Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- amar1994
#17126 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja i samo ja politika

- kloniran
#17127 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jbt da je kome pozlilo bilo bi umri ali nema prolaza 
- amar1994
#17128 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
naravno , tako ih je sda ucilakloniran wrote:jbt da je kome pozlilo bilo bi umri ali nema prolaza
-
Zoya
#17129 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nerviraju me ljudi sa stranim tablicama koji se ničeg i nikakvog pravila ne pridržavaju kad su u svojoj zemlji. Sav seljakluk ispliva na površinu iz njih. Fuj.
- Sodom1
#17130 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A tamo vani sve po psu rade ? 
Ja bih pre rekao da je prilagodjavanje situaciji.
- insomnia78
#17131 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jedna od vecih zabluda
- Sodom1
#17132 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Najveca je zabluda da dodju pored nakog nemackog autobahna porpuhati auta u bih 
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#17133 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni je totalno papanski kada se ovako naprave pametno pa kontaju da će zaustavnom stići negdje brze.
Malo mi je čudno da pominjete hitnu ili policiju u smislu da koristi zaustavnu. Dionica od 10km ima par mostova . Sta mislite kako će proći dalje kada na mostovima nema zaustave?
Malo mi je čudno da pominjete hitnu ili policiju u smislu da koristi zaustavnu. Dionica od 10km ima par mostova . Sta mislite kako će proći dalje kada na mostovima nema zaustave?
-
Zoya
#17134 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naravno da se pridržavaju. Neka proba u nekoj inostranoj zemlji da pretiče na punu crtu, da ne poštuje pravilo desne strane i slične gluposti.Sodom1 wrote:A tamo vani sve po psu rade ?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#17136 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da je tako vani nijedne nesrece ne bi biloZoya wrote:Naravno da se pridržavaju. Neka proba u nekoj inostranoj zemlji da pretiče na punu crtu, da ne poštuje pravilo desne strane i slične gluposti.Sodom1 wrote:A tamo vani sve po psu rade ?
Samo je vani ipak u manjoj mjeri i policija je strozija dosta, i postoji tehnicki koji vrati vozilo radi nekih stvari koje ovdje prolaze bez problema
A autoceste su bonus na sve to
- amar1994
#17137 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zajebase ga sporaci u brzoj traci
- insomnia78
#17138 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Fotomontaza, nema toga vani.
Pitaj gugl kolko ljudi u EU vozi bez vozacke, osiguranja, tehnickog, sa oduzetom vozackom
Pitaj gugl kolko ljudi u EU vozi bez vozacke, osiguranja, tehnickog, sa oduzetom vozackom
- Laplace
#17139 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Član 39. ZOBS-a.zdruzdjo wrote:Ma zezam se ljudi sa tim "zensko". Ozbiljno. Razumijem fakat slabiji spol za volanom kad je prepadnut, ili svjez za volanom, ili nesto trece....nisam od onih koji sviraju kokama kad im se ugasi auto na semaforu ili kad zgrceno vozi na 20cm od volana pa ne smije brze od 40. da me nervira, da. ali da bih sad nesto sjedao na sirenu, ma ne.malocvijece wrote:Al žensko je u pitanju. Par puta naglašeno. Kako se samo drznula da skrene u svoju traku. 'ta će onabasicm wrote:Ako je ulica dvosmjerna kako kazes, hamsa je skretala u svoju traku a tvoja zauzeta tim parkiranim autom. E sad...
Nego fakat tu nema "trake". Ni naznake od iste.
Prosli ste svi koji vozite hiljade puta takvim ulicama gdje je ostavljeno nama vozacima da sudimo i rasudjujemo i glumimo i kadiju i sudiju. cak sam jednom davno imao i sudar u takvoj slicnoj ulici. frajer proklizao na ledu i spucao u mene iduci skoro pa bocno. 4 razlicite gume mu na autu, golf dvojka.
ja sam isao 0.5 km/h. dobio podjeljenu krivicu jer sam rekao da sam se kretao. Kupio skolu.
- Optimist
#17140 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kloniran wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/autoput ... /180727105
sad bi sve ove pametnjakovice trebalo poslati na hlađenje bar godinu dana uz minimum par stoja kazne ili jos bolje dozivotno![]()
ljudi se satima probijaju do odrona da ociste a sumaheri misle da su oni ispred svih

- Laplace
#17141 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čovjek bi pomislio da će policija zatvoriti autoput od Kaknja ka Zenici i omogućiti vozilima da se s kraja kolone jedan po jedan okreću i pokušaju nekim alternativnim putem ka Zenici, ili bar da ne stoje na autoputu.. Time bi možda oslobodili bar jednu traku i omogućili mehanizaciji da brže stigne i deblokira autoput.Dope_Man wrote:Citam... https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180727092
Kaze:U sta da se kladimo da ima tona idiota koji su pomislili ''Vidi ba prazna ova traka skroz desno.. joj sad kad ih zaobidjem ocam'' i tako ostali tu?Direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak za Klix.ba je kazao kako je mehanizacija krenula ka Lašvi, ali da zbog gužve u saobraćaju imaju problema da brže stignu na mjesto događaja.
Sjecam se proslo ljeto kolona 4km na granici HR-SR, isto tako poneki pametnjakovic krene.. sve sam ih vidio kasnije, sa strane, pricaju nesto s milicijom
Doduše, poslije prošle blokade bi čovjek očekivao da se taj dio puta kvalitetno osigura.
- commendatore
#17142 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
coek bi ocekivo da se otvore interventne rampe izmedju 2 traka autoceste a ne zatvorit citav autoput ko najveci kreteni.....
- Laplace
#17143 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
commendatore wrote:coek bi ocekivo da se otvore interventne rampe izmedju 2 traka autoceste a ne zatvorit citav autoput ko najveci kreteni.....
- spreca
#17144 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Laplace wrote:commendatore wrote:coek bi ocekivo da se otvore interventne rampe izmedju 2 traka autoceste a ne zatvorit citav autoput ko najveci kreteni.....I to.
- mk ultra
#17145 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
koliko me pamćenje služi ima ih samo pred tunelom, a gdje je zatvoreno ne znamcommendatore wrote:coek bi ocekivo da se otvore interventne rampe izmedju 2 traka autoceste a ne zatvorit citav autoput ko najveci kreteni.....
ugl. izlaska nema bez plaćanja da si tito ili član EUFOR-a
- commendatore
#17146 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ima l izlaska kad je lancani sudar sa desetinama mrtvih ili kad eksplodira cisterna....mk ultra wrote:koliko me pamćenje služi ima ih samo pred tunelom, a gdje je zatvoreno ne znamcommendatore wrote:coek bi ocekivo da se otvore interventne rampe izmedju 2 traka autoceste a ne zatvorit citav autoput ko najveci kreteni.....
ugl. izlaska nema bez plaćanja da si tito ili član EUFOR-a
to samo kod bosnjakoidnomongoloidnog idiota nema,..... jebem im svu familiju - hej dopustit da ljudi cekaju satima....
ne stavljat upozorenja po autoputu odmah ....
krampe mentalne.... ma sta krampe - kramp je pametniji od prosjecnog idiota iz BIH.....
zato je bitno da meni posalju cestitku za 14+km/h od ogranicenja dok lola bez vozacke sa dvije razlicite tablice i sa 300 konjskih snaga stupa na autoban bez ikakve kontrole i ubija 3 curice......
na svakoj autocesti u kojoj god zemlji sam bio vidjeh odmorista, specijalizovane autoban-patrole, odvajajuce modularne rampe izmedju 2 traka za slucaj opasnosti..... samo to u ovoj vukojebini nema,.... nema nista... al ima zato 6 maraka u jednom smijeru pcka li im materina.....
i sta sam jos vidio - vidio sam kulturu - znaci stao je promet na autocesti = NESTO SE JEBOTE DOGODILO - SKLONI VOZILO U STRANU DA MOGU JEBENI VATROGASCI I HITNA I POLICIJA proc....
al nema to u bosnjakosrbozoidnogcroatomongoloida - on ide i zaustavnom - jerbo je = prazna....
nigdje degenerike nisam vidio kao kod nas.....
Last edited by commendatore on 28/07/2018 16:33, edited 1 time in total.
- mk ultra
#17147 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nemaš ni kontrolisanih znakova osim ispred tunela, ako si upao na dionicu to ti je
a realno je da bi trebalo da može ograda da se ukloni po potrebi, kad su u pitanju zastoji ovakvog tipa ( a može jer je ograda montažna)
još kad se na sve to doda domaća nekultura i nepismenost pri korištenju autoceste (vožnja zaustavnom, ne ostavljanje slobodnog prolaza za vozila hitne pomoći, vraćanje u rikverc i sl.) dođe do čega je došlo...
a realno je da bi trebalo da može ograda da se ukloni po potrebi, kad su u pitanju zastoji ovakvog tipa ( a može jer je ograda montažna)
još kad se na sve to doda domaća nekultura i nepismenost pri korištenju autoceste (vožnja zaustavnom, ne ostavljanje slobodnog prolaza za vozila hitne pomoći, vraćanje u rikverc i sl.) dođe do čega je došlo...
- commendatore
#17148 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
otprilike je tako - editovah post pa sam u gorcini napisao ostatak misleci na ovo sto si reko....mk ultra wrote:nemaš ni kontrolisanih znakova osim ispred tunela, ako si upao na dionicu to ti je
zamisli da imas cisternu koja gori medju ovim autima u blokadi a vozi benzin - bilo bi mrtvih dok si reko keks.... kakav rat....
- mk ultra
#17149 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
za tunele znam 100% da su obezbjeđeni od svega mogućeg što može da zadesi
fali ovih stvari za preusmjeravanje, oznake nesreća prije ulaska na dionicu itd, mada je i vani tako
šta misliš da li bi ranije došli bageri i šta je već trebalo da je bilo ovako?

kod nas se i ne spominje ovo nigdje, al apsolutno nigdje u zakonu o bezbjednosti saobraćaja
a ovo je u svakoj državi koja ima autoceste definisano
fali ovih stvari za preusmjeravanje, oznake nesreća prije ulaska na dionicu itd, mada je i vani tako
kod nas se i ne spominje ovo nigdje, al apsolutno nigdje u zakonu o bezbjednosti saobraćaja
- commendatore
#17150 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
definisano je nepaljenje svjetla sa 50 maraka jebem im grob familijski do groba....mk ultra wrote:za tunele znam 100% da su obezbjeđeni od svega mogućeg što može da zadesi