Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bubalo1 wrote:Pa znam zato i pitam .. Znaci zajebaju nas koji nemamo sve Arene nego samo onu jednu .. A ovako ova kablovska je sranje zesce .. Da nema hd.a u ponudi i da nije ovako povoljno uz telefon i internet ne bih ni prelazio sto se tv.a tice .. Sreca pa imam dreambox pa ne ovisim o ovom sranju od kvalitete slike i zamracivanja stalnog ...
treba tražiti da nam smanje račune zbog ovoga oko arene
Kralj Tvrtko I. wrote:Sinoc poslao mail da hocu preci na TRIO paket, danas dobio poziv iz Telemacha da je nalog za prikljucak pusten u proces, doduse receno mi je 10-tak dana da cu cekati da dodju...jer je guzva u Zenici.
Ne daj da te zbune . Ona je mislila na 10 RADNIH dana . Vjerovatno ce probiti par dana rok, tako da ih mozes ocekivati za nekih 20 dana
dječak sa šibicama wrote:Ja sam se za TRIO paket prijavio ko u ponedeljak, u cetvrtak dodje covjek i smontira ovaj modem, nazvao centralu, oni puste signal i dovidjenja.
Sto vi tako cekate, ne znam... mozda je moja lokacija prednost, centar centrova
prijavio u proslu srijedu, rekli mi do 7 radnih dana se ceka
i danas im istice taj rock
ne znam samo jel moguce da sam na cekanju dok srede taj prenos broja od telecoma
jos da napomenem da nisam ni blizu centra centrova
chudjenhe wrote:prijavio u proslu srijedu, rekli mi do 7 radnih dana se ceka
i danas im istice taj rock
ne znam samo jel moguce da sam na cekanju dok srede taj prenos broja od telecoma
jos da napomenem da nisam ni blizu centra centrova
I ja sam prošlu srijedu potpisao, možda smo skupa u redu bili i danas mi došli i riješili
dječak sa šibicama wrote:Ja sam se za TRIO paket prijavio ko u ponedeljak, u cetvrtak dodje covjek i smontira ovaj modem, nazvao centralu, oni puste signal i dovidjenja.
Sto vi tako cekate, ne znam... mozda je moja lokacija prednost, centar centrova
Cuj "centar centrova", izvini nismo te prepoznali!
Obavještavamo vas da će danas u 17:00h na MMDS platformi biti pušteni kanali Golf Klub i HRT 4.
Kanali će biti pušteni u TS 5. Navedeni TS je potrebno preskenirati na receiverima.
Zbog tehničkih razloga biće neophodno da korisnici na Deltaline receiverima manuelno aktiviraju subtitlove na navedenim kanalima koji sadrže DVB titlove, a to su Discovery, Animal Planet, TLC, Nat Geo WIld.
Obavještavamo vas da će danas u 17:00h na MMDS platformi biti pušteni kanali Golf Klub i HRT 4.
Kanali će biti pušteni u TS 5. Navedeni TS je potrebno preskenirati na receiverima.
Zbog tehničkih razloga biće neophodno da korisnici na Deltaline receiverima manuelno aktiviraju subtitlove na navedenim kanalima koji sadrže DVB titlove, a to su Discovery, Animal Planet, TLC, Nat Geo WIld.