ču 50commendatore wrote: definisano je nepaljenje svjetla sa 50 maraka jebem im grob familijski do groba....
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- vješalica
#17151 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- amar1994
#17152 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
commendatore wrote:
definisano je nepaljenje svjetla sa 50 maraka jebem im grob familijski do groba....
glupani , ne palim ih kad je 25+ i u guzvi , ko ih jebe
- Travnički Noćni Šetač
#17153 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ne mogu nikako ugasiti uvijek nekakva svjetla upaljena cak i kad prekidac na nulu postavim...
- Laplace
#17154 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ne znam koliki je IQ jednog prosječnog zombija, ali pretpostavljam da je veći nego kod deset bosanskih biciklista zajedno. To iz sporedne (jednosmjerne, u suprotnom smjeru) ulice bez gledanja izleti na glavnu, presiječe put vozilu (zakočio sam u metar) , pređe preko glavne u drugu sporednu i ne osvrćući se na činjenicu da je zamalo završio pod točkovima.
Ti prolasci kroz crveno, vožnja suprotnom stranom, krivudanje saobraćajnom trakom, skretanje desno iz trake iz koje se može samo lijevo, presijecanje putanja vozilima u pokretu i ko zna šta još ne. Kamikaze su male mace za njih.
Ti prolasci kroz crveno, vožnja suprotnom stranom, krivudanje saobraćajnom trakom, skretanje desno iz trake iz koje se može samo lijevo, presijecanje putanja vozilima u pokretu i ko zna šta još ne. Kamikaze su male mace za njih.
- славянин
#17155 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jedino ovi sa skuterima im pariraju.Laplace wrote:Ja ne znam koliki je IQ jednog prosječnog zombija, ali pretpostavljam da je veći nego kod deset bosanskih biciklista zajedno. To iz sporedne (jednosmjerne, u suprotnom smjeru) ulice bez gledanja izleti na glavnu, presiječe put vozilu (zakočio sam u metar) , pređe preko glavne u drugu sporednu i ne osvrćući se na činjenicu da je zamalo završio pod točkovima.
- Laplace
#17156 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naletio mi skoro iz mrtvog ugla, dok sam se uključivao na glavni put, jedva sam ga vidio. I kad se šta desi, traži se krivac.славянин wrote:Jedino ovi sa skuterima im pariraju.Laplace wrote:Ja ne znam koliki je IQ jednog prosječnog zombija, ali pretpostavljam da je veći nego kod deset bosanskih biciklista zajedno. To iz sporedne (jednosmjerne, u suprotnom smjeru) ulice bez gledanja izleti na glavnu, presiječe put vozilu (zakočio sam u metar) , pređe preko glavne u drugu sporednu i ne osvrćući se na činjenicu da je zamalo završio pod točkovima.
- Dope_Man
#17157 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mala ispravka kolega, nepaljenje svjetala je 30 KM, znam jer ih nedavno platihcommendatore wrote: definisano je nepaljenje svjetla sa 50 maraka jebem im grob familijski do groba....
- Dope_Man
#17158 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja se ibretim svaki dan kad ih vidim na brzoj cesti. Lole lagano, hebes ga, moze se. Bilo je i onih snimaka gdje se voze po APu.Laplace wrote:Ja ne znam koliki je IQ jednog prosječnog zombija, ali pretpostavljam da je veći nego kod deset bosanskih biciklista zajedno. To iz sporedne (jednosmjerne, u suprotnom smjeru) ulice bez gledanja izleti na glavnu, presiječe put vozilu (zakočio sam u metar) , pređe preko glavne u drugu sporednu i ne osvrćući se na činjenicu da je zamalo završio pod točkovima.
- commendatore
#17159 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jel 50%Dope_Man wrote:Mala ispravka kolega, nepaljenje svjetala je 30 KM, znam jer ih nedavno platihcommendatore wrote: definisano je nepaljenje svjetla sa 50 maraka jebem im grob familijski do groba....
- commendatore
#17160 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kad ga opali tona i po celika vidjecemo ocel bit tako nehajanDope_Man wrote:Ja se ibretim svaki dan kad ih vidim na brzoj cesti. Lole lagano, hebes ga, moze se. Bilo je i onih snimaka gdje se voze po APu.Laplace wrote:Ja ne znam koliki je IQ jednog prosječnog zombija, ali pretpostavljam da je veći nego kod deset bosanskih biciklista zajedno. To iz sporedne (jednosmjerne, u suprotnom smjeru) ulice bez gledanja izleti na glavnu, presiječe put vozilu (zakočio sam u metar) , pređe preko glavne u drugu sporednu i ne osvrćući se na činjenicu da je zamalo završio pod točkovima.
- Dope_Man
#17161 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Puna, platih 15commendatore wrote:jel 50%Dope_Man wrote:Mala ispravka kolega, nepaljenje svjetala je 30 KM, znam jer ih nedavno platihcommendatore wrote: definisano je nepaljenje svjetla sa 50 maraka jebem im grob familijski do groba....
-
junior3
#17162 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dobro je to ako je 30KM , mene zajebali onda sa pričom da je 100KM, nisam ih gasio ni u garaži.Dope_Man wrote:Mala ispravka kolega, nepaljenje svjetala je 30 KM, znam jer ih nedavno platihcommendatore wrote: definisano je nepaljenje svjetla sa 50 maraka jebem im grob familijski do groba....
-
tempuser
#17163 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja odavno tvrdim da su biciklisti sjedaci na dvije stolice. Uredno kombinuju sta im odgovara, kad treba po trotoaru, preko zebre, na zeleno za pjesake, u zabranu onda su "pjesaci", kad im odgovara onda su biciklisti. Dok nije bilo bic. staza cvilili su i molii za razumjevanje pjesaka sto krse propise i voze po trotoarima, jer ih na cesti pobise vozaci, a sad kad imaju bic. staze odjednom rigidni stav da pjesak ne smije nogom na stazu da kroci.Laplace wrote:Ja ne znam koliki je IQ jednog prosječnog zombija, ali pretpostavljam da je veći nego kod deset bosanskih biciklista zajedno. To iz sporedne (jednosmjerne, u suprotnom smjeru) ulice bez gledanja izleti na glavnu, presiječe put vozilu (zakočio sam u metar) , pređe preko glavne u drugu sporednu i ne osvrćući se na činjenicu da je zamalo završio pod točkovima.
Furaju se da su satro urbani, sportski orjentisani i ekoloski osvjesteni likovi, oni su se izdgli iznad saobr. guzvi i eksponiranja autima, a zapravo su isti mentalitet kao vozaci i pjesaci, razlika je samo u prevoznom sredstvu. Naravno cast izuzecima i onima koji voze kako treba.
- commendatore
#17164 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mamicu im ode po kile janjetine krmadimaDope_Man wrote:
Puna, platih 15
- kloniran
#17165 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
juce brzom cestom od ilidze prema blazuju kolona bicikala za dvije osobe, lole citavu destu traku zauzele i guslaju 
- Travnički Noćni Šetač
#17166 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo druže da vidiš na šta sam mislio... Znam da ima izuzetno dobrih momaka na motorima i u saobraćaju i ovako, ali ovakvi vam definitivno kvare sve:esso_sa wrote:Voze pod dugim da bi bili uocljiviji drugim ucesnicima u saobracaju. Vozim i ja, na kratka prebacim samo u tunelu ili ako camim iza auta pa da ne ubijam bezveze covjeka u retrovizore. Vjeruj da mi se pod kratkim svjetlima jako cesto desavalo da me ljudi jednostavno ne vide pa onda bude svakakvih "situacija"... Sa dugim svjetlima se to desava puno rjedjeTravnički Noćni Šetač wrote: ali nije mi jasno zašto skoro svaki vozi u susret da upaljenim dugim svjetlima ili sa ovim novim blješčućim led svjetlima... zar je teško prebaciti na kratko svjetlo kod mimoilaženja ?
Kod mimoilazenja prvi put cujem da dugo svjetlo na motoru smeta nekome jer se ni blizu ne mogu porediti sa jacinom dugih na autu, da ne govorimo da motor ima jedan far manje
1. poredjenje svjetla motora sa svjetlom automobila ispred:

2. momenat mimoilaženja kada je okrenuo far prema meni iz nekog razloga

3. Ovdje napokon mozes vidjeti da je motor u pitanju:

Sve snimljeno unutar dvije sekunde u mimoilazenju ( dole desno imas vrijeme i datum, a bice ubrzo i snimak na Balkan DashCam you tube kanalu ) ... Ne znam da li se vi mozete nekako udružiti pa ovakve vaspitati ali to su stvari na koje sam mislio...
-
lijepa u dusi
#17167 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Udario me kreten na parkingu ispred zgrade, izvalio retrovizor i nastavio voziti 60 km/h kroz usku ulicu gdje se igraju djeca. Dosla djeca na vrata da mi kazu, komsija kaze vidio i on ali nije vidio tablice, star covjek, slabo vidi.
Samo da mu jebem familiju komplet, od do. Necu nikad saznat ko je, ali eto postoji milijarditi dio sanse da se prepozna u ovom postu i samo da zna da je krme od covjeka i da mu jebem sve po spisku.
Samo da mu jebem familiju komplet, od do. Necu nikad saznat ko je, ali eto postoji milijarditi dio sanse da se prepozna u ovom postu i samo da zna da je krme od covjeka i da mu jebem sve po spisku.
-
zdruzdjo
#17168 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas sam cjeli dan se nesto vozao po gradu. sve je bilo s poslom ali bez srkleta. Ovaj na snimku mi je danas bio top.
Medjutim primjetio sam da je praaaavo puno uzelo maha stavljanje "ocam' senoni karane" na auta. naravno pijaca majka.
Covjece to je posast postala. to bode u oci samo tako. nadam se da ce ubrzo poceti neke mjere vezano za to.
Medjutim primjetio sam da je praaaavo puno uzelo maha stavljanje "ocam' senoni karane" na auta. naravno pijaca majka.
Covjece to je posast postala. to bode u oci samo tako. nadam se da ce ubrzo poceti neke mjere vezano za to.
- nepass1
#17169 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jucer je isto dvica, samo sam momak u njoj granala glavnom. A cini mi se obicni golf 60ks ili koliko oni dizeli vec imaju?
- amar1994
- nepass1
#17171 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Veceras u scc krenuo da izadjem iz garaze, onaj izlaz sto se u krug penjes, frajer sa superbom novim se vraca u rikverc, popizditis.
- Logovan
#17172 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Piči dvica, jede cestu.zdruzdjo wrote:Danas sam cjeli dan se nesto vozao po gradu. sve je bilo s poslom ali bez srkleta. Ovaj na snimku mi je danas bio top.
- drug_profi
#17173 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Šteta što je primarni refleks da se makneš. Sevap je ove potkačit po zadnjem boku da se malo izvrti i da plati.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#17174 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
drug_profi wrote: Sevap je ove potkačit po zadnjem boku da se malo izvrti i da plati.
-
lavic
#17175 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Blazer od UNPROFORA se ubio za ovakvih, samo ostane njegova boja na karambolci.