Champions League 2012-13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cvrčak_na_hedonizmu

#1726 Re: Champions League 2012-13

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

leet wrote:
_terminaš_ wrote: Kakve veze ima da li je njegovu ekipu i igrom i rezultatom razvalila ekipa koja je par klasa iznad? :-)
Ovaj momak sigurno voli klub svim srcem i sve bi dao za njega i njemu nije bitno s kim njegov klub igra. On će uvijek tugovati zbog izgubljene utakmice, nebitno je l' to protiv Juventusa ili nekog kluba iz treće lige. Bitno je da se on zajebava zbog ovog plakanja a to je u pravo jedan od primjera odanosti svom klubu.
Kod nas je navijač onaj koji jebe matere i ostatak familije onako bez razloga, i još neki znaju reći ja neću pratiti klub dok je npr. taj i taj čovjek na klupi mog kluba. :roll:
Prećeruješ haveru, normalno je da ti bude krivo ako izgubiš, eto mi izgubismo od Radnika pa garantujem da nam je svima bilo krivo al' niko nije ovako reagovao, još se mrtvi Radnik ne može porediti sa Juventusom.

Ovaj lik je ipak extrem, baš me zanima kako je preživljavao poraze od Rangersa.
Sve to stoji al vi ste već navikli na poraze i neuspjehe :D a Seltik hara ligom pa im je neobično da ih ljudi tako naklofaju :oops:

Doduše, jest malo ekstreman :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1727 Re: Champions League 2012-13

Post by Velkoski »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Sve to stoji al vi ste već navikli na poraze i neuspjehe :D a Seltik hara ligom pa im je neobično da ih ljudi tako naklofaju :oops:

Doduše, jest malo ekstreman :mrgreen:
ne napadaj mi živčani sustav na ovu mubarek noć, pozdrav
Logovan

#1728 Re: Champions League 2012-13

Post by Logovan »

leet wrote: Prećeruješ haveru, normalno je da ti bude krivo ako izgubiš, eto mi izgubismo od Radnika pa garantujem da nam je svima bilo krivo al' niko nije ovako reagovao, još se mrtvi Radnik ne može porediti sa Juventusom.

Već sam rekao na prošloj stranici da sve zavisi kako ko podnosi poraz svoje svetinje. Nije nas sve Bog na zemlju poslao iste. Neki jednostavno ne mogu izdržati a da ne zaplaču poslije poraza.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1729 Re: Champions League 2012-13

Post by Velkoski »

_terminaš_ wrote:
leet wrote: Prećeruješ haveru, normalno je da ti bude krivo ako izgubiš, eto mi izgubismo od Radnika pa garantujem da nam je svima bilo krivo al' niko nije ovako reagovao, još se mrtvi Radnik ne može porediti sa Juventusom.

Već sam rekao na prošloj stranici da sve zavisi kako ko podnosi poraz svoje svetinje. Nije nas sve Bog na zemlju poslao iste. Neki jednostavno ne mogu izdržati a da ne zaplaču poslije poraza.
Zamisli kol'ko on soli mora pojes' ako na sve reaguje ovako...
DonVito

#1730 Re: Champions League 2012-13

Post by DonVito »

PSG a narocito ovaj Juve cim nalati na malo jacu ekipu donji su..
cvrčak_na_hedonizmu

#1731 Re: Champions League 2012-13

_terminaš_ wrote: Već sam rekao na prošloj stranici da sve zavisi kako ko podnosi poraz svoje svetinje. Nije nas sve Bog na zemlju poslao iste. Neki jednostavno ne mogu izdržati a da ne zaplaču poslije poraza.
Pa nisu izgubili od Sloge iz Trna da plače, fasovali su od metiljavog Juventusa koji je klasa baš zbog te metiljavosti :D Realno gledajući na stvar situacija kaže da je Seltik u čini mi se zadnje 23 euro utakmice izgubio samo dva puta kod kuće, oba puta od Barse. Logički gledano, čovjek se natovario na hendikep da neće izgubiti dva razlike ( kvota je 1.2-125 odokativno ), prokockao dedovinu i sjebo se :D

To mi nekako dođe logično :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1732 Re: Champions League 2012-13

Post by Velkoski »

DonVito wrote:PSG a narocito ovaj Juve cim nalati na malo jacu ekipu donji su..
Možeš li podastrijeti neki argument za ovo ili neku analizu poznatijeg stručnjaka inače teško da ću ti povjerovati u ovo ?
Cyrax

#1733 Re: Champions League 2012-13

Post by Cyrax »

Vito pojede muda svoja sto je Juve rasturio Celtic-a :D
Atticus Finch

#1734 Re: Champions League 2012-13

Post by Atticus Finch »

Kud ćeš većeg stručnjaka od DonTrolla? Takav se nije rodio. :D
LSD

#1735 Re: Champions League 2012-13

Post by LSD »

Celtic mi je pravo simpa ekipa, nisu bili toliko loši uopšte, ali su prenaivno primali golove....Juve mnogo iskusnija (a i igracki kvalitetnija) ekipa koja je kažnjava svaku grešku....rezultat jest previsok s obzirom na prikazano na terenu, no i ovaj prolaz u drugu fazu je veliki uspjeh za škote....ipak oni nemaju taj igracki kvalitet za nešto dalje.

PSG- odlican rezultat iz prvog meča, nisu nešto briljirali iako su pobjedili, ali nije Valencija koja je fakat podbacila veceras i odigrala ispod svog nivoa...ja mislim i dalje da šišmiši mogu nešto napraviti u Parizu, neko cudo....vidjecemo uostalom.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1736 Re: Champions League 2012-13

Post by Velkoski »

LSD wrote:Celtic mi je pravo simpa ekipa, nisu bili toliko loši uopšte, ali su prenaivno primali golove....Juve mnogo iskusnija (a i igracki kvalitetnija) ekipa koja je kažnjava svaku grešku....rezultat jest previsok s obzirom na prikazano na terenu, no i ovaj prolaz u drugu fazu je veliki uspjeh za škote....ipak oni nemaju taj igracki kvalitet za nešto dalje.

PSG- odlican rezultat iz prvog meča, nisu nešto briljirali iako su pobjedili, ali nije Valencija koja je fakat podbacila veceras i odigrala ispod svog nivoa...ja mislim i dalje da šišmiši mogu nešto napraviti u Parizu, neko cudo....vidjecemo uostalom.
Brate jesi li siguran da šišmiši mogu nešto uraditi pošto je očigledno da ih reflektori u najmanju ruku ometaju ? Mislim da bi imali puno više šanse kada bi stavili sijalice od 20 vati, ovako teško.

Kada uzmem u obzir ovo sa reflektorima mislim da PSG ima velike šanse da prođe dalje, štaviše mogla bi i kvota da bude oko 1.10. Ne znam da li se slažeš ?
cvrčak_na_hedonizmu

#1737 Re: Champions League 2012-13

Može Valensija napraviti čudo u Parizu, ako istrče sa kalašima na teren :D

Zaboravljaš da je Anćeloti trener koji nije levat a bogme čovjek ima uspjeha, imaju rezultat, isto će uraditi kao u Valensiji, čekati kontre. Pa ovi im nisu napravili šansu kako treba. Realno.
DonVito

#1738 Re: Champions League 2012-13

Post by DonVito »

leet wrote:
DonVito wrote:PSG a narocito ovaj Juve cim nalati na malo jacu ekipu donji su..
Možeš li podastrijeti neki argument za ovo ili neku analizu poznatijeg stručnjaka inače teško da ću ti povjerovati u ovo ?
Nemam razloga, znas i sam da ce 1/4 dati odg.

Celtic, Valencia, PSG, Juve su limitirane ekipe a 1/8 LP im je plafon, imali su srece prilikom izvlacenja tako da ce dvije proci u 1/4 LP.
LSD

#1739 Re: Champions League 2012-13

Post by LSD »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Može Valensija napraviti čudo u Parizu, ako istrče sa kalašima na teren :D

Zaboravljaš da je Anćeloti trener koji nije levat a bogme čovjek ima uspjeha, imaju rezultat, isto će uraditi kao u Valensiji, čekati kontre. Pa ovi im nisu napravili šansu kako treba. Realno.
Ma ja više gotivim šišmiše nego PSG :D radi toga neke nade :P ....znam da ce im biti jako teško i da ce ih Carlo "udaviti" na sredini....nek odigraju muški i napadacki, pa kud puklo da puklo...svako su vec veceras pukli na svom terenu....onog Jonasa obavezno na klupu, lik usporava svaki moguci napad :shock: grozan je bio....N.Valdeza od prve minute zajedno sa Soldadom i nek napadaju.
Bianconeri1988

#1740 Re: Champions League 2012-13

Post by Bianconeri1988 »

Teško će Valencia zabiti 2 gola u gostima, zaista teško. Jednostavno ne vidim način. Utakmicu Valencia - PSG sam gledao onako preko oka, Parižani su ih rutinski odradili ma koliko to nevjerovatno zvučalo, gol su primili pred sami kraj jer su se opustili. Pri rezultatu 0:0 se najbolje moglo vidjeti ko kosi, a ko vodu nosi u ovom dvomeču, to sam zaključio po Spahinim komentarima.

PSG, iako je na papiru francuska ekipa, igra pravo italijanski, pogledajte sastav, većina igrača su iz Serie A, a i trener je Italijan. Ancelotti je jednom popušio foru od Španaca (vs Deportivo 2004.), drugi put sigurno neće.

PSG će poput Juventusa biti prava nagazna mina u nastavku takmičenja, ne bih imao ništa protiv da se te dvije ekipe susretnu u 1/4 finalu. :D
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1741 Re: Champions League 2012-13

Post by Picajzla »

AmirBaa wrote:
Picajzla wrote:
AmirBaa wrote:Spanska liga se svela na dva lica? Nema veze sto je Real treci i sto Malaga ganja tu trecu poziciju. Samo pogledaj koliko ko ima predstavnika u Europskim ligama, to je dovoljan podatak da je Engleska liga totalno slaba.
Da Spanska je liga dva lica, pa ni Malaga a ni Atletico nemaju sanse osvojiti ligu ni za 245687665 godina.

A liverpool i arsenal vidim vode strasnu bitku za prvo mjesto u engleskoj. Najbolji dokaz kvaliteta engleske lige je da je city druga ekipa, a prosle godine bila prva. :thumbup:
Ako cemo takvim argumentima da se "pucamo" onda onakav Chelsea izbaci Barcelonu iz te nevjerovatno jake, supermocne, velicanstvene Primere(i osvoji LP).
Brat

#1742 Re: Champions League 2012-13

Post by Brat »

Večerašnji PSG može daleko ove sezone u Ligi Prvaka.
LSD

#1743 Re: Champions League 2012-13

Post by LSD »

Razyebala ih Barca u svakom pogledu igre....i pored silnih autobusa parkiranih pred Čehom, ni sami ne znaju na koji nacin su prošli dalje....ovolika doza nesreće se može samo Barci dogoditi.
Bianconeri1988

#1744 Re: Champions League 2012-13

Post by Bianconeri1988 »

Zna li neko gdje na UEFA.com mogu vidjeti koliko je koji igrač pretrčao? Slomih se tražeći, a nikako da nađem. :D
DonVito

#1745 Re: Champions League 2012-13

Post by DonVito »

Ako cemo takvim argumentima da se "pucamo" onda onakav Chelsea izbaci Barcelonu iz te nevjerovatno jake, supermocne, velicanstvene Primere(i osvoji LP).
:roll:

Zato ih puce pobjednik EL Atletico Madrid u Super Kupu Europe, nije puno samo 4-0.
Uostalom sta reci o pobj. LP prosle godine znaci puka sreca jednoc u 50, 60g se onako nesto desi dokazali su svoju nogometnu moc tj. englesku pa oni ispadnu u grupi gdje su Sahtar, Juve i Nordsranjeland..
Picajzla

#1746 Re: Champions League 2012-13

Post by Picajzla »

LSD wrote:

Razyebala ih Barca u svakom pogledu igre....i pored silnih autobusa parkiranih pred Čehom, ni sami ne znaju na koji nacin su prošli dalje....ovolika doza nesreće se može samo Barci dogoditi.
Iskreno koga boli kur*c, ono je bila samo moja opaska na njegove kvaziargumente. Sta bi ja sad trebao staviti video gdje je Chelsea u mecu sa Barcelonom ostecen od strane sudija. Ovako je barem Chelsea posteno pobijedio bez icije pomoci. Toliko.
LSD

#1747 Re: Champions League 2012-13

Post by LSD »

bez icije pomoci :? :shock: pa meleci ih nosali dvije tekme....nema jace pomoći :D i nema drugog objašnjenja :-)
Logovan

#1748 Re: Champions League 2012-13

Post by Logovan »

LSD wrote:bez icije pomoci :? :shock: pa meleci ih nosali dvije tekme....nema jace pomoći :D
:lol: :lol:
Bolje i takva pomoć, nego od sudija. :mrgreen:
Picajzla

#1749 Re: Champions League 2012-13

Post by Picajzla »

DonVito wrote:
:roll:

Zato ih puce pobjednik EL Atletico Madrid u Super Kupu Europe, nije puno samo 4-0.
Uostalom sta reci o pobj. LP prosle godine znaci puka sreca jednoc u 50, 60g se onako nesto desi dokazali su svoju nogometnu moc tj. englesku pa oni ispadnu u grupi gdje su Sahtar, Juve i Nordsranjeland..
Halo sine, ono je bila samo moja opaska na njegove kvaziargumente. Zaboli mene neka stvar za Celzijem a price kako Primera nije liga dva lica ostavite nekom drugom zivi bili.
Picajzla

#1750 Re: Champions League 2012-13

Post by Picajzla »

LSD wrote:bez icije pomoci :? :shock: pa meleci ih nosali dvije tekme....nema jace pomoći :D i nema drugog objašnjenja :-)
De stavi sliku meleka da ga vidim ?
Locked