https://m.youtube.com/watch?v=2u30Aqb327s
P.S.Svaka čast za baterije, jest da je note serija sa druge planete ali opet nevjerojatno
Moderator: Benq
brazzo19 wrote:Jedno pitanje. Ovako Samsung galaxy trend lite je u pitanju i ovo mi se desava, znaci svaki put kada ga zakljucam ili kada ode u "sleep mode" telefon se nakon minut dvije jednostavno resetuje, isto tako mi se desi kada ga zakljucam i kad ekran pocrni onda kada hocu da ga otkljucam jednostavno ne reaguje i moram ga resetovat, znaci nesto mi se desi samo kad ode u sleep mode dok recimo kada mu radi display mogu sat vremena surfati igrati igrice tipkati po telefonu sve radi bez problema dok cim se sam zakljuca i ode u sleep mode ili ga ja zakljucam sam se resetuje sam od sebe, probao sam sa 3-4 razlicita softwera i nista opet sve isto, jeli imao neko slican problem ovakav ili da li se rijesit i jeli skup popravak, hitno mi treba bilo kakav savjet ili pomoc, hvala unaprijed !
Ja sam koristio Yahoo Weather i Weather & Clock Widget Android, bilo je ok ali onda nakon par updatea ne radi više kako treba. Sada koristim samsungovu stock weather aplikaciju i nije loša. Mada vidim da dosta dobre recenzije imaju Accuweather i The Weather Channel pa ću morat i njih isprobati.Burkoff wrote:Koju vremensku prognozu koristite i koliko ste zadovoljni? Ja sam koristio "Weather & Clock Widget Android" ali mi vise uopste nije pouzdana. Imate li prijedlog alternative?
Alcatel od tih.ODB wrote:Može li pomoć oko odabira telefona iz BH Telecom ponude za prosječnog korisnika
Sony Xperia T3
1GB RAM
8 mpx
5.3"
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 88be5.html
Alcatel One Touch Idol 2DS (Dual Sim)
1 GB RAM
8 mpx
5"
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... a7eaa.html
LG L Bello
1GB RAM
8 mpx
5"
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 33d26.html
Ima li bitne razlike između ova 3 modela tj. bitnog problema ?
Valja li ovaj Alcatel išta? Nekako me on vuče najviše zbog izgleda dok mi Sony ima previše "mesa"(plastike oko ekrana) pa mi je zadnja opcija trenutno.
Koji ima bolji ekran tj. sa najboljim bojama ?
drinkoholic wrote:Ja sam koristio Yahoo Weather i Weather & Clock Widget Android, bilo je ok ali onda nakon par updatea ne radi više kako treba. Sada koristim samsungovu stock weather aplikaciju i nije loša. Mada vidim da dosta dobre recenzije imaju Accuweather i The Weather Channel pa ću morat i njih isprobati.Burkoff wrote:Koju vremensku prognozu koristite i koliko ste zadovoljni? Ja sam koristio "Weather & Clock Widget Android" ali mi vise uopste nije pouzdana. Imate li prijedlog alternative?
To što opisuješ mogao bi biti tzv. SOD ("Sleep of Death") - uređaj se bez reseta ne može aktivirati nakon ulaska u deep sleep mode. Uzroci mogu biti razni (ako malo potražiš preko google-a vidjet ćeš da taj problem i nije tako rijedak). Koliko sam primjetio često se pominjje neka od sljedećih solucija:brazzo19 wrote:brazzo19 wrote:Jedno pitanje. Ovako Samsung galaxy trend lite je u pitanju i ovo mi se desava, znaci svaki put kada ga zakljucam ili kada ode u "sleep mode" telefon se nakon minut dvije jednostavno resetuje, isto tako mi se desi kada ga zakljucam i kad ekran pocrni onda kada hocu da ga otkljucam jednostavno ne reaguje i moram ga resetovat, znaci nesto mi se desi samo kad ode u sleep mode dok recimo kada mu radi display mogu sat vremena surfati igrati igrice tipkati po telefonu sve radi bez problema dok cim se sam zakljuca i ode u sleep mode ili ga ja zakljucam sam se resetuje sam od sebe, probao sam sa 3-4 razlicita softwera i nista opet sve isto, jeli imao neko slican problem ovakav ili da li se rijesit i jeli skup popravak, hitno mi treba bilo kakav savjet ili pomoc, hvala unaprijed !
????? Iko
ja imam s3, a sestra alcatel. s3 ima puno bolju kameru, puno bolji ekran i generalno puno vise podrske i dodataka. jedina stvar u cemu je alcatel bolji je noviji android.ODB wrote:Galaxy S3 vs Alcatel One Touch Idol 2DS (Dual Sim)
Samo još ovo da mi neko odgonetne šta je bolje (oba nova)?
Koristio mjesec dsna idol 2 i nije istina da ima problema sa odjetljivoscu ekrana. Idol 2 ima samo malo losiju ksmeru za nocne snimke u odnodu na sgs 3 i sgs3 ima utor za memorijsku karticu dok idol2 DS nema sve ostalo je na strani idola2. Bolje optimiziran softver bolja izrada a o dizajnu da ne pricamgetriba wrote:Alcatel Idol 2 ima problem sa osjetljivošću ekrana na dodir te preporučujem da se uređaj zaobiđe u širokom luku
Dobro došao u klub:alfanero wrote:Korisitim tapatalk verziju 4.9.5 i ne moze mi uci na klix forum? U cemu je problem?

agent_zero wrote:Kao prvo, s3 više ne može kupiti nov jer se ne proizvodi već odavno. Može jedino s3 neo.
Alcatel pravi vrlo kvalitetne telefone, odlično dizajnirane. Znam par osoba koje su u BHT uzele onaj prvi idol, svima radi bez greške. Nikakvih problema. Kvalitetno izrađeni i dosta brzi.