Koliko vidim, ovi voze pod dugim po mraku, sto fakat nije OK... Ili su mu je far dobro rastimanTravnički Noćni Šetač wrote:
Evo druže da vidiš na šta sam mislio... Znam da ima izuzetno dobrih momaka na motorima i u saobraćaju i ovako, ali ovakvi vam definitivno kvare sve:
1. poredjenje svjetla motora sa svjetlom automobila ispred:
2. momenat mimoilaženja kada je okrenuo far prema meni iz nekog razloga
3. Ovdje napokon mozes vidjeti da je motor u pitanju:
Sve snimljeno unutar dvije sekunde u mimoilazenju ( dole desno imas vrijeme i datum, a bice ubrzo i snimak na Balkan DashCam you tube kanalu ) ... Ne znam da li se vi mozete nekako udružiti pa ovakve vaspitati ali to su stvari na koje sam mislio...
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
esso_sa
#17176 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- beni-bu-man
#17177 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sta bi ?nepass1 wrote:Veceras u scc krenuo da izadjem iz garaze, onaj izlaz sto se u krug penjes, frajer sa superbom novim se vraca u rikverc, popizditis.
- nepass1
#17178 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Cekali da se vrati, ja taman krenuo ustvari dosao do uzbrdice
A nakih pregrada postavili u garazi i cunjeva, sad ko karting staza a ne parking
A nakih pregrada postavili u garazi i cunjeva, sad ko karting staza a ne parking
- beni-bu-man
#17179 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koji debil.nepass1 wrote:Cekali da se vrati, ja taman krenuo ustvari dosao do uzbrdice
Vjeruj ja nikad u tu garazu nisam usao, il parkiram u alti ili pored alte na otvorenom
- nepass1
#17180 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E sad spustis se niz one krivine i gledas mjesto prazno 3m od tebe ali citav parking moras okruziti zbog cunjeva
Kontqm mozda je covjek zalutao jer fakat malo se pogubis. Mozda bih i ja zalutao da nisam ugrabio bas to mjesto na izlazu
A vise puta sam bio
Kontqm mozda je covjek zalutao jer fakat malo se pogubis. Mozda bih i ja zalutao da nisam ugrabio bas to mjesto na izlazu
A vise puta sam bio
- beni-bu-man
#17181 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
eh neam pojma kako izgleda ta garaza, meni logicnije ko hoce u SCC da se parkira ono pored, ako ima mjesta 
-
tempuser
#17182 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam nekad u najboljoj namjeri parkirao u SCC, ali su debili po garazi i na rampi postali precest slucaj pa sam se "preselio" na parking pored.
- Travnički Noćni Šetač
#17183 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E to je bila moja poenta... ovako raštiman far i ovakvo dugo svjetlo izuzetno smetaju i po danu... biće ih i na snimcima na kanalu...esso_sa wrote: Koliko vidim, ovi voze pod dugim po mraku, sto fakat nije OK... Ili su mu je far dobro rastiman
...
Ali da ne bude zabune... podržavam momke koji korektno voze i znaju saradjivati sa drugim učesnicima u saobraćaju i uvijek se trudim da im izadjem u susret...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#17184 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jednom usao u taj podroom i vise nikad...beni-bu-man wrote:eh neam pojma kako izgleda ta garaza, meni logicnije ko hoce u SCC da se parkira ono pored, ako ima mjesta
-
bluesjunior
#17185 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
čini mi se nekako da kod nas ljudi baš ne vole podzemne garaže...OBI parking poluprazan gore okolo sve puno na zvizdanu od 40 stepeni...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#17186 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne volim ja ako se treba ubacivati papir/ uzimati da ti digne rampu
ne radi mi dizanje stakla a ne volim kretati na uzbrdici
ne radi mi dizanje stakla a ne volim kretati na uzbrdici
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#17187 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dosta ljudi ne zna da npr u SCC rampa se dize autmatski. Zadnji put ja na rampu, prozori zatvoreni, a do mene auto uzima kartu i frajer se smije, konta vidi ovog levata, ne zna da treba ubaciti karticu, iz koje li je pripizdine, jos gurka zenu da joj pokaze, a u tom trenutku meni se diže rampa a njemu usta širom otvorena

-
BadBoy
#17188 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ali to je tek od nedavno uvedeno i ne funkcioniše baš pouzdano svaki put. Isto kao i BBI.un1ted wrote:Dosta ljudi ne zna da npr u SCC rampa se dize autmatski. Zadnji put ja na rampu, prozori zatvoreni, a do mene auto uzima kartu i frajer se smije, konta vidi ovog levata, ne zna da treba ubaciti karticu, iz koje li je pripizdine, jos gurka zenu da joj pokaze, a u tom trenutku meni se diže rampa a njemu usta širom otvorena![]()
- nepass1
#17189 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma parking marka, nema jeftinije, auto hladno zasticeno od grada. Jbg svaki dan ga mozes ocekivati.
I gore mi je ono skeniranje racuna nego ubacivanje kartice
-
BadBoy
#17190 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Gdje je parking marka? SCC? Zadnji put kad sam bio digli na 2.5 KM po satu i ukinuli onih prvih 20 minuta džaba.nepass1 wrote:Ma parking marka, nema jeftinije, auto hladno zasticeno od grada. Jbg svaki dan ga mozes ocekivati.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#17191 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U SCCu vec godinu dana, meni funkcioniše bez problema svaki put. Ne pamtim kada sam ubacio karticu. Možda igra ulogu visina auta, ali eto, ne bi baš trebalo.BadBoy wrote: Ali to je tek od nedavno uvedeno i ne funkcioniše baš pouzdano svaki put. Isto kao i BBI.
- beni-bu-man
#17192 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vidi fakat, markica satic u SCC-uBadBoy wrote:Gdje je parking marka? SCC? Zadnji put kad sam bio digli na 2.5 KM po satu i ukinuli onih prvih 20 minuta džaba.nepass1 wrote:Ma parking marka, nema jeftinije, auto hladno zasticeno od grada. Jbg svaki dan ga mozes ocekivati.
http://www.scc.ba/en/parking.html
ja ne vjerujem, al iskreno ne bih djaba dole
-
BadBoy
#17193 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
beni-bu-man wrote:Vidi fakat, markica satic u SCC-uBadBoy wrote:Gdje je parking marka? SCC? Zadnji put kad sam bio digli na 2.5 KM po satu i ukinuli onih prvih 20 minuta džaba.nepass1 wrote:Ma parking marka, nema jeftinije, auto hladno zasticeno od grada. Jbg svaki dan ga mozes ocekivati.
I gore mi je ono skeniranje racuna nego ubacivanje kartice![]()
http://www.scc.ba/en/parking.html
ja ne vjerujem, al iskreno ne bih djaba dole
Ubio ih ZELO koji je btw. digao na 1,5 KM po satu.
ovo je fakat nešto novo, jer proljetos sam zadnji put dole pakirao znam da me je sat i pol zaklao (obračunao mi 2 sata = 5 KM).
- vješalica
#17194 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Rulja u gradu isto ko da vozi iskopanih ociju...
Farbaju ljudi horizontalnu signalizaciju gore na Vracama kod onog internata-skole
Stavili cunjeve za usmjeravanje saobracaja
Moze se proci ali sa oprezom malo jer je suzeno
Dzaba Rudonja Brudonja iz suprotnog smjera ne jebe signalizaciju 1% raskalasio se po cesti u mikrometar fura pored cunjeva,auta i onako,posto je debil,pljusne u raskopani dio raskrsnice prema Vracama....jos kad dodje aBd kod majstora da se cjenjka "dzeee imal polovnijeh dijelova al da su ucuvani ko novi...rollleeee"
Farbaju ljudi horizontalnu signalizaciju gore na Vracama kod onog internata-skole
Dzaba Rudonja Brudonja iz suprotnog smjera ne jebe signalizaciju 1% raskalasio se po cesti u mikrometar fura pored cunjeva,auta i onako,posto je debil,pljusne u raskopani dio raskrsnice prema Vracama....jos kad dodje aBd kod majstora da se cjenjka "dzeee imal polovnijeh dijelova al da su ucuvani ko novi...rollleeee"
- beni-bu-man
#17195 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bas, ZELO je vazda prva destinacija parkinga ako nema guze na ulazu i da je digo na 2 markice prije bi tu parkiro, ili pored hotela ljepota vazda prazan parking isto oko 2 markiceBadBoy wrote:![]()
![]()
Ubio ih ZELO koji je btw. digao na 1,5 KM po satu.
ovo je fakat nešto novo, jer proljetos sam zadnji put dole pakirao znam da me je sat i pol zaklao (obračunao mi 2 sata = 5 KM).
- vješalica
#17196 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovako seljonima rastimanim bodu u oci navokomponovani moroni koji ne znaju ni upotrebljavati duga svjetla,al im zanimljivo kad upale u autu da gori plava lampica...izgleda ko da Sumi vozi...esso_sa wrote:Koliko vidim, ovi voze pod dugim po mraku, sto fakat nije OK... Ili su mu je far dobro rastimanTravnički Noćni Šetač wrote:
Evo druže da vidiš na šta sam mislio... Znam da ima izuzetno dobrih momaka na motorima i u saobraćaju i ovako, ali ovakvi vam definitivno kvare sve:
1. poredjenje svjetla motora sa svjetlom automobila ispred:
2. momenat mimoilaženja kada je okrenuo far prema meni iz nekog razloga
3. Ovdje napokon mozes vidjeti da je motor u pitanju:
Sve snimljeno unutar dvije sekunde u mimoilazenju ( dole desno imas vrijeme i datum, a bice ubrzo i snimak na Balkan DashCam you tube kanalu ) ... Ne znam da li se vi mozete nekako udružiti pa ovakve vaspitati ali to su stvari na koje sam mislio...
- nepass1
#17197 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja mislio stazu nam rejserima napravili, vitaru u drugu i po gasu opalio, nisam ni jedan cunj oboriovješalica wrote:Rulja u gradu isto ko da vozi iskopanih ociju...
- nepass1
#17198 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da da markica sat, ne bih ga platio 2,5 da mi jos auto operu uz toBadBoy wrote:Gdje je parking marka? SCC? Zadnji put kad sam bio digli na 2.5 KM po satu i ukinuli onih prvih 20 minuta džaba.nepass1 wrote:Ma parking marka, nema jeftinije, auto hladno zasticeno od grada. Jbg svaki dan ga mozes ocekivati.
- Sodom1
#17199 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako vi to fino pisete 2 markice , markica , ko da je dzaba

- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#17200 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kome je skupo ima tabanfijaker