mO k3 wrote:Vecina koja dojde u bayern se zajebe .....BHF_Manijak wrote:I opet za Goetzea nema mjesta... Ja sto se decko zajeba sto dodje u Bayern, malo je reci! Glupan!

Moderators: Charuga, Tomahawk11
mO k3 wrote:Vecina koja dojde u bayern se zajebe .....BHF_Manijak wrote:I opet za Goetzea nema mjesta... Ja sto se decko zajeba sto dodje u Bayern, malo je reci! Glupan!

nosi dva noza u torbici da ima ako ga neko pozove na rostiljTito_i_Partija wrote:Jebo ga ti, kad vec postavljas ovako nesto, stavis uz to fino i clanak da se vidi. Budi malo profesionalan; ljudi smo, nismo navijaci Uniteda.missko wrote:Uhapsili Vidalovog starog jucer u Cileu na ulici s nozem i kokainom i puste ga nakon 4 sata kada se ustanovilo da je s nozem krenuo na rostilj a drogu imao za vlastite potrebe![]()
Selim u J Ameriku kad odem u penziju![]()
http://www.101greatgoals.com/blog/artur ... la-cuarta/
K'o sto rekoh, ovo bi sve bili razbijaci i ubice narko-kartela da se nisu uvalili u svijet fudbala.Although Erasmo told the media he was only having a beer, Mayor Christian Poblete gave a different account of his arrest.
He said: “Don Erasmo Vidal was caught with two knives and possession of drugs. And if he was released is because it was determined that the amount of drug was for consumption. He also said that if he had a purse with two knives was if he was invited to a barbecue.”
Rijesio je ovo takticki nas trener,ubacivsi rafinhu umjesto lewe,i kljucni alonso naravnosimonese wrote:jebi se gvardijola na kvadrat

Tito_i_Partija wrote:Bravo Guardiola, svaka cast treneru svih trenera.
Jeb'o te onaj ko te dovede.
pa osvojio je dvije ligaske sa bayernom. u dvije sezone.mO k3 wrote:Tito_i_Partija wrote:Bravo Guardiola, svaka cast treneru svih trenera.
[img]http://www.gop.gov/app/uploads/2015/06/cheering.gif[/img
Jeb'o te onaj ko te dovede.![]()
![]()
Ublehas da mu nije bilo messija karina bi osvojio titulu sa Barcelonom ...Zašto mu to ne podje za rukom u bayernu
jos ako danas bayern II izgubi derbimissko wrote:Samo da vidi jel mi Partijaner jos na aparatima ?
da to stoji , ali imam uvijek ono "ali" sa klubom ovakvog "kalibra" treba se vise osvojiti ili ?.....5 0 5 wrote:pa osvojio je dvije ligaske sa bayernom. u dvije sezone.mO k3 wrote:Tito_i_Partija wrote:Bravo Guardiola, svaka cast treneru svih trenera.
[img]http://www.gop.gov/app/uploads/2015/06/cheering.gif[/img
Jeb'o te onaj ko te dovede.![]()
![]()
Ublehas da mu nije bilo messija karina bi osvojio titulu sa Barcelonom ...Zašto mu to ne podje za rukom u bayernu
a sta su to trebali osvojiti vise? sta je madrid osvojio zadnje dvije godine? ili united? chelsea, arsenal, milan, juve? to je taj isti kalibar, predpostavljam?mO k3 wrote: da to stoji , ali imam uvijek ono "ali" sa klubom ovakvog "kalibra" treba se vise osvojiti ili ?.....
Pa zar se pika osvajanje BL ako nemas konkurenciju5 0 5 wrote:a sta su to trebali osvojiti vise? sta je madrid osvojio zadnje dvije godine? ili united? chelsea, arsenal, milan, juve? to je taj isti kalibar, predpostavljam?mO k3 wrote: da to stoji , ali imam uvijek ono "ali" sa klubom ovakvog "kalibra" treba se vise osvojiti ili ?.....
o tom probelmu sam pisao ranije. nije bayerna niko tjerao da pokupuju sve sto vrijedi od konkurencije, pa sad osvajaju titulu u februaru. logicno je da igraci izgube motivaciju ako se nemaju za sta boriti. sto se tice ls, izgubili su 2 puta od timova koji su kasnije postali sampioni. nije sramota. ne bi trebala biti. od 7 klubova koji su osvojili ls u zadnjoj deceniji, samo ju je barcelona uspjela osvojiti vise od jednom.missko wrote: Pa zar se pika osvajanje BL ako nemas konkurenciju
Ma jasta ba, trofej karina, pogotovo kad izadjes na teren sa punim sastavom. Ocigledno nevazan trofej.5 0 5 wrote:superkup je zajebancija. jedna utakmica, jedan trofej. nista posebno.
5 0 5 wrote:usput, kada dodje do situacije gdje se pobjednik bira izvodjenjem penala, trener nikako ne bi trebao biti kriv. golman, za kojeg se smatra da je jedan od najboljih na svijetu, nije odbranio (nijedan) penal, ne samo juce, nego se to desilo bar 2-3 puta u zadnjih par mjeseci. mozda bi, umjesto setanja po centru, trebao malo vjezbati branjenje penala. sta ja znam.
zasto? on je trener. taktika je njegova. osvojio je ligu dva puta i dosao do polufinala ls dva puta sa tom taktikom. iako nema toliko dobre fudbalere kao sto je imao u barceloni. to je uspijeh. jedino bi mozda mogao golmana malo trenirati oko penala, u kojima je ovaj ocito donji.Tito_i_Partija wrote: Il' mozda bi, umjesto svadjanja sa legendama kluba i forsiranjem jedne-te-iste taktike, on k'o trener treb'o malo vjezbat' motivisanje igraca i mijenjanje taktike, sta ja znam.