Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Pink BH" je kanal United Grupe to je onaj sto kod nas ima snimalicu, teletekst i EPG i ide optikom sa Alipasina. Onaj drugi "Pink BH" sto imamo ide optikom iz Beograda gdje nema teleteksta i snimalice a ima EPG ce vjerovatno postati Mitrovicev "Pink Media BH".
To te molim da provjeris u ponedjeljak prije posla
"Pink BH" ce kad dobije dozvole promijeniti svoje ime i vizualni identitet i nece vise imati nikakve veze sa Pinkom.
MTV wrote:"Pink BH" je kanal United Grupe to je onaj sto kod nas ima snimalicu, teletekst i EPG i ide optikom sa Alipasina. Onaj drugi "Pink BH" sto imamo ide optikom iz Beograda gdje nema teleteksta i snimalice a ima EPG ce vjerovatno postati Mitrovicev "Pink Media BH".
To te molim da provjeris u ponedjeljak prije posla
"Pink BH" ce kad dobije dozvole promijeniti svoje ime i vizualni identitet i nece vise imati nikakve veze sa Pinkom.
afannedim wrote:
Pink media bh mitrović
Pink bh šolak
Provjerim
Aha fala.
Zaboravio sam jos i ovo. "Pink M" ce isto tako prenositi utakmice i postoji vec kanal na satelitu "Pink Media M" pa ce vjerovatno na mjestu "Pink M" biti "Pink Media M". A taj "Pink M" od United Grupe koji ce emitovati utakmice cini mi se necemo imati vise u ponudi. Pa i taj kanal zrakni.
PlusSA wrote:Hoce li ugasiti Pink BH na mojaTV da ne bude prenosa
Ne vjerujem jer BHT jos uvijek ima Hema TV od UG dok Logosoft nema ni to.
E sad treba sacekat dozvolu za preuzimanje i rebranding Pinka BH i onda ce se kanal sigurno ponuditi po novoj cijeni i onda je svasta moguce.