Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kakvi su Essie lakovi? Jesu li stvarno bolji od ostalih drugstore lakova?
Meni su malo skupi kad skontas da je to marka Loreala.
Ja sam dobila jedan na poklon, nema apsolutno nikakve razlike izmedju jednog GR i njih, osim sto im je cijena 4-5 puta veca.
Ako imas na bacanje skoro 20 maraka onda OK, ali lak ko lak vjeruj mi.
galamdzinica wrote:Žene, treba mi vaša pomoć. Vidjeh neki dan u tramvaju na curi lak na noktima, boja savršena - smećkasta, sa bordo-lila podtonom (ako tako nešto uopšte postoji ). Djeluje onako vodenasto. Imate li neki hint koji bi mogao biti? Uzeh essie carry on misleći da bi mogao biti taj, ali nije
ili ovaj
Feelunique imaju ponudu 3 za 2 za Bourjois-Cargo-Eyelure-Elegant Touch'-Murad-Tigi..Kupis tri proizvoda istog branda i najjeftiniji dobijes dzabe..Recimo kupis 2 CC Bourjois i onaj bronzing set i dobijes CC cream besplatno, bas se isplati.. http://www.feelunique.com/specialoffers?type=x4y
Kakvi su Essie lakovi? Jesu li stvarno bolji od ostalih drugstore lakova?
Meni su malo skupi kad skontas da je to marka Loreala.
Ja sam dobila jedan na poklon, nema apsolutno nikakve razlike izmedju jednog GR i njih, osim sto im je cijena 4-5 puta veca.
Ako imas na bacanje skoro 20 maraka onda OK, ali lak ko lak vjeruj mi.
Meni su dobri jer imaju dosta nekih nijansi koje drugi lakovi nemaju, a opet su dosta jeftiniji od npr. OPI. Međutim, odnos cijena-kvalitet mi se pokazao najboljim kod P2 lakova iz dm-a, ne znam ima li ih u našim dm-ovima. 1.25€, juče dva put suđe prala, lak stoji kao da je tek namazan.
Essie ima zaista prekrasne nijanse, moja Bahama mama je najljepsi lak ikad. Imam jos 2 ali nista specijalno. A sto se kvalitete tiče, nista posebno. Meni se odmah drugi dan u komadima gule...
galamdzinica wrote:
Meni su dobri jer imaju dosta nekih nijansi koje drugi lakovi nemaju, a opet su dosta jeftiniji od npr. OPI. Međutim, odnos cijena-kvalitet mi se pokazao najboljim kod P2 lakova iz dm-a, ne znam ima li ih u našim dm-ovima. 1.25€, juče dva put suđe prala, lak stoji kao da je tek namazan.
Nema
Inace na mojim noktima svaki lak je isti, essence ili opi, nijedan se ne lomi, ne puca, traju...imam zahvalne nokte po tom pitanju
Ja imam tri CG-a, sva jedan neon i dva pastelni neonci, skinu se i sa top coatom u roku od nekoliko sati :/ Sve pohvale za Deborah gel lakove, mislim da su trenutno sniženi na 5-6 KM u cm-u
OPI je zbilja precijenjen i ne vrijedi uopste onoliko. Kupovala sam ih za par dolara a inace ih ne bih uzimala za punu cijenu.
Licno mi je svejedno lak kao lak i volim da mijenjam cesto, tako da mi je dobar bilo koji.
Last edited by Digla_da_kreci on 27/10/2014 13:44, edited 1 time in total.
Koji highlighter biste preporučile početniku, a da nije previše šljokicast, nego samo da naglasi prirodni sjaj uz malo konturisanja? Puderast, stik, fluid? Razočarah se u shiseido pk107 medusa, izgleda kao najobičniji translucent finishing powder. Ili ja to ne znam staviti
galamdzinica wrote:Koji highlighter biste preporučile početniku, a da nije previše šljokicast, nego samo da naglasi prirodni sjaj uz malo konturisanja? Puderast, stik, fluid? Razočarah se u shiseido pk107 medusa, izgleda kao najobičniji translucent finishing powder. Ili ja to ne znam staviti
Imas onaj The Balm sto ga svi hvale,a mislim da i Artdeco ima neki fin.
galamdzinica wrote:Koji highlighter biste preporučile početniku, a da nije previše šljokicast, nego samo da naglasi prirodni sjaj uz malo konturisanja? Puderast, stik, fluid? Razočarah se u shiseido pk107 medusa, izgleda kao najobičniji translucent finishing powder. Ili ja to ne znam staviti
Imam Soft&Gentle koji mi je savršen, a ne čine mi se loši ni Makeup Revolution.
Umjereno i u ne prejako - što da ne. Ne znam, barem ja se ne bih čudila u smislu vidi one glupače, zima a stavila bronzer - ako je sve to lijepo upakovano