M123 wrote:Realno nije se rodio koji je na poteze tima kojeg simpatise gledao objektivno. Navijaci junajteda ce naci opravdanje za transfer ostali ce kontrirati. I ja sam pravdao onu torresovu katastrofu i tek kad je otisao vidim koliki je on promasaj bio

OK, ali zasto lazne izjave? Zasto uvecavanje cijene? Zasto poređenje s klubom koji ni u snu ovaj transfer ne bi mogao izvesti bez nekog tajkuna? Ni sa njim evo ne mogu. Zasto omalovazavanje igraca na osnovu cijene koju je neko platio za njega? Ukratko, zasto lazi?
Ja bih naprimjer pricao o tome zasto mislim da nije dobar za određeni tim, poziciju koju igra, sumnju u vezi rada sa određenim menadzerom i slicno, nesto opipljivo dakle, a ne ove gluposti.
Momak je sa 23 godine u World XI. Odabran od ljudi koji igraju s njim i protiv njega, a ovdje na forumu citam da nikad nece biti svjetska klasa. Moguce najveci potencijal u svijetu fudbala sa velikom zeljom da bude najbolji, potvrđeno od raznih izvora mnogo puta. Svi su ga gledali i znaju sta moze napraviti, ali zato sto potpisuje za United, odjednom nije bas toliko dobar.