Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#17226 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Teufik wrote:Ne prdi vise Ultima. Zacadi temu

Sent from my LG G5 using Tapatalk
Ko li tebi LG dade, za tebe je sjekira ili brezova metla.

Poslano preko kurca.
drug_profi

#17227 Re: Manchester United FC

Post by drug_profi »

Ne treba zanemariti jednu stvar, a to je Murinjov talent da zagadi atmosferu.
Mata je jako blizak prijatelj sa Hererom i DeGeom.
Sve na kraju moze kulminirati opet nekim bojkotom svlačionice.
Tomahawk11
Globalni moderator

#17228 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

Aaaaa....pa kralj je uveo Matu, pa ga na kraju zamijenio :lol: :lol:
Znam da sam ga vidio na klupi, a kasnije vidim izlazi....kontam nisam dobro vidio :mrgreen:
Riddle

#17229 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Teufik

#17230 Re: RE: Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

ultima_palabra wrote:

Poslano preko kurca.
Dao mi prodavac. Bzvz ti je ovo. Dzaba se provaljujes.

Point.

#17231 Re: Manchester United FC

Post by Point. »

un1ted wrote:
Point. wrote:Zasto dupli arsini? Kada City trosi pare onda je to sve plastika, nazor vako nako a kada United baca lovu okolo onda je to nesto sasvim drugo? Pa koliko je United potrosio love zadnje 3 godine?
Radi se o tome da su to zarađene pare u zadnjih 10 godina (da ne idemo dalje), te United nikada taj novac nije trosio na nacin kako neki predstavljaju. U City, PSG pa i Madrid (od strane vlasti) novac je UPUMPAVAN.
Kako nisu trosili, pogledaj za prosjeka Martiala koliko su dali, sad Pogbu, za koliko su nekad dovodili Verona, Ria, Berbatova. Ovdje hoce da se stvori atmosfera da United trosi razumno, malo i planski. U biti, trosi paru isto kao i ostali klubovi. I na isti nacin.
AmiĐa_Idriz

#17232 Re: Manchester United FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Hm, da se ne očekuje odma veliki rezultat sumnjam. Jebi ga, krehnuti ovolike pare, dovesti ovakve igrače...bojim se da je gotov on ako zareda par loših rezultata (od strane navijača naravno) a kamo li ako ne osvoji titulu. Realno gledajući, najkompletnija su ekipa, svi imaju falinki...+smrad na klupi koji zna kako i šta...
ultima_palabra

#17233 Re: RE: Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Teufik wrote:
ultima_palabra wrote:

Poslano preko kurca.

Ko te pita za savjet? Lagano odskakući.
skafiskafsnjak

#17234 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ultima jos zali za Morinjom... Ahhah

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Teufik

#17235 Re: RE: Re: RE: Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

ultima_palabra wrote:
Teufik wrote:
ultima_palabra wrote: Ko li tebi LG dade, za tebe je sjekira ili brezova metla.

Poslano preko kurca.

Ko te pita za savjet? Lagano odskakući.
Ne dijelim savjete svakome. Odjebaus.

drug_profi

#17236 Re: Manchester United FC

Post by drug_profi »

Neka ba vi ko djeca.
Riddle

#17237 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Stvarno je nesto cudno s Ultimom, nikad ga nisam vidio ovako ogorcenog.
PriNc_ba

#17238 Re: Manchester United FC

Post by PriNc_ba »

iskreno, ne ocekujem puno jer i dalje ima dosta bogalja u timu koje bih volio vidjeti na izlaznim vratima.
ne mogu prezaliti npr hummelsa jer mi je frajer tako u mislima vec godinama da bi se haos uklopio u united.
takodjer mikhtarijan mi je malo nejasan :/ iskreno bilo je u dortmundu bar 4-5 igraca koje bih prije doveo u united pa cak i pisceka koji je u zadnje vrijeme sklon povredama. miki jest dobar igrac ali s obzirom da sam strastveni navijac dortmunda i uniteda i pratim 90% njihovih tekmi, mislim da miki nije igrac za uniteda. pa frajer je u dortmundu imao 10 katastrofalnih tekmi pa 2 nenadjebive, pa 5 katastrofalnih pa 1 odlicna, pa 10 katastrofalnih pa 5 solidnih... nigdje konstante a jos u onakvom timu dortmunda s genijalcima s loptom oko sebe i mozda najuigranijom ekipom uz barcu. doduse pred kraj je igrao bolje mozda zadnjih 10-15 tekmi ali opet... neka se dokaze suprotno i ja cu biti sretan :)
nadam se jos nekom transferu nakon sto se manja cistka napravi jer s ovom trenutnom ekipom i kada se dodaju povrede koje ih nece zaobici, mislim da ce city i celzi da se odvoje dosta, uz vjerovatno nekog padobranca tipa liverpool ili arsenal ili spursi ili cak i lester...

cekamo kraj prelaznog roka i poslozenu ekipu pa ce se onda moci konacan sud donijeti :) ovo je meni i dalje u rangu npr evertona iz onih sezona kad su bili uvijek tu negdje oko evrope, nazalost :(
AmiĐa_Idriz

#17239 Re: Manchester United FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Šta je sa surferom Smolingom, ima li njega igdje, kad se vraća :mrgreen:
sve_ovo_ja

#17240 Re: Manchester United FC

Post by sve_ovo_ja »

Igrac koji se plati ovoliko treba da je neka prevaga na terenu, ovaj jad se nije vidio na Euru, a igra u jednoj od najjacih reprezentacija u Europi. Niti Pogba vrijedi 120, niti Higuain 94, niti oni anonimusi po 30-40, ali ko nas pita, pare su tu, dresovi, marketing...
Zabit ce 3-4 gola van 16-erca i odmah najbolji igrac koji je igrao na zemlji. United zadnjih godina trosi najvise novca, a u Europi su bitni koliko i Glasgow Rangers.
Artest

#17241 Re: Manchester United FC

Post by Artest »

Ne znam otkud ovakva poplava dusebriznika; ja licno ni osobno nikad ne bih dao vise od 70 mil. ojra za jednog fudbalaera, but that's just me (jedan Higuain je u mojim knjigama preplacen 50-60 milki, sorkać juventini :mrgreen: ). Puno vise mi se dopadala ideja za kesiranje Balea. Koji ostade moj nedosanjani san. Kljucno pitanje u vezi Pogbe nije kvalitet, niti ROI, kljuc je ima li onu glad za trofejima koja odvaja Ronalda od ostatka fudbalskog svijeta!? Da li ce, kroz par godina, postati najobicniji placenik, poput npr. smradine Fabregasa, koji se jos uvijek izdaje za ozbiljnog fudbalera?

No nebitno, Pogba je dovoljno mlad da ga se, recimo za 5-6 god. moze jos jednom prodat - kad se zasiti nakon par osvojenih liga prvaka u nizu.

I jos bih da izjavim za dnevnik, da bih se vec ovo ljeto pokusao rijesit Rooneya (steta pa nije napravljen neki aranzman, gdje bi im poslali Runju i kes za Stonesa, na ciji sam potencijal ukazivao ima par godina); treba ga prodat dok jos uvijek ima zavidnu vrijednost, dok se nije strmopizdio i pretvorio u Svajnija.

Znam da to nije popularan potez, lik je ikona Manche proteklo desetljece, ali morat ces ga povuc kad-tad. Najvjerovatnije tek dogodine.

Fala majstoru za sve, mozda je i ostalo jos nesto kremena, ali vidi se da to nije to (pogotovo ne moze igrat desetku, prespore reakcije). Jednostavno tijelo ne moze da prati um; ima on ideju, ali dzaba kad je ne moze sprovest. Znajuci njega kakav je, nece ni pokusat da nesto uradi po pitanju fizicke zapustenosti. Bas je Wazza.
AmiĐa_Idriz

#17242 Re: Manchester United FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Wazza je baš propao ko žeton, odzvonilo je njegovo. Kina ili USA prema svemu sudeći.

Stones je OK igrač ali prenapuhano je to sve...i da, sigurno ga par Liga Prvaka za redom neće zasiititi (Pogbu)...neće sigurno :mrgreen:
Artest

#17243 Re: Manchester United FC

Post by Artest »

Ma kontam da mu poslije trece u nizu, mozda ne postane dovoljno napeto.Image

Sto se tice Stonesa, nema puno perspektiviijih stopera od njega.
Cijena jeste malo paprena, jbg.
ultima_palabra

#17244 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Riddle wrote:Stvarno je nesto cudno s Ultimom, nikad ga nisam vidio ovako ogorcenog.
Ma samo ne gumo seljacke.
missko

#17245 Re: RE: Re: Manchester United FC

Post by missko »

sve_ovo_ja wrote:Igrac koji se plati ovoliko treba da je neka prevaga na terenu, ovaj jad se nije vidio na Euru, a igra u jednoj od najjacih reprezentacija u Europi. Niti Pogba vrijedi 120, niti Higuain 94, niti oni anonimusi po 30-40, ali ko nas pita, pare su tu, dresovi, marketing...
Zabit ce 3-4 gola van 16-erca i odmah najbolji igrac koji je igrao na zemlji. United zadnjih godina trosi najvise novca, a u Europi su bitni koliko i Glasgow Rangers.
United zadnjih godina zaradjuje najvise pa logicno je i da trosi

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
MOSALJOZE

#17246 Re: Manchester United FC

Post by MOSALJOZE »

Od igrača kojeg platiš ovoliko,očekuješ barem 30 golova i 15-20 asistencija,ovaj ako zabije 10 dobro je.
Artest

#17247 Re: Manchester United FC

Post by Artest »

MOSALJOZE wrote:Od igrača kojeg platiš ovoliko,očekuješ barem 30 golova i 15-20 asistencija,ovaj ako zabije 10 dobro je.
Kme?

:maca:
MOSALJOZE

#17248 Re: Manchester United FC

Post by MOSALJOZE »

Artest wrote:
MOSALJOZE wrote:Od igrača kojeg platiš ovoliko,očekuješ barem 30 golova i 15-20 asistencija,ovaj ako zabije 10 dobro je.
Kme?

:maca:
Ma jok,znam da će ih Bayern opet izdominirati u LŠ,oh wait :oops:
Artest

#17249 Re: Manchester United FC

Post by Artest »

Rekoh :maca:
MOSALJOZE

#17250 Re: Manchester United FC

Post by MOSALJOZE »

Artest wrote:Rekoh :maca:
:kiss: