Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nadžak wrote:
Ružno jbg. Ovo danas je kao i nekad sa Komunističkom partijom. Savijaj se kako vjetar puše, licemjerstvo bez kraja. Stvarno smo bagra ogromna.
Žao mi normalnih ljudi vjernika koje ljudi pljuju zbog ovakvih munafika.
Rezimski ljudi. Andric i Mesa su takvima posvetili ogroman dio opusa. Prije 35 godina ti i takvi ne bi izlazili iz komiteta, a kitili bi se petokrakama ko novogodisnja drvcad.
Ceha je konj...ali je diskurs fudin...pa izgleda ko sjednica vijeca od neki dan
btw fudo pravo rano pravi belaj na velikom broju frontova...
nije bas racionalno od nekoga ko dugo zivi u nasoj politici
Ceha je konj...ali je diskurs fudin...pa izgleda ko sjednica vijeca od neki dan
btw fudo pravo rano pravi belaj na velikom broju frontova...
nije bas racionalno od nekoga ko dugo zivi u nasoj politici
@kameni je upravu. Fudo je neocekivano brzo udario na vise zmijskih legla. Mada mislim da samo tako i moze. Nece oni cekat jedan po jedan da ih srokas kao u filmovima
_BataZiv_0809 wrote:@kameni je upravu. Fudo je neocekivano brzo udario na vise zmijskih legla. Mada mislim da samo tako i moze. Nece oni cekat jedan po jedan da ih srokas kao u filmovima
kamen spoticanja wrote:
Hebene su zmije...kontre ce biti zestoke
Neka budu, sve nek izadje na cistac
Valjda sad i sam uvidjas zasto je dobro sto tvoj favorit nije prosao za gradonacelnika. Mislim dobro za grad i raju, ne za Hotel Balkan i njihove talove.
kamen spoticanja wrote:
Valjda sad i sam uvidjas zasto je dobro sto tvoj favorit nije prosao za gradonacelnika. Mislim dobro za grad i raju, ne za Hotel Balkan i njihove talove.
Drago mi je zbog Dine...on bi izgorio
a ovo je utakmica na duze staze...vi vil si sta ce biti na kraju
so far so gud
Meni fakat ovo oko kladionica nije jasno. Pa zar u citavoj drzavi nema neko da protumaci jebeni Ustav? Imamo milion pravnika a niko nije pokusao bar zauzeti neki stav i argumentovati ga. Fudo kaze da ce ih oporezivat na osnovu akumulativnosti i zoni gdje je privredni subjekt smjesten. To bi trebalo da znaci da ce brijacnica ako ima iste ekonomske pokazatelje biti jednako oporezovana? Ukoliko oporezuju samo kladionicu a ne i tu brijacnicu onda je to oporezivanje na osnovu vrste djelatnosti a to je vec ranije sud zabranio.
Volio bih da Fudo stvarno zna sta radi i da ima temelje za ovakvu odluku. U suprotnom duboko bi me razocaralo da je ovako amaterski pristupio ovoj problematici. Ukoliko dobije ovu stvar s kaldionicama Fudo ce sahraniti SDA. Ukoliko izgubi na sudu mogu samo zamisliti kakvi ce levati ispast iz SDA jer su prvobitno bili protiv odluke a poslije ih Fudo smuntao.
kamen spoticanja wrote:
Drago mi je zbog Dine...on bi izgorio
a ovo je utakmica na duze staze...vi vil si sta ce biti na kraju
so far so gud
Je li ovo po uzoru na konakovića ili najdo nije dovoljno seksi?
To ti je kad stranka kilom janjetine kupuje glasove. A sad spektakl! Nije danas ni vazno da li je Fudina odluka bila ispravna ili ne. Problematika je u tome sto se jedna SC nasla da gura preispitivanje odluke. Kladionice su mogle to i same da urade, nisu im trebali domaci kvislinzi. Oni su imali svoju priliku kada su glasali, a glasali su kako su glasali i to je bilo dovoljno od njih. Ovako ce zavrsiti ko i SDA na slijedecim izborima.