I predpostavljam da ce tako biti dok se okrece ova planeta, vidjecemo.
I da to sam zaboravio što i potvrđuje moju pricu najavio je dolazak na naredne..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kako je Zubac zelen kad se od 2016 mota po NBA, igra za LA a pored toga je visok 2.16dječak sa šibicama wrote:Pa bio je prenos na Areni.spree wrote:Ima li igdje ikakav izvjestaj o prijateljskoj protiv kroata?
Nista specijalno, trening utakmica, jedino sto bi bh navijace bas trebalo zabrinuti je pozicija centra, Zubac dan ranije izasao iz aviona i utrpao 30 poena, preko 10 skokova, niko mu nista nije mogao. Loncar jos i nekako, ovi ostali se odbijaju od Zupca koji je jos uvijek zelen ipak. Ako nece biti Stipanovica, sta ce tek ovi Francuzi raditi pod kosem.
Pa pazi onaj ko Denver Nugetsima u jednoj utakmici natrpa 11 poena, 13 skokova, tri blokade i po jednu ukradenu loptu i asistenciju a u drugoj istoj ekipi 17 koševa i 6 asistencija nije nimalo naivan igrac. Osim toga njemu po visini i fizici jedino moze parirati Nurkic jer Stipu moze u zubima nosat.dječak sa šibicama wrote:Svejedno ima 20 godina i jos uvijek ga Magic i Jabbar setaju po razvojnoj ligi.
Sto se tice NBA igraca, i pravila, tu je prilicno jasno. Nijedna fransiza ne smije igracu zabraniti da igra za reprezentaciju, ali mu fino kulturno i ubjedljivo mogu objasniti da je za njega bolje ljeto iskoristiti da radi na svom tijelu, igri, posebno Musa mora raditi na tijelu. I taj Zupac je skinuo kamaru kilograma posebno sa guzice, ne mozes igrati NBA ako nisi u perfektnom fizickom stanju.
Ti mozes reci idem ja igrati za reprezentaciju, ali sta te ceka kad se vratis u klub, pitanje je.
ma u principu nas bi trebao da boli hasim za ove dvije utakmice.....samo da Rusi dobiju Belgiju u prvom kolu i onda Dule moze da ekspermentise jer svakako nam je zijaniti pa onda neka proba sve sto ima.It_is_a_Leclerc wrote:Nema veze.![]()
Džanan je totalni autsajder u NBA ligi. Eno Brookyln Nets na Twitteru pišu da je Hrvat. Toliko oni "znaju" o njemu i očekuju od njega.
Prema tome, treba mu puno rada, truda i volje da se izbori za svjetlost reflektora. Bilo kakvo kofrčenje u ovom trenutku mu ne treba. Neka ostani, posveti se ovo ljeto sebi, a mi ćemmo biti ponosni na njega u sljedećim godinama.![]()
Protiv Belgije i Francuske šta nam bog da.
Cinjenica je da reprezentacija nije nikada bila vise odjebana od igraca kao sto je to ovaj put i stvarno mi je zao Duleta jer covjek radi posteno i iskreno do bola i povrh toga sto je tesko bolestan.It_is_a_Leclerc wrote:A što se Gordića tiče, eno ga u Barceloni, na nekakvom kampu Eurolige. Druži se sa Đedovićem.
Zanimljivo, prije samo godinu KSBiH je najavio da je pred FIBA-om pokrenuo postupak protiv Gordića, Polutka i Karahodžića jer nisu došli na okupljanje za pretkvalifikacije. Dosta interesantno u svakom slučaju.
ama slazem se 100% ali nemas vise koga zvat a da je iole reprezentativnog kalibra.Nadzorna_ploca wrote:Zahvaliti se ovim sto nece i dati priliku nekim novim mladim momcima.
Kikan dolazi bez pogovora i svaka mu cast iako je do "jucer" igrao utakmice.arzuhal wrote:Tješi me to što ništa ovo oko naše košarkaške repke nije kako se Argentina blamira na Mundijalu i pred svojom nacijom![]()
S Kikanovićem idemo do pobjede, nek' sve ide dođavola
Od one kada nas je vodio do pobjede s Izraelom nema dalje priče, a nek' propadnemo, nije problem...hrasno38 wrote:Kikan dolazi bez pogovora i svaka mu cast iako je do "jucer" igrao utakmice.arzuhal wrote:Tješi me to što ništa ovo oko naše košarkaške repke nije kako se Argentina blamira na Mundijalu i pred svojom nacijom![]()
S Kikanovićem idemo do pobjede, nek' sve ide dođavola
Nisu to pravila i niko ti ne moze zabraniti da odes da igras za svoju zemlju. To su preopruke koje naravno ako ne ispostujes mozes imati konsekvence ili najjednostavnije zauzeti mjesto na klupi. Niko na svijetu tebi ne moze zabraniti da ti igras za svoju zemlju ali na vlastitu odgovornost.Point. wrote:Ugasiti repku, ionako niko više i ne dolazi. Jebem i NBA i njihova pravila.
Pa rekose za Musu sad da su Netsi rekli ne.hrasno38 wrote:Nisu to pravila i niko ti ne moze zabraniti da odes da igras za svoju zemlju. To su preopruke koje naravno ako ne ispostujes mozes imati konsekvence ili najjednostavnije zauzeti mjesto na klupi. Niko na svijetu tebi ne moze zabraniti da ti igras za svoju zemlju ali na vlastitu odgovornost.Point. wrote:Ugasiti repku, ionako niko više i ne dolazi. Jebem i NBA i njihova pravila.
Mozda grijesim ali koliko znam da ti niko ne moze zabraniti da ti dodjes na reprezenttaivna okupljanja tako da neki igraci dolaze a neki ne.Point. wrote:Pa rekose za Musu sad da su Netsi rekli ne.hrasno38 wrote:Nisu to pravila i niko ti ne moze zabraniti da odes da igras za svoju zemlju. To su preopruke koje naravno ako ne ispostujes mozes imati konsekvence ili najjednostavnije zauzeti mjesto na klupi. Niko na svijetu tebi ne moze zabraniti da ti igras za svoju zemlju ali na vlastitu odgovornost.Point. wrote:Ugasiti repku, ionako niko više i ne dolazi. Jebem i NBA i njihova pravila.
hrasno38 wrote:Hm pitanje je meni se cini da li ce doci i Musaode sve u tri lijepe picke materine!!! Covjek dodje i otkaze transplataciju bubrega a ove pizde samo sebe gledaju!!!
Pa kako nije sa jedne strane imas borbu za goli zivot ali i covjeka koji zeli da ispostuje dogovoreno pa i po cijenu zdravlja a sa druge strane bezumnu trku za parama kod jednih a kod drugih niti jedne jedine trunke obraza. Eno citam da je i Tarik Biberovic odjebo juniore....kakavdanakneiskustvu wrote:žalosnohrasno38 wrote:Hm pitanje je meni se cini da li ce doci i Musaode sve u tri lijepe picke materine!!! Covjek dodje i otkaze transplataciju bubrega a ove pizde samo sebe gledaju!!!
pa tato i kažem da je sve to žalosnohrasno38 wrote:Pa kako nije sa jedne strane imas borbu za goli zivot ali i covjeka koji zeli da ispostuje dogovoreno pa i po cijenu zdravlja a sa druge strane bezumnu trku za parama kod jednih a kod drugih niti jedne jedine trunke obraza. Eno citam da je i Tarik Biberovic odjebo juniore....kakavdanakneiskustvu wrote:žalosnohrasno38 wrote:Hm pitanje je meni se cini da li ce doci i Musaode sve u tri lijepe picke materine!!! Covjek dodje i otkaze transplataciju bubrega a ove pizde samo sebe gledaju!!!