...veella wrote:Ja kazem 7:0Bubalo1 wrote:Jasta je .. Kolega nemoj da zajebajes .. 4:0toliko o jadnim grcima...
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#1726 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-
l33t
#1727 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
vella havle cuj 7:0 pa nije estonija hebate led.... 1:0 dostaAmiĐa_Idriz wrote:...veella wrote:Ja kazem 7:0Bubalo1 wrote:Jasta je .. Kolega nemoj da zajebajes .. 4:0toliko o jadnim grcima...
-
shandrprcSA
#1728 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ja glupih pitanja ovog mamlaza na ftv
-
Timotije
#1729 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Danska drzavna lutrija odredila koeficijent 4,10 za pobjedu Grcke! Pa kad toliko vjeruju u nase momke, red je i da mi ne sumnjamo previse i navlacimo bezpotreban strah...
Drugi su nas poceli pravo respektovati, osjeti se to...
- AmiĐa_Idriz
#1730 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Narode ne znam za vas ali oFa sedmica meni jako sporo prolazi....
- BegA_
#1731 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Uzasno sporo... Al' najgore tek slijedi.AmiĐa_Idriz wrote:Narode ne znam za vas ali oFa sedmica meni jako sporo prolazi....
- p206
#1732 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pripremio se čoekshandrprcSA wrote:ja glupih pitanja ovog mamlaza na ftv
sportski novinari su kriza kod nas, onog "vratnica, greda" ne treba ni spominjati... Ahmetovića isto, Spaho kako uhvati intonaciju na početku utakmice drži do kraja, Kristić je bio dobar, ali kako nemaju više dovoljno utakmica da prenose ispao je iz forme, Vladislav Majer je uvijek pripremljen ali ne prenosi fudbal
slušam onog na eurosportu kad prenosi snooker, zanimljivije svega mi
Last edited by p206 on 20/03/2013 20:53, edited 1 time in total.
-
missko
#1733 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
...............Begović.................
Mujdža.Vranješ.Spahić.Zukanović
.....Medunjanin.Zahirović..........
....Ibisevic.Misimović.Lulić.......
................Džeko..................
Ovo bi po meni bio idealan sastav u ovom trenutku a kad se budemo kockali i sve u napad dali izbacit oko 60 min Medu a ubacit Stevanovica i Pjanu umjesto Misketa i jurisssssssssssssssssssssss.
.....Medunjanin.Zahirović..........
Ovo bi po meni bio idealan sastav u ovom trenutku a kad se budemo kockali i sve u napad dali izbacit oko 60 min Medu a ubacit Stevanovica i Pjanu umjesto Misketa i jurisssssssssssssssssssssss.
-
missko
#1734 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jesmo ikad ikog dobili kad onaj Kristic prenosi?p206 wrote:pripremio se čoekshandrprcSA wrote:ja glupih pitanja ovog mamlaza na ftv
sportski novinari su kriza kod nas, onog "vratnica, greda" ne treba ni spominjati... Ahmetovića isto, Spaho kako uhvati intonaciju na početku utakmice drži do kraja, Kristić je bio dobar, ali kako nemaju više dovoljno utakmica da prenose ispao je iz forme, Vladislav Majer je uvijek pripremljen ali ne prenosi fudbal
- MOSALJOZE
#1735 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
...............Begović.................
.....Rahimić .Zahirović..........
- MOSALJOZE
#1736 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://sportsport.ba/bh_fudbal/braco-u- ... koj/100828
Braco u elementu: "Bitku na Bedru" smo dobili u Grčkoj koji kralj
http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... elone.html
Današnji sastanak na kojemu će Sušić i njegovi saradnici zajedno sa svim pozvanim igračima gledati posljednje nastupe Grčke, kako ih Pape voli nazvati "kasete".....
Reprezentacija.ba portal ekskluzivno saznaje kako su Sušiću i saradnicima svoje izvještaje i analize posljednjih nastupa grčke reprezentacije dostavili i određeni skauti Barcelone, članovi stručnog štaba prvog tima katalonskog kluba.
Braco u elementu: "Bitku na Bedru" smo dobili u Grčkoj koji kralj
http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... elone.html
Današnji sastanak na kojemu će Sušić i njegovi saradnici zajedno sa svim pozvanim igračima gledati posljednje nastupe Grčke, kako ih Pape voli nazvati "kasete".....
Reprezentacija.ba portal ekskluzivno saznaje kako su Sušiću i saradnicima svoje izvještaje i analize posljednjih nastupa grčke reprezentacije dostavili i određeni skauti Barcelone, članovi stručnog štaba prvog tima katalonskog kluba.
- DonVito
#1737 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
MOSALJOZE wrote:...............Begović.................
Rahimaga i Zaha ma daj.. pa ko ce dati loptu do Misketa
Zukanovic trom lijevog beka.
- Travnički Noćni Šetač
#1738 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
4 : 1 za nas ... logično... iskuliran sam i čekam...
- MOSALJOZE
#1739 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
A koga staviti na lijevog beka.Ja sam Rahimića stavio čisto što mi je najdrazi igrač.Medunjanin je jako dobar svakako spremniji od rahimica.DonVito wrote:MOSALJOZE wrote:...............Begović.................
................Džeko..................![]()
Rahimaga i Zaha ma daj.. pa ko ce dati loptu do MisketaMedunjanin igra 100 %
Zukanovic trom lijevog beka.
-
shandrprcSA
#1740 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
jos kad ona novinarka poce da pita o crnim mackama, koji ih dlanovi vise svrbe...ooj boze dragip206 wrote:pripremio se čoekshandrprcSA wrote:ja glupih pitanja ovog mamlaza na ftv
-
frngla
#1741 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Medunjanin i Rahimić nisu isti tip igrača...
- MOSALJOZE
#1742 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
rahimic klasični razbijač dok je medunjanin plej.frngla wrote:Medunjanin i Rahimić nisu isti tip igrača...
- It_is_a_Leclerc
#1743 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Dobili smo Bjelorusiju 1-0, što mi ovako odmah padne na pamet.missko wrote:Jesmo ikad ikog dobili kad onaj Kristic prenosi?p206 wrote:pripremio se čoekshandrprcSA wrote:ja glupih pitanja ovog mamlaza na ftv
- MOSALJOZE
#1744 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://reprezentacija.ba/glavne-vijesti ... aigra.html
evo za sve one koji sastavljaju sastave:Igraćemo sa jednim zadnjim veznim igračem, a nisam još odlučio da li će to biti Zahirović ili Rahimić. - najavljuje selektor.
evo za sve one koji sastavljaju sastave:Igraćemo sa jednim zadnjim veznim igračem, a nisam još odlučio da li će to biti Zahirović ili Rahimić. - najavljuje selektor.
-
solo2
#1745 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
U Atini je grcka igrala u formaciji 4-2-3-1 (Kasturanis i Samaras su im najbolji)
Kod nas je Zahirovic odigrao slabo - radije bih u tandemu vidio Rahimica i Medunjanina jer Medunjanin zna iznijeti loptu naprijed - Zahirovic samo trci bezveze..
----------------Begovic-------------------
Mujdza---Vranjes--Spahic---Zukanovic
------------Rahimic---Medunjanin-------
-----------------Miske---------------------
------Ibisevic------Dzeko---Lulic--------
*valjao nam je Salihovic u Atini pravo... u ZE ce Lulic, Miske and Dzeko morati odigrati mnoooogo bolje.
Kod nas je Zahirovic odigrao slabo - radije bih u tandemu vidio Rahimica i Medunjanina jer Medunjanin zna iznijeti loptu naprijed - Zahirovic samo trci bezveze..
----------------Begovic-------------------
Mujdza---Vranjes--Spahic---Zukanovic
------------Rahimic---Medunjanin-------
-----------------Miske---------------------
------Ibisevic------Dzeko---Lulic--------
*valjao nam je Salihovic u Atini pravo... u ZE ce Lulic, Miske and Dzeko morati odigrati mnoooogo bolje.
- deviltoy
#1746 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nadat se da ce se odluciti za Rahimica,u kakvoj god formi bio i koliko god star bio kvalitetniji je od Zahirovica za 2 klase, koji je kao i pofin broj drugih igraca ni kriv ni duzan zavrsio u A selekcijiMOSALJOZE wrote:http://reprezentacija.ba/glavne-vijesti ... aigra.html
Last edited by deviltoy on 20/03/2013 21:28, edited 3 times in total.
- ganjeta
#1747 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ljudi ko Boga vas molim ne stavljajte Vedu na krilo, to ti je igrač manje, do sada bezbroj puta viđeno.
-
missko
#1748 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nije na krilu nego iza napadacaganjeta wrote:Ljudi ko Boga vas molim ne stavljajte Vedu na krilo, to ti je igrač manje, do sada bezbroj puta viđeno.
-
solo2
#1749 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Potpuno se slazem. Mislim da bi Dzeko trebao igrati mnogo sire (kao kod njih Samaras) a Vedo u spicu isturen (kao Gekas) - vidi se da sam gledao kaseteganjeta wrote:Ljudi ko Boga vas molim ne stavljajte Vedu na krilo, to ti je igrač manje, do sada bezbroj puta viđeno.
- ganjeta
#1750 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Opet pogrešno, Vedo u špicu, Džeko malo povučenije. Jedino tako i nikako drugačije.missko wrote:Nije na krilu nego iza napadacaganjeta wrote:Ljudi ko Boga vas molim ne stavljajte Vedu na krilo, to ti je igrač manje, do sada bezbroj puta viđeno.
solo2