Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
milejovic1971

#17176 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by milejovic1971 »

chakany wrote:
chino wrote:
Jack Be Nimble wrote:Sta bi preporucili od HBO Europa? Vidim ima neka ceska wasteland ili pustina. Kazu da to kobiva valja.

Madžarska serija Golden Life odn. Aranyelet, nećeš se zeznuti
Definitivno Aranyelet, Golden Life. Ja ove sedmice završavam sa gledanjem, ostala mi je još posljedna epizoda. Mnogo će mi faliti ova serija, nekako sam se s godinama gledanja poprilično vezao za nju.
Osim Aranyelet, preporučio bih i Umbre iz HBO Rumunija produkcije.
potpisujem za obje koje si preporucio, odlicne
kakavdanakneiskustvu

#17177 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

karanana wrote:
Jimmy McNulty wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:black sails sezona 1 :thumbup:
Kasnije ofali ali vrh serija.
da. sezona 1 vrh. kasnije kvalitet pocne opadati, cak i seks smanje. ali ok je.

a u kurac fini,mora i u ovoj seriji biti pederluka
Altsa

#17178 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Altsa »

chino wrote:
Jack Be Nimble wrote:Sta bi preporucili od HBO Europa? Vidim ima neka ceska wasteland ili pustina. Kazu da to kobiva valja.

Madžarska serija Golden Life odn. Aranyelet, nećeš se zeznuti
L'amica Geniale/My Brilliant Friend
https://www.imdb.com/title/tt7278862/

Image
Kaligrafija

#17180 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

kakavdanakneiskustvu wrote:https://m.imdb.com/title/tt5830254/?ref ... iE_Rx7n1T0

Neko gledao?
Pa sto pitas, izgooglaj...!
kakavdanakneiskustvu

#17181 Re: Gledate seriju - preporucite je

Kaligrafija wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:https://m.imdb.com/title/tt5830254/?ref ... iE_Rx7n1T0

Neko gledao?

je li stvarno mislis da mogu guglanjem znati da li je npr. @dalecooper gledao ovo???,jer,piše,neko gledao?,znaci pitanje je,kontaš??
Kaligrafija

#17182 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Kaligrafija wrote:

Neko gledao?

je li stvarno mislis da mogu guglanjem znati da li je npr. @dalecooper gledao ovo???,jer,piše,neko gledao?,znaci pitanje je,kontaš??
Pa hajde onda tamo na temu, pa procitaj naslov teme, PREPORUKA! Jesi vidio kako je ruzno i glupo tako nesto napisati!
kakavdanakneiskustvu

#17183 Re: Gledate seriju - preporucite je

Kaligrafija wrote:

Neko gledao?

Pa hajde onda tamo na temu, pa procitaj naslov teme, PREPORUKA! Jesi vidio kako je ruzno i glupo tako nesto napisati![/quote]

ne kvari ovu temu,ali kad vec trazis,trazio si da se napisu ime serije,zanr,godina,broj sezona,broj epizoda,ocjenu sa imdb,to nije samo preporuka,hoces i biografije glumaca,radnju serije ukratko?,to je da neko sve moguce podatke podastre i to ,pazi sad,ne sto tebi treba,nego eto ako neko naleti pa da vidi,@dale je to najbolje objasnio,copy paste naziva serije i imas sve ovo sto si ti trazio od nas

cemu velika slova,to ti kao galamis na mene???
Kaligrafija

#17184 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

Kaligrafija wrote:
Pa hajde onda tamo na temu, pa procitaj naslov teme, PREPORUKA! Jesi vidio kako je ruzno i glupo tako nesto napisati!

ne kvari ovu temu,ali kad vec trazis,trazio si da se napisu ime serije,zanr,godina,broj sezona,broj epizoda,ocjenu sa imdb,to nije samo preporuka,hoces i biografije glumaca,radnju serije ukratko?,to je da neko sve moguce podatke podastre i to ,pazi sad,ne sto tebi treba,nego eto ako neko naleti pa da vidi,@dale je to najbolje objasnio,copy paste naziva serije i imas sve ovo sto si ti trazio od nas

Sta tebe briga za koga je i za sta...ako ti je mrsko pisat, onda se nemoj javljat, ali jok, daj da se popisam ns temu, prije nego sto je i zazivila...! Ja ne drzim nikome pistolj na celu da pise, samo sam lijepo zamolio u kom pravcu bi trebalo tema da se krece kao postavljac teme! I ne vicem, vec naglasavam, ovo nije chat da je izrazito pisanje velikim slovima, vikanje...! Nema potrebe za tim!
BJB

#17185 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by BJB »

Ultriviolet -ko voli krimice, na Netflixu-poljska serija..Nije uopste losa.https://www.imdb.com/title/tt7514746/
zomri

#17187 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

obavezno pisite ime serije u post, imdb link ili slika nisu dovoljni da se kasnije nadje preko trazilice.
SanskiBiser

#17188 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

Image

Vikinzi ostatak 5 sezone je poceo, 11ta epizoda je emitovana.
kakavdanakneiskustvu

#17189 Re: Gledate seriju - preporucite je

Kaligrafija wrote:
Kaligrafija wrote:

Sta tebe briga za koga je i za sta...ako ti je mrsko pisat, onda se nemoj javljat, ali jok, daj da se popisam ns temu, prije nego sto je i zazivila...! Ja ne drzim nikome pistolj na celu da pise, samo sam lijepo zamolio u kom pravcu bi trebalo tema da se krece kao postavljac teme! I ne vicem, vec naglasavam, ovo nije chat da je izrazito pisanje velikim slovima, vikanje...! Nema potrebe za tim!
Cuj sta me briga,pa samo ponavljam tvoje rijeci

Moras biti svjestan da ce neko napisati nezto sto se tebi ne svidja,osobito kad napises nesto onakvo sta si uradio,da ti se podastru svi moguci podaci o serijama
kakavdanakneiskustvu

#17190 Re: Gledate seriju - preporucite je

.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 29/11/2018 13:20, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#17191 Re: Gledate seriju - preporucite je

zomri wrote:obavezno pisite ime serije u post, imdb link ili slika nisu dovoljni da se kasnije nadje preko trazilice.

Zar nije dovoljno kliknuti na link sa imdb koji neko ovde postavi?
zomri

#17192 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

zomri wrote:obavezno pisite ime serije u post, imdb link ili slika nisu dovoljni da se kasnije nadje preko trazilice.

nije, jer imamo 10 istih serija koje se preporučuju jer se ne mogu naći preko tražilice. možeš tražiti preko imdb linka ali 1) ko to radi? i 2)ne pokriva slike.
kakavdanakneiskustvu

#17193 Re: Gledate seriju - preporucite je

zomri wrote:

nije, jer imamo 10 istih serija koje se preporučuju jer se ne mogu naći preko tražilice. možeš tražiti preko imdb linka ali 1) ko to radi? i 2)ne pokriva slike.

https://www.imdb.com/title/tt0903747/

evo link,tu imas ime serije,zanr,godinu,glumce,reditelja,broj sezona,epizoda,slike,sta je jos potrebno?
zomri

#17194 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

de nek mu neko objasni :roll:
vicious

#17195 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by vicious »

Ma ne može se naći pretrazivanjem foruma tj. teme :)

Davno sam ja pisao o tome, ali vecini je valjda mrsko napisati naslov serije ili filma, pa samo puknu link na imdb.
Kaligrafija

#17196 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

vicious wrote:Ma ne može se naći pretrazivanjem foruma tj. teme :)

Davno sam ja pisao o tome, ali vecini je valjda mrsko napisati naslov serije ili filma, pa samo puknu link na imdb.
I ispadnem ja lud kad im objasnjavam... :lol:
zomri

#17197 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

I gora stvar na "Gledali ste film..." ali mi smo valjda bolji od njih :mrgreen:
alibaba_i_30_godina

#17198 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alibaba_i_30_godina »

Ljudi su jednostavno previše lijeni da napišu par informacija, pa samo pastiraju link i misle to je to. :roll: :-)

Redovno takve postove samo preskačem. Tako mogu i saam pretraživati imdb i ostale stranice i naletiti na svašta.

Najbolje to uradi @omarlittle jer napiše par rečenica gdje ti bude sve jasno o čemu je riječ. Pa kome se svidi, svidi.
kakavdanakneiskustvu

#17199 Re: Gledate seriju - preporucite je

nekima izgleda treba kopirati citav telst sa wikipedije o svakoj seriji,da se ne muce sa trazenjem podataka
zomri

#17200 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

danko loš ti je dan, ne kontaš. treba samo naziv da se može naći preko tražilice je li bilo ili ne.

dobro je i napisati nekoliko rečenica o seriji ali nije obavezno. može i bez opisa ali dosta nas takve samo preskače.
Post Reply