Pogledah trku...
Hm... Neizvjesno ? Jako... Trka ? Pa i ne bas... Ali s obzirom na sta je F1 stigla po zanimljivosti, da hoce jos barem 3-4 ovakve biti...
Da i pohvalim Maxa jednom... Nije vozio odlicno, vozio je "samo" sa najmanje gresaka od ovih iz prva 3 tima, ali je pobjeda zasluzena... Cini se da je (barem kratkorocno) shvatio jednu lekciju iz Alan Forda:"Ako zelis pobijediti, moras stici prvi!"... Sa naglaskom na STICI !
Ostali razocarenje... Seb, malo kao da je (nadam se) izasao iz letargije ovim... Ne zato sto ga volim, nego kad gledam trke jednog lica, uzmem metronom, bar me uspava kako treba... Hamo, Valteri, Charles, Pjer, lose bre... Sve u svemu, dio je do timova, dio bogami do njihA...
Pozitivno, Niko, dok ga nije ponijelo previse, i odnijelo dje ne treba... Posebno se dobro vidjelo da mu je guzica previse zinula na pokusaju vadjenja klizanja prije zida... Da je jako kocio i spasavao se, ostao bi u trci, bio 3-4 opet na kraju... Ovako je pokusao klizati i vaditi se gasom, ali na onoj vodurini, to je bilo previse... Kvjat

! Iskoristio sansu godine! Strol najzad pokazao da nije samo tatino derle... Iskoristena sansa.... Sainc i Albon takodjer vrlo dobri... Haas, obojica kreteni po vec ko zna koji put... Za Williams, a posebno Kubicu mi je jako drago da nesto ubodose... Zao mi je Alfe, dobar vikend, u groznim uslovima, kockali se s pravilima, izgubili... Nema veze, to mi govori da traze (i nalaze) rupe u zakonima, i tehnici...