E moj Ava
P.S. Izgleda da me hvata kriza srednjih godina,pratim VB ,odusevim se kad vidim ovo dvoje budalasa kako su slatki
Moderator: anex
ma nesto tipa "zabranjena ljubav".Ime postoji wrote:Nova verzija serije Zad,ili kako se vec zove!didžej wrote:ima neka serija na bn-u prije vb, joj treba jarane! sve zene lafo pokrivene a onda sjevne minjak samo sto se cicega ne vide.
dječak sa šibicama wrote:Vrati bundu Sarooooo
dječak sa šibicama wrote:Vrati bundu Sarooooo
Dusica slatkanancynyc wrote:
E moj Ava![]()
P.S. Izgleda da me hvata kriza srednjih godina,pratim VB ,odusevim se kad vidim ovo dvoje budalasa kako su slatkii evo pocela sam da komentarisem na ovom forumu
E moj Ava
Na BN-u ide live cijelu noc. Ja nekad gledam i nakon sto su svi zaspali, sta znam, da mi sta ne promakneVenomousV wrote:'ebite se jos cu i lajv pocet' gledat'![]()
_nevermind_ wrote:Na BN-u ide live cijelu noc. Ja nekad gledam i nakon sto su svi zaspali, sta znam, da mi sta ne promakneVenomousV wrote:'ebite se jos cu i lajv pocet' gledat'![]()
![]()
![]()
Aha, a on je miluje po kosiVenomousV wrote:_nevermind_ wrote:Na BN-u ide live cijelu noc. Ja nekad gledam i nakon sto su svi zaspali, sta znam, da mi sta ne promakneVenomousV wrote:'ebite se jos cu i lajv pocet' gledat'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tipa ono avino guranje guze i meskoljenje iste prema zeljku
Sindi?_nevermind_ wrote: Ej ljudi, znate ono kad je neko i s k o m p l e k s i r a n![]()
Nevena iskompleksiranadidžej wrote:joj one ciganke anete sto iz prikrajka ubada. "makedonska seka aleksic".![]()
ova nevena je bas iskompleksirana.
A ko bi drugi bio brate, vrti tu recenicu k'o povarena ploca.charrrmed wrote:Sindi?_nevermind_ wrote: Ej ljudi, znate ono kad je neko i s k o m p l e k s i r a n![]()
Ja sam Beogradjanka, ja sam Beogradjanka, ja sam Beogradjanka_nevermind_ wrote:A ko bi drugi bio brate, vrti tu recenicu k'o povarena ploca.charrrmed wrote:Sindi?_nevermind_ wrote: Ej ljudi, znate ono kad je neko i s k o m p l e k s i r a n![]()
didžej wrote:ima neka serija na bn-u prije vb, joj treba jarane! sve zene lafo pokrivene a onda sjevne minjak samo sto se cicega ne vide.
kaze za sindi da je " niko i nista" a zna sve o njoj.charrrmed wrote:Nevena iskompleksiranadidžej wrote:joj one ciganke anete sto iz prikrajka ubada. "makedonska seka aleksic".![]()
ova nevena je bas iskompleksirana.![]()
Gledamo li mi isti pregled dana?
Mislim znam da si opcinjen Sindi, ljubav je to, ali budimo realni
obrati paznju na crvenokosu starku u seriji.Converse wrote:didžej wrote:ima neka serija na bn-u prije vb, joj treba jarane! sve zene lafo pokrivene a onda sjevne minjak samo sto se cicega ne vide.
I seriju sam pocela pratiti zbog VB
Pa i jest propala, u svakom smislu te rijeci, ukljucujuci i fizicki izgleddidžej wrote:kaze za sindi da je " niko i nista" a zna sve o njoj.charrrmed wrote:Nevena iskompleksiranadidžej wrote:joj one ciganke anete sto iz prikrajka ubada. "makedonska seka aleksic".![]()
ova nevena je bas iskompleksirana.![]()
Gledamo li mi isti pregled dana?
Mislim znam da si opcinjen Sindi, ljubav je to, ali budimo realni
kaze "usla si da povratis slavu jer si propala".
pa ako je propala znaci da ipak bila nesto jer ako je bila niko i nista ne bi mogla da propadne.
prema tome, nevena je paglu, glumi finocu i dobrotu, laze da se vole a svi su tu zbog para i slave.
sindi je iskrena.
to sto se peci je sto je beogradjanka, sve su one malo razmazene. novosadjanke su jos gore, volio bih da udje natasa bekvalac.