Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
wasabi
#17201 Re: Zeničani
Da nije možda ovaj Stav glasilo SDP-a. Ne piše nigdje čiji je!
- Ja_Ja
#17203 Re: Zeničani
Stav je projekt Faktora.ba, koje je SDA glasilo 1/1.wasabi wrote:Da nije možda ovaj Stav glasilo SDP-a. Ne piše nigdje čiji je!
- kamen spoticanja
#17204 Re: Zeničani
Pa jes vala...to nekako najvise bode oci u citavom tekstu_BataZiv_0809 wrote:Dao sam ovom tekstu sansu i onomad kad ga je kameni spontano i u cilju informisanja javnosti objavio.
I tad i sad je izgubio sve sanse da ga procitam kod "u ulici AskE Borica". Haj sto lazete ovaj napaceni narod, ali sto ste i nepismeni.
@Norm-takvo vrijeme doslo jbga, nisam sretan radi toga, ali sta je tu je
-
kakavdanakneiskustvu
- N.N.
#17206 Re: Zeničani
Ja danima ne mogu uci na ovaj zenicablog 
-
Kralj Tvrtko I.
#17207 Re: Zeničani
More bit da si banovan...
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
- dinoze77
#17208 Re: Zeničani
probaj sa brisanjem historije i kolacicaN.N. wrote:Ja danima ne mogu uci na ovaj zenicablog
- Norm
#17209 Re: Zeničani
...ma razumijemo se...ja sam stava da je bolje biti u zatvoru nego pod zemljom..._BataZiv_0809 wrote:Dao sam ovom tekstu sansu i onomad kad ga je kameni spontano i u cilju informisanja javnosti objavio.
I tad i sad je izgubio sve sanse da ga procitam kod "u ulici AskE Borica". Haj sto lazete ovaj napaceni narod, ali sto ste i nepismeni.
@Norm-takvo vrijeme doslo jbga, nisam sretan radi toga, ali sta je tu je
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#17210 Re: Zeničani
Streljana i borilacke vjestineNorm wrote:...ma razumijemo se...ja sam stava da je bolje biti u zatvoru nego pod zemljom...
-
kakavdanakneiskustvu
-
channel10
#17212 Re: Zeničani
Koliko je trajala procedura dobijanja dozvole i koji je stoljpi_BataZiv_0809 wrote:Streljana i borilacke vjestineNorm wrote:...ma razumijemo se...ja sam stava da je bolje biti u zatvoru nego pod zemljom...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#17213 Re: Zeničani
Imas ppchannel10 wrote: Koliko je trajala procedura dobijanja dozvole i koji je stoljpi
- nadžak
#17214 Re: Zeničani
Pa onda se znamo i sa streljane vjerovatno._BataZiv_0809 wrote:Imas ppchannel10 wrote: Koliko je trajala procedura dobijanja dozvole i koji je stoljpi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#17215 Re: Zeničani
Cisto sumnjam druze, ja vamo rokacimnadžak wrote:
Pa onda se znamo i sa streljane vjerovatno.![]()
- Freamon Lester
#17216 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Cisto sumnjam druze, ja vamo rokacimnadžak wrote:
Pa onda se znamo i sa streljane vjerovatno.![]()

-
Kralj Tvrtko I.
#17217 Re: Zeničani
Koliko košta i kako ide procedura učlanjenja u streljani?
- nadžak
#17218 Re: Zeničani
Ja sam išao preko Shota. Zaboravio sam detalje a možeš naći lako kontakt njihov pa upitaj.Kralj Tvrtko I. wrote:Koliko košta i kako ide procedura učlanjenja u streljani?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#17219 Re: Zeničani
Postacemo Teksas sa ovoliko naoruzanih ljudi 
-
Kralj Tvrtko I.
#17220 Re: Zeničani
Obzirom da smo dobili nekoliko upita sugrađana, koji imaju problema sa pristupanjem web stranici Zenicablog.com obavještavamo vas da smo, zbog sigurnosti svih posjetilaca, a i samog sajta, koristimo sigurniji https protokol, kojeg ne mogu otvoriti najstariji tipovi broesera ili operativnih sistema. Dakle ako:
- imate Windows XP (ili stariji) operativni sistem sa nekim starim Firefoxom ili Internet Explorerom
- imate neki Android 2.3 Gingerbread sa stock browserom (čak i sa Chrome)
....
Zvanično je podržan TLS 1.2 a evo i ko može imati problema ukoliko koristi stariji browser, operativni sistem ili telefon - https://en.wikipedia.org/wiki/Template: ... b_browsers
Radi se, kažu stručnjaci o jednom na 1000 slučajeva, pa im preporučujemo da se instalira najnoviji Chrome browser (ili drugi browser kojeg vaš OS podržava)
Obzirom da broj posjeta našem portalu neprestano raste, pozivamo i ove korisnike da urade update svojih računara/telefona/browsera... ili ako to na svom telefonu nisu u mogućnosti, da skinu aplikaciju Zenicablog za Android telefone na linku https://play.google.com/store/apps/deta ... blog&hl=hr
UGODNO SURFANJE I ČITANJE VIJESTI
Eto. Neko je pitao zašto ne može na zenicablog.
- imate Windows XP (ili stariji) operativni sistem sa nekim starim Firefoxom ili Internet Explorerom
- imate neki Android 2.3 Gingerbread sa stock browserom (čak i sa Chrome)
....
Zvanično je podržan TLS 1.2 a evo i ko može imati problema ukoliko koristi stariji browser, operativni sistem ili telefon - https://en.wikipedia.org/wiki/Template: ... b_browsers
Radi se, kažu stručnjaci o jednom na 1000 slučajeva, pa im preporučujemo da se instalira najnoviji Chrome browser (ili drugi browser kojeg vaš OS podržava)
Obzirom da broj posjeta našem portalu neprestano raste, pozivamo i ove korisnike da urade update svojih računara/telefona/browsera... ili ako to na svom telefonu nisu u mogućnosti, da skinu aplikaciju Zenicablog za Android telefone na linku https://play.google.com/store/apps/deta ... blog&hl=hr
UGODNO SURFANJE I ČITANJE VIJESTI
Eto. Neko je pitao zašto ne može na zenicablog.
-
vwlover
- commendatore
#17222 Re: Zeničani
clanak je sav netacna informacijakakavdanakneiskustvu wrote:https://www.zenicablog.com/nesreca-na-m ... zenicanka/
jutros sam malte ne iza pezoa izasao na magistralu i netacne su informacije - nesreca se dogodila negdje oko 4:10 a ne kako se navodi 4:45 jer sam ja prosao tim putem oko 4:15 kada patrola jos nije izasla na uvidjaj..... a tek je dosla iza mene....(+1)
druga netacna insinuacija je da se pezo kretao u pravcu zenice sto takodjer nije tacno jer su tragovi klizanja bili iz pravca zenice prema janjicima....vozilo je ostavilo vidne tragove slijetanja u bankinu gdje je snazno udarilo u nasip zemlje povaljalo nekoliko manjih stabala i vjerovatno se isprevrtalo vise puta dok je sletio "na trbuh" - ovako porodica moze dobiti oprecne informacije iz pera kvazinovinara.....
treca indicija je ta da je netom prije sto sam vidio unesreceni auto i ljude vidio grupicu nekih mladica koji su se blago receno lezerno kretali magistralom te bi valjalo ispitat ponasanje istih obzirom da sam i ja zaobisao grupicu od 4-5 momcica koji su se prilicno nonsalantno kretali cestom.... te je vrlo moguce a poklapaju se daljine i neko vremensko rastojanje u odnosu na prostorno (obisao sam ih kod onog lagera namjestaja) da su izazvali nesrecu gdje je vozac moguce bio prepadnut grupicom koja se leskarila po magistrali u tami naglo reagirao....
izvjestaj sa uvidjaja ako su pisali i plasirali zandari potpuno je netacan.... a o istrazi navedenih okolnosti nesrece da ne pricam.... jadniji smo od bangladesa....
- nadžak
#17223 Re: Zeničani
Ima druga osoba iz auta, koliko se sjećam članka, sjetiće se šta je bilo.commendatore wrote:clanak je sav netacna informacijakakavdanakneiskustvu wrote:https://www.zenicablog.com/nesreca-na-m ... zenicanka/
jutros sam malte ne iza pezoa izasao na magistralu i netacne su informacije - nesreca se dogodila negdje oko 4:10 a ne kako se navodi 4:45 jer sam ja prosao tim putem oko 4:15 kada patrola jos nije izasla na uvidjaj..... a tek je dosla iza mene....(+1)
druga netacna insinuacija je da se pezo kretao u pravcu zenice sto takodjer nije tacno jer su tragovi klizanja bili iz pravca zenice prema janjicima....vozilo je ostavilo vidne tragove slijetanja u bankinu gdje je snazno udarilo u nasip zemlje povaljalo nekoliko manjih stabala i vjerovatno se isprevrtalo vise puta dok je sletio "na trbuh" - ovako porodica moze dobiti oprecne informacije iz pera kvazinovinara.....
treca indicija je ta da je netom prije sto sam vidio unesreceni auto i ljude vidio grupicu nekih mladica koji su se blago receno lezerno kretali magistralom te bi valjalo ispitat ponasanje istih obzirom da sam i ja zaobisao grupicu od 4-5 momcica koji su se prilicno nonsalantno kretali cestom.... te je vrlo moguce a poklapaju se daljine i neko vremensko rastojanje u odnosu na prostorno (obisao sam ih kod onog lagera namjestaja) da su izazvali nesrecu gdje je vozac moguce bio prepadnut grupicom koja se leskarila po magistrali u tami naglo reagirao....
izvjestaj sa uvidjaja ako su pisali i plasirali zandari potpuno je netacan.... a o istrazi navedenih okolnosti nesrece da ne pricam.... jadniji smo od bangladesa....
Pretpostavljam da si ovo prenio nadležnim?
- commendatore
#17224 Re: Zeničani
sta da tacno prenesem nadleznim? malo inteligencije i logicnog razmisljanja.... patrolno vozilo se priblizavalo licu mjesta malte ne iza mene - dakle sve su mogli vidjeti skoro istovremeno sto sam i ja.... ja sam tu naisao mozda 5-10 min nakon udesa....
tesko je to "nadleznim" prenijet... ja ih postavlj'o nisam, ja im kvalifikacije odredjivao nisam a ni radne sposobnosti....
zato je vazno da sam "nadlezne" u kaknju skupno sreo u kafani u 6 ujutro zajedno za stolom.... valjda su imali teambuilding sta li.....
vjerovatno sam i tu informaciju trebao prenijet "nadleznim" da u radno vrijeme sa 2 patrolna vozila policajci na duznosti obilaze kafane naravno i gušteri od 20ak godinica uce "pravila ponasanja" starijih kolega... i sjede sat vremena u istoj candrljajuci mobitele....
eto pitam te - kojim nadleznim?
tesko je to "nadleznim" prenijet... ja ih postavlj'o nisam, ja im kvalifikacije odredjivao nisam a ni radne sposobnosti....
zato je vazno da sam "nadlezne" u kaknju skupno sreo u kafani u 6 ujutro zajedno za stolom.... valjda su imali teambuilding sta li.....
vjerovatno sam i tu informaciju trebao prenijet "nadleznim" da u radno vrijeme sa 2 patrolna vozila policajci na duznosti obilaze kafane naravno i gušteri od 20ak godinica uce "pravila ponasanja" starijih kolega... i sjede sat vremena u istoj candrljajuci mobitele....
- nadžak
#17225 Re: Zeničani
Ništa je ne osporovam od svega toga što si napisao, sve je to poznato na žalost. Što se ne postavljaš u poziciju da tebi zatreba nešto od druge osobe? Da je vidjela, čula pa očekuješ da to kaže? Zamisli da svi odustanu od bilo kakvog pokušaja pomoći drugom zato što je "sranje u državi". Jbg druže, hajmo svi kolektivno se isključit od svega i biće nam još bolje od ovoga.commendatore wrote:sta da tacno prenesem nadleznim? malo inteligencije i logicnog razmisljanja.... patrolno vozilo se priblizavalo licu mjesta malte ne iza mene - dakle sve su mogli vidjeti skoro istovremeno sto sam i ja.... ja sam tu naisao mozda 5-10 min nakon udesa....