SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
respo

#1726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

dusa_raskopuša wrote:Ma nemaju ljudi argumenata, pa navalili na njega, a niko o njemu ni ne prica. On je kriv i tacka, kraj diskusije. Ali navalili oni na njega da je kriv i Bog. :lol:

Mi ostali podrzavamo nasilje, i mi smo mentalno poremeceni. Nemojte nam slucajno zamjeriti ako kazemo da je i ona kriva. :lol:

Ne mogu da vjerujem u kakvom svijetu zivimo. Realno, niko realan. :lol:

I cim joj je stari dos'o da je brani, znas koliko je sati. Sto joj nije branio prije? :lol:
ti kad bi dosla sa sljivom na oku otac te ne bi branio?

ne mogu da vjerujem sta citam
mrtva kokoš

#1727 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mrtva kokoš »

ne bi se moglo desiti da dodje sa sljivama zato sto normalan otac ne bi dozvolio da bude sa ovakvom barabom

respo svega ti idu u svecku, holadniju bilo gdje ili se kani tog zapadnjackog savjetovanja :-)
dusa_raskopuša

#1728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dusa_raskopuša »

Prvo, pravi otac joj ne bi uopste dopustio da se ima ikakve veze s takvom bagrom, pravi otac (koji je malo zivcaniji) bi je puk'o samarom kad bi dosla takva, ukoliko joj je unaprijed rek'o da se okani te bagre, a onaj nepravi, bi joj dopustio da ima veze s tom bagrom i na kraju bi je branio kao sto je to ovaj uradio. :wink:

Neosporivo je da bi je i ova prva dva branila, ipak im je dijete, ali ne na ovakav nacin. :wink:
respo

#1729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

mrtva kokoš wrote:ne bi se moglo desiti da dodje sa sljivama zato sto normalan otac ne bi dozvolio da bude sa ovakvom barabom

respo svega ti idu u svecku, holadniju bilo gdje ili se kani tog zapadnjackog savjetovanja :-)
ovo nije zapadnjacko savjetovanje nego savjetovanje normalnog razmisljanja a ne mahalanja i stereotipa svaka zenska je kurva i kriva za sve dok su siledzije ovdje macani kojima zavidi svaki homo balkanikus

ja cu zivjeti gdje zivim i to mi niko nece zabraniti niti ce mi govoriti gdje da idem
ako ti se ne svidja moje savjetovanje i nemas nista pametno reci nemoj ni citati niti odgovarati na ista
respo

#1730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

dusa_raskopuša wrote:Prvo, pravi otac joj ne bi uopste dopustio da se ima ikakve veze s takvom bagrom, pravi otac (koji je malo zivcaniji) bi je puk'o samarom kad bi dosla takva, ukoliko joj je unaprijed rek'o da se okani te bagre, a onaj nepravi, bi joj dopustio da ima veze s tom bagrom i na kraju bi je branio kao sto je to ovaj uradio. :wink:

Neosporivo je da bi je i ova prva dva branila, ipak im je dijete, ali ne na ovakav nacin. :wink:
samo joj otac kreten moze opaliti samar kad bi takva dosla
to sto ona izlazi sa bagrom ili ne je u njenoj glavi da rascisti a ne da otac vodi o tome racuna
a sve ostalo je krivica ovog dine jer udara djevojku ili vise njih nevazno
to je samo obraz o kakvom se kretenu radi
jer bez obzira na sve on nema ni po kojem pravu djevojku udariti ne znam sta da uradi a da ga nije fizicki prva napala a nesto ne vjerujem da jeste

ako smatrate da je dobro ponekad udariti djevojku bez obzira na razlog onda to dovoljno govori i o vama da ste primitivci
Hemera

#1731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

slazem se sa postom od raskopuse
ne znam sta ti roditelji misle
vjerovatno na danasnjem vremenu da ce im zenska djeca profitirati sa novopecenim tajkuncicima i probisvjetovima pa hajde neka...
Ona je meni najgora ovdje,sad sto joj se odbiilo od glavu,staces...doci ce tobe...zinula za parama
respo

#1732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

a sta treba roditelji da misle?
je li punoljetna jeste e pa nek sama sebi bira sta kako koga gdje kud itd
jedina njihova greska moze biti kako su je odgojili sve ostalo je njen izbor
i neka bude i njena greska u izboru opet bez obzira na sve nema je pravo udarati
mrtva kokoš

#1733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mrtva kokoš »

respo wrote: ovo nije zapadnjacko savjetovanje nego savjetovanje normalnog razmisljanja a ne mahalanja i stereotipa svaka zenska je kurva i kriva za sve dok su siledzije ovdje macani kojima zavidi svaki homo balkanikus

ja cu zivjeti gdje zivim i to mi niko nece zabraniti niti ce mi govoriti gdje da idem
ako ti se ne svidja moje savjetovanje i nemas nista pametno reci nemoj ni citati niti odgovarati na ista
normalno razmisljanje a pogotovo pametno, od tebe, no way :-)

ja ovdje ne vidim nikoga da zavidi, pogotovo ovome...

i bogati malo poradi na toj formi tipkanja, imam osjecaj k`o da odgovaram mehi derpasu a ne respi franku :-)

budi malo hetero..
Troll_Happens

#1734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

respo wrote:
dusa_raskopuša wrote:Prvo, pravi otac joj ne bi uopste dopustio da se ima ikakve veze s takvom bagrom, pravi otac (koji je malo zivcaniji) bi je puk'o samarom kad bi dosla takva, ukoliko joj je unaprijed rek'o da se okani te bagre, a onaj nepravi, bi joj dopustio da ima veze s tom bagrom i na kraju bi je branio kao sto je to ovaj uradio. :wink:

samo joj otac kreten moze opaliti samar kad bi takva dosla
to sto ona izlazi sa bagrom ili ne je u njenoj glavi da rascisti a ne da otac vodi o tome racuna

a sve ostalo je krivica ovog dine jer udara djevojku ili vise njih nevazno
to je samo obraz o kakvom se kretenu radi
jer bez obzira na sve on nema ni po kojem pravu djevojku udariti ne znam sta da uradi a da ga nije fizicki prva napala a nesto ne vjerujem da jeste

ako smatrate da je dobro ponekad udariti djevojku bez obzira na razlog onda to dovoljno govori i o vama da ste primitivci
Otac da je imalo pravi otac i da mu je stalo do kcerke prvi bi joj udario dvije vaspitnoshoferske pa bi znala s kim treba izlaziti i skim se druziti. A ne da dolazi u ovakvu situaciju da mu sluzi kao dzak za udaranje....
respo

#1735 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

mrtva kokoš wrote:
respo wrote: ovo nije zapadnjacko savjetovanje nego savjetovanje normalnog razmisljanja a ne mahalanja i stereotipa svaka zenska je kurva i kriva za sve dok su siledzije ovdje macani kojima zavidi svaki homo balkanikus

normalno razmisljanje a pogotovo pametno, od tebe, no way :-)

ja ovdje ne vidim nikoga da zavidi, pogotovo ovome...

i bogati malo poradi na toj formi tipkanja, imam osjecaj k`o da odgovaram mehi derpasu a ne respi franku :-)

budi malo hetero..
forma tipkanja je takva kakva je prvo pravilo u raspravi je kad gubis i nemas argumenata opali po gramatici ;)
respo

#1736 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

Troll_Happens wrote:
Otac da je imalo pravi otac i da mu je stalo do kcerke prvi bi joj udario dvije vaspitnoshoferske pa bi znala s kim treba izlaziti i skim se druziti. A ne da dolazi u ovakvu situaciju da mu sluzi kao dzak za udaranje....
otac i mati su duzni bili odgojiti dijete i uzdrzavati ga do 18-e sve poslije je izbor djeteta tj tada odrasle osobe a ona koliko mi se cini i koliko se sjecam ima 23 godine
kako ju je odgojio je sasvim druga prica
harell

#1737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by harell »

Znaci i zene sad furaju patrijarhalnu zaostalost, normala

Ugl da sumiramo "dronfa sponzi se vucarala s momkom zeljna ojrica, on je junacki prebio jer ga je garant iznervirala, jedina greska je sto je babo nije jos osino sakom koji put kad je dosla kuci i slomio jos koji nokat"

Ako moze da vidimo malo crne hronike, ima li pucnjava neka, jel neko zboden itd
uglavnomja

#1738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

Genije wrote:glup smo narod i haj :roll:

i zato nas treba lemati svako jaci :zzzz:
dusa_raskopuša

#1739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dusa_raskopuša »

Respo, sreco, kako ne kontas. Babuke nigdje nije bilo kad je babukina curica trebala da stupi u vezu sa kabadahijom. Babuka se odjednom pojavljuje kad je babukina curica razbijena. Niko nije ni rek'o da se roditelj treba petljati u vezu, ali kad ga nije bilo u startu koji andrak sad hoce? Sto babuka nije fino vaspit'o svoje dijete, jer da je fino vaspit'o, ne bi ni ona a ni on ovo dozivljeli. I de popusti, matere ti. Jos ako zivi s babukom, ima da ga slusa, pa makar se na glavu nasadila. K-A-P-I-R-A-S?! :lol:
drug_profi

#1740 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drug_profi »

Koje gluposti ti kraljice pises, to nije zdravo. Najtuznije je sto ima ljudi koji se sa tobom slazu.
respo

#1741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

dusa_raskopuša wrote:Respo, sreco, kako ne kontas. Babuke nigdje nije bilo kad je babukina curica trebala da stupi u vezu sa kabadahijom. Babuka se odjednom pojavljuje kad je babukina curica razbijena. Niko nije ni rek'o da se roditelj treba petljati u vezu, ali kad ga nije bilo u startu koji andrak sad hoce? Sto babuka nije fino vaspit'o svoje dijete, jer da je fino vaspit'o, ne bi ni ona a ni on ovo dozivljeli. I de popusti, matere ti. Jos ako zivi s babukom, ima da ga slusa, pa makar se na glavu nasadila. K-A-P-I-R-A-S?! :lol:
hocu li ja ovdje zvati forumasice i njihove babuke kad izlazim na kafu s njima?
sta ima brinuti oca ko joj je momak
tek kad odluci da se uda ili nakon duge veze onda valjda ide upoznavanje s roditeljima itd mada i tu ne vidim da se recimo otac pretjerano mjesa
a babuka ce se uvijek pojaviti kad je njegova curica izrazbijana
sto se ona majka pojavi kad je dobio batina od onog u skoli?
odjednom se pojavi zaboga
u startu joj nije nabacivao sljive na oko i "ubrizgavao silikon" u usne i sta onda ima biti tu
a sad hoce valjda da zastiti curicu jer ju je ovaj izudarao
jbt stvarno pises nebuloze
tebi treba podhitno da izadjes malo iz te sobe navuces mema
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

respo wrote: hocu li ja ovdje zvati forumasice i njihove babuke kad izlazim na kafu s njima?
haj' ne blamiraj se više Allaha ti :lol:
respo

#1743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

leet wrote:
respo wrote: hocu li ja ovdje zvati forumasice i njihove babuke kad izlazim na kafu s njima?
haj' ne blamiraj se više Allaha ti :lol:
... u skokovima ;)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

ako nastaviš sa ovom retorikom možda neka i izađe s tobom :lol:
respo

#1745 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

ako me nastavis ovako pratiti vodit cu te da gledas kolace u znak najvjernijeg fana
zipoo

#1746 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zipoo »

@respo ti bi pustio svoju kcerku da se vuca skim hoce ?

Cura lafo pokusavala raskinut s njim. Sta tu ima pokusavati raskidamo i zdravo, ali je bio problem rastaviti se od njegove love. Sad kad je dobila po pici trci avazu i izigravaj nevinasce.
respo

#1747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

prvo je pitanje kako bi je odgojio
kad bi je odgojio tako da se vuca sa svima stidio bi se sebe i ne bi nju krivio
drugo pokusala raskinuti s njim
on je nema pravo udarati bez obzira na sve
ona mu namjesta nesto opet koji ce je onda klinac traziti ako ga ganja
BadBoy

#1748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Znači lijek i rješenje za buduće nasilje je prethodno nasilje? Šamar se šamarom izbija? :-)
Nikada mi neće biti jasan ovaj naš mentalitet da se batinama aspolutno sve liječi, pa čak i kada i ti dobiješ batine, to je zato što te roditelji nisu tukli pa si postao kreten.

Treba razdvojiti jednu stvar, ovo što je frajer uradio (sudeći po oskudnim informacijama koje imamo) je protuzakonito i nemoralno, a to što je ona uradila je možda samo nemoralno i ne mora se svima sviđati, ali je njena stvar s kim će hodati i šta će raditi sa svog života. Tako da o njoj ne možemo govoriti u smislu krivice jer ona nije KRIVA što je prebijena, već samo možemo suditi o njenom karakteru i svjetonazoru - što je već domen mahalanja :D
vuk_samotnjak

#1749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vuk_samotnjak »

Kakav ba otac, kakve picke materine??? Otac je citavo vrijeme podrzavao njenu vezu, pa momak je vise vremena provodio kod njega kuci nego kod svojih!

Sta palamudite kad ne znate o kome se radi, nego nju predstavljate ko neku sveticu, a njega ko kriminalca.
On jes kriminalac i treba ga strpati u zatvor ako se sve dokaze, al i ona je svemu tome sto joj se desilo doprinjela svojim ponasanjem 99%.
A respo mogo si je vala zovnuti na kafu, nekako po tvom pisanju da se zakljuciti da bi bili idealan par. Mogu mislit kakva bi vam dijeca bila :-) :lol:
mrtva kokoš

#1750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mrtva kokoš »

respo wrote: forma tipkanja je takva kakva je prvo pravilo u raspravi je kad gubis i nemas argumenata opali po gramatici ;)
respo frank, ko je spomenuo gramatiku, sta se gubis :mrgreen:

argumentirati nekome ko od drveta ne vidi sumu dovelo bi me u stanje sopstvene disvalifikacije :mrgreen:

u sukobu si sa stavovima za koje se zalazes, tvoje svakodnevno JA koje koristis u svojoj argumentaciji je na istoj ili bar pribliznoj razini tipicnog tebi mrskog balkanca, mislim da bi to trebao iskoristiti kao osnovu za vlastito razotkrivanje i spoznaju odnosno da bi to cak i mogao upotrijebiti na putu do potpunog preobrazaja u europskog covjeka, sirokih shvatanja i u konacnici te dovesti do idealnog JA, gdje ces biti u skladu sa argumentima i stavovima. :mrgreen:
Locked