogranicenja na autoputu su totalno suluda. :evil:
Tacno
130km/h, cak 110 u Belgiji je totalno bezveze i nepotrebno
vješalica

#1739 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

supercali wrote:
vješalica wrote:evo još par kanti,mozda je neko vidio ranije,ali nije bitno,samo poredim sa onom temom gdje ljudi sve i svašta stavljaju,tako da tvrditi da su kante je bezveze,
znači isključivo mrske serije kanti nama dobro poznate :P :P
i dosta od mene::
ps
i taj gore porše izgleda neupotrebljivo papnski po gradu da bi se vozao,pristojno,jer gradska cesta nije namjenjena za utrke :lol:
"slike"

cijena sitnica,2000KM max po autu :P :P :P :P :skoljka:
znaci kad svabo skarabudzi onda su masine
kad to ovdje uradi onda je papanluk

iskreno meni je i ovo papanluk na slikama samo malo skuplji od naseg domaceg zbog finansija i zbog dostupnosti svega
pa švabo kad je nabudžio kola onda to liči na nešto,a kod nas ne liči ninašta,i smiješno je nazvati papanlukom pristojno sređeno auto u odnosu na kontejnere i šporete po našim cestama
uostalom imaju slike na odgovarajućoj temi,uz prigodno fotografisanje unutrašnjosti auta u kojeg su ulazile svinje,bizoni i ostala živina u mjestu iz kojeg vlasnik dolazi :mrgreen: :mrgreen:
supercali

#1740 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

vješalica wrote:
pa švabo kad je nabudžio kola onda to liči na nešto,a kod nas ne liči ninašta,i smiješno je nazvati papanlukom pristojno sređeno auto u odnosu na kontejnere i šporete po našim cestama
uostalom imaju slike na odgovarajućoj temi,uz prigodno fotografisanje unutrašnjosti auta u kojeg su ulazile svinje,bizoni i ostala živina u mjestu iz kojeg vlasnik dolazi :mrgreen: :mrgreen:
isti klinac kao sto je ovaj u bih nabudzio
sve nesto sljasti onda sto bi ovi cuneri rekli u pod ga zakucaju felge neke koje odudaraju od fabrike 300% i sl

al opet to je moje vidjenje stvari i na slikama ovim meni je to samo skuplji papanluk od ovog naseg a u principu isti
vješalica

#1741 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

supercali wrote:
vješalica wrote:
isti klinac kao sto je ovaj u bih nabudzio
sve nesto sljasti onda sto bi ovi cuneri rekli u pod ga zakucaju felge neke koje odudaraju od fabrike 300% i sl

al opet to je moje vidjenje stvari i na slikama ovim meni je to samo skuplji papanluk od ovog naseg a u principu isti
meni vala domaći nije isti pa recimo pogledaj motore unutra kako je urađen lim,i sve okolo
još ako nabace neki roze drečavi uradak,pa nekakve presvlake kupljene na koridi za 5KM+ćevapi
pa mislim fkt
možda ima neko da je baš uradio kako treba,ali ja nisam to vidjela da se razumijemo,vidjela sam samo smeće
supercali

#1742 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

pa citas li sta ja pisem
meni je isti papanluk samo skuplji zato jer svabo ima za kromiranje usisnih izduvnih klincevih glava i para i mogucnosti dok je ovdje sve na jaranskoj nekoj osnovi a za svaki posao moras obilaziti bosnu jer jedan majstor u banja luci radi jedno drugi u mostaru drugo treci u zvorniku itd
quarterback

#1743 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

Nabucco wrote:
alenthekiller wrote:Joj ljudi, eto mi sad drzava sila da kupujemo maseratije i auta od 100k da se foliramo po gradu i trkamo. Ljudi kod nas kupe felge i gume i kazu "nema mi mora ove godine"... Primjer farova za golf 2, reli farovi sami sa svim kostaju negdje i do hiljadu. Krediti se dizu da se uzme auto da se vidi da se ima, gdje to ima u svijetu drugo. Pasteta se jede al' auto se mora imati dobro, ljudi normalnim drzavama rade, voze neka normalna auta, ko voli taj svijet kupi nesto dobro i dere, uzme Lancer Evo pa ga sredi na 1000ks, kod nas neko da to uradi jebali bi mu majku kad bi gas stisno bilo gdje, ma samo kad bi zaturiro "daj sta ti je, idi na autoput pa se trkaj" a ti izadjes na auto put niko ne zna pravila saobracaja, kocis svakih 500 metara jer kad naletis na most na onim prijelazima poletis. U njemackoj izadje snima se na autobanu vozi 300 atrakcija, ti vozis 200 na autoputu objavis klip odma linc, jebu ti majku, policija ti na vrata dolazi, istrage i komentari kako ugrozava saobracaj. Najbolje bi bilo imati pistu samo svoju jedno 20 kilometara, samo tu se trkat, derat v12ke samo tako, al u kurcu, u drzavi gdje se bmwovi vozaci SVI svrstaju u kockaste glave i mafijase, ako si mladji i vozis dobro ti auto odma si babin sin (a onaj sto prica veze gdje i kako ti crnci otac), od zmigavca krenes samo sve je jasno. U Norveskoj sam bio preko zime, mrak padne izadju ĆUNERI norveski u 12 navece, driftaju i nema sta ne rade, ljudi sa prozora gledaju i snimaju, uzivaju, kod nas to da se uradi... Odma bi se zvala murija i jedva docekalo da pohapse nadrkanu omladinu sto ugrozava druge zivote u 12-1 navece... Sta vam je, radite vi pa kupite 911 porsea da vas vidim.

Svaka Čast ! :bih: :thumbup:
http://goo.gl/oCK1jc

sta ima vas dvojica, kako ste danas
alenthekiller

#1744 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by alenthekiller »

quarterback wrote: sta ima vas dvojica, kako ste danas
nastelio bingo sa 7500 broj mi falio 14 zuta, jebo od do sve, is'o u Zenicu na kafu, ljetne gume i felge stavio pa malo otvorene voznje, napravio kosilicu, sredio fenjer ispred vrata, a zdravlje sucur Allahu sve 5, kod tebe ? :D ljudi govore da uzmemo porsea i tuniramo, ja pored njemacku i bosnu svi govore da ne mogu poredit nikako, ko od nas ima mogucnost da uzme porsea, realniji ji megane rs ili neki seat fr, auta u toj klasi, mi samo mozemo sanjati devestojedaneske :D sto se tice ovog, osudjujem sve, i najradije bih zatvor za sve ovako sto ubiju i kad se trkaju, ja se ne trkam da se razumijemo, samo gledam sa strane i neke stvari me nerviraju jer je puno sve nepravde
Nabucco

#1745 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Nabucco »

quarterback wrote:
Nabucco wrote:
alenthekiller wrote:Joj ljudi, eto mi sad drzava sila da kupujemo maseratije i auta od 100k da se foliramo po gradu i trkamo. Ljudi kod nas kupe felge i gume i kazu "nema mi mora ove godine"... Primjer farova za golf 2, reli farovi sami sa svim kostaju negdje i do hiljadu. Krediti se dizu da se uzme auto da se vidi da se ima, gdje to ima u svijetu drugo. Pasteta se jede al' auto se mora imati dobro, ljudi normalnim drzavama rade, voze neka normalna auta, ko voli taj svijet kupi nesto dobro i dere, uzme Lancer Evo pa ga sredi na 1000ks, kod nas neko da to uradi jebali bi mu majku kad bi gas stisno bilo gdje, ma samo kad bi zaturiro "daj sta ti je, idi na autoput pa se trkaj" a ti izadjes na auto put niko ne zna pravila saobracaja, kocis svakih 500 metara jer kad naletis na most na onim prijelazima poletis. U njemackoj izadje snima se na autobanu vozi 300 atrakcija, ti vozis 200 na autoputu objavis klip odma linc, jebu ti majku, policija ti na vrata dolazi, istrage i komentari kako ugrozava saobracaj. Najbolje bi bilo imati pistu samo svoju jedno 20 kilometara, samo tu se trkat, derat v12ke samo tako, al u kurcu, u drzavi gdje se bmwovi vozaci SVI svrstaju u kockaste glave i mafijase, ako si mladji i vozis dobro ti auto odma si babin sin (a onaj sto prica veze gdje i kako ti crnci otac), od zmigavca krenes samo sve je jasno. U Norveskoj sam bio preko zime, mrak padne izadju ĆUNERI norveski u 12 navece, driftaju i nema sta ne rade, ljudi sa prozora gledaju i snimaju, uzivaju, kod nas to da se uradi... Odma bi se zvala murija i jedva docekalo da pohapse nadrkanu omladinu sto ugrozava druge zivote u 12-1 navece... Sta vam je, radite vi pa kupite 911 porsea da vas vidim.

Svaka Čast ! :bih: :thumbup:
http://goo.gl/oCK1jc

sta ima vas dvojica, kako ste danas
Hajde coravi, prije nego sto pocnes nesto da pametujes. Procitaj gore ponovo, pa se skontaj malo ;-)
Nadji jednu stvar koja ima veze sa linkom i ovim tekstom iznad, ev milion
Last edited by Nabucco on 15/04/2015 20:28, edited 1 time in total.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#1746 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Romeo 80 »

http://www.fokus.ba/65497/vijesti/crna- ... li-dijete/

Kreten 1962 godište. Za muda ga imbecilna objesit :twisted:
O'zone
Globalni moderator

#1747 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

Romeo 80 wrote:http://www.fokus.ba/65497/vijesti/crna- ... li-dijete/

Kreten 1962 godište. Za muda ga imbecilna objesit :twisted:
Vezao bih ga za auto i vukao od Bužima do Sarajeva, jebeni kreteni, što Bog ima milost prema ovakvim konjinama?! U p.m što me iznervira........
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#1748 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Romeo 80 »

I mene isto! Idiot ima 53 godine i ono se nešto trka. Ubogo dijete od 7 godina izgubi život zbog nedojebanog izgovora za ljudsko biće :sad: :twisted:
Post Reply