Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
iceman ze wrote: ↑13/11/2020 16:15
Zonfa je vazdan cupkati u dz. bijedica kod žice, i po usima da zvoni
Ja prije 2 godine otisao blizu mi, 3 sata izgubio jbt i nikad vise. Stvarno sam budala bio
Ja sam prije nekih 10-tak godina tako u "zmiju" pred Makbelom (radnja je bila lijevo od one pristupne ceste, a otvorili su nam ono neko dvorište gdje se kamioni okreću, za redanje u zmiju).
Ali tada se bilo mlađe, kupovao nove gume i montaža i balansiranje bilo gratis uz kupljene gume. Čekao jedno 3 sata.
iceman ze wrote: ↑13/11/2020 16:15
Zonfa je vazdan cupkati u dz. bijedica kod žice, i po usima da zvoni
Ja prije 2 godine otisao blizu mi, 3 sata izgubio jbt i nikad vise. Stvarno sam budala bio
Ja sam prije nekih 10-tak godina tako u "zmiju" pred Makbelom (radnja je bila lijevo od one pristupne ceste, a otvorili su nam ono neko dvorište gdje se kamioni okreću, za redanje u zmiju).
Ali tada se bilo mlađe, kupovao nove gume i montaža i balansiranje bilo gratis uz kupljene gume. Čekao jedno 3 sata.
Isti slucaj kad sam ja bio, tamo kod kamiona u red veliki krug. Ne mogu se sebi nacuditi klliko sam bio glup.
_BataZiv_0809 wrote: ↑13/11/2020 18:44
Ti si ono iz vnikTra?
Jesteda. 25 KM montaža (skidanje ljetnih guma s felgi, stavljanje zimskih). Veliki Bingo odmah do vulkanizera, dok malo prošnjuham sve gotovo, a nisam se smrzo
Warashii wrote: ↑13/11/2020 17:07
Zamjenio prije nekih 7-8 dana Nokian umjesto Debica pa cemo da vidimo. Dugo vremena imam zelju da probam. Na službenom je Nokian al nisam imao priliku da probam jer nije bilo bas snijega. Sa ovim WRD4 sad sto sam primjetio jeste da nisu bucne. Nikad ne vozim preagresivno dimenzija je 195 65 15 vecina guma zadovoljava potrebe ali eto znatiželja
Zamjenio prije nekih 7-8 dana Nokian umjesto Debica pa cemo da vidimo. Dugo vremena imam zelju da probam. Na službenom je Nokian al nisam imao priliku da probam jer nije bilo bas snijega. Sa ovim WRD4 sad sto sam primjetio jeste da nisu bucne. Nikad ne vozim preagresivno dimenzija je 195 65 15 vecina guma zadovoljava potrebe ali eto znatiželja
Koliko novcanica sa montazom?
a sto novcanice, sta fali kovanicama?
Sjetih se da ima punu kasicu istih, kudli se prije ne sjetih