Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
normala brate
#17126 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja znam engleski nego to je baš tegoba da cekate po mjesec minimum 
- biggrin
#17127 Re: Gledate seriju - preporucite je
kakavdanakneiskustvu wrote:pri kraju sam prve sezone black sailsa,cudi me da iz ovako dobre serije glumci nisu kasnije glumilii u kvalitetnim filmovima ili serijama,ili ih ja nisam primijetio,osim onog sto je malo bio u GOT
Charles Vane je bio u tovar serija...samo nije ni u jednoj dugo preživio
- bingov buraz
#17128 Re: Gledate seriju - preporucite je
Živio NetflixSanskiBiser wrote:The Last Kingdom (Uthred, Son of Uthred![]()
) citava treca sezona je vec dostupna na netu.
- karanana
#17129 Re: Gledate seriju - preporucite je
ma nema sanse da ce tek za mjesec izaci prevod. ide to za 2-3 dana. meni je dovoljan i engleski titl. hem sam gluh hem ne razumijem engleski akcent tako da moram imati titl.
garant mu se i deda zvao utred.
-
ado81
#17130 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zaplatio je i walking deadbiggrin wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:pri kraju sam prve sezone black sailsa,cudi me da iz ovako dobre serije glumci nisu kasnije glumilii u kvalitetnim filmovima ili serijama,ili ih ja nisam primijetio,osim onog sto je malo bio u GOT
-
ado81
#17131 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zaplatio je i walking deadbiggrin wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:pri kraju sam prve sezone black sailsa,cudi me da iz ovako dobre serije glumci nisu kasnije glumilii u kvalitetnim filmovima ili serijama,ili ih ja nisam primijetio,osim onog sto je malo bio u GOT
- SanskiBiser
#17132 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovo sad ide pod NETFLIX original tako da dolazi sa titlovima :karanana wrote:ma nema sanse da ce tek za mjesec izaci prevod. ide to za 2-3 dana. meni je dovoljan i engleski titl. hem sam gluh hem ne razumijem engleski akcent tako da moram imati titl.

-
kakavdanakneiskustvu
#17133 Re: Gledate seriju - preporucite je
biggrin wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:pri kraju sam prve sezone black sailsa,cudi me da iz ovako dobre serije glumci nisu kasnije glumilii u kvalitetnim filmovima ili serijama,ili ih ja nisam primijetio,osim onog sto je malo bio u GOT
evo vidim da je nedavno imao manju ulogu u TWD,ostalo nista,nisam gledao
- irac300
#17134 Re: Gledate seriju - preporucite je
Engleski bi trebali izaći prije, ja sam mislio na ove ex Yu. Jbg, nek' danas izađu engleski, ako se prevoditelj baš uhvati posla, obično svaka dva dana odradi epizodu. Ma haj', ne žuri mi se, ionako neću započinjati gledati dok sve ne bude prevedno, a onda slijedi maraton.karanana wrote:ma nema sanse da ce tek za mjesec izaci prevod. ide to za 2-3 dana. meni je dovoljan i engleski titl. hem sam gluh hem ne razumijem engleski akcent tako da moram imati titl.
- irac300
#17135 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ima i ona mulatkinja, sada glumi Flashovu kćerku iz budućnosti. Mala je slatkiš.ado81 wrote:Zaplatio je i walking deadbiggrin wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:pri kraju sam prve sezone black sailsa,cudi me da iz ovako dobre serije glumci nisu kasnije glumilii u kvalitetnim filmovima ili serijama,ili ih ja nisam primijetio,osim onog sto je malo bio u GOT
- alibaba_i_30_godina
#17136 Re: Gledate seriju - preporucite je
TI bi trebao da ganjaš sada deutsche titel.irac300 wrote:Engleski bi trebali izaći prije, ja sam mislio na ove ex Yu. Jbg, nek' danas izađu engleski, ako se prevoditelj baš uhvati posla, obično svaka dva dana odradi epizodu. Ma haj', ne žuri mi se, ionako neću započinjati gledati dok sve ne bude prevedno, a onda slijedi maraton.karanana wrote:ma nema sanse da ce tek za mjesec izaci prevod. ide to za 2-3 dana. meni je dovoljan i engleski titl. hem sam gluh hem ne razumijem engleski akcent tako da moram imati titl.
- irac300
#17137 Re: Gledate seriju - preporucite je
I to što kažeš.alibaba_i_30_godina wrote:TI bi trebao da ganjaš sada deutsche titel.irac300 wrote:Engleski bi trebali izaći prije, ja sam mislio na ove ex Yu. Jbg, nek' danas izađu engleski, ako se prevoditelj baš uhvati posla, obično svaka dva dana odradi epizodu. Ma haj', ne žuri mi se, ionako neću započinjati gledati dok sve ne bude prevedno, a onda slijedi maraton.karanana wrote:ma nema sanse da ce tek za mjesec izaci prevod. ide to za 2-3 dana. meni je dovoljan i engleski titl. hem sam gluh hem ne razumijem engleski akcent tako da moram imati titl.
garant mu se i deda zvao utred.![]()
-
ado81
#17138 Re: Gledate seriju - preporucite je
Utred ibn Utred ibn Utredkaranana wrote:ma nema sanse da ce tek za mjesec izaci prevod. ide to za 2-3 dana. meni je dovoljan i engleski titl. hem sam gluh hem ne razumijem engleski akcent tako da moram imati titl.
-
omar little
#17139 Re: Gledate seriju - preporucite je
cekaj, sta se sad zbiva sa narcos? odjednom je spinoff, ja sam bila ubijedjena da ce cetvrta sezona biti nastavak serije a ne nesto novo. na netflixu izlistano kao prva sezona, wtf. NO PEDRO PASCAL??? serem vam se u ton film.
inace, jel ko gledao, kakvo je? ako se vec igraju novih pocetaka, jesu makar eliminirali iritantni i davezni voiceover? potrudili se razviti i popuniti vise od tri lika? i ko je onaj mrki sa penom na slici?
inace, jel ko gledao, kakvo je? ako se vec igraju novih pocetaka, jesu makar eliminirali iritantni i davezni voiceover? potrudili se razviti i popuniti vise od tri lika? i ko je onaj mrki sa penom na slici?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#17140 Re: Gledate seriju - preporucite je
pa ovo je neštA Narcos MEXICO 
- karanana
#17141 Re: Gledate seriju - preporucite je
ovo nema nikakve veze sa prve tri sezone narcosa u smislu istih likova.
komotno mozes ovu mehico gledati kao potpuno odvojenu seriju i nista ne moras znati iz prve tri sezone kolumbije.
komotno mozes ovu mehico gledati kao potpuno odvojenu seriju i nista ne moras znati iz prve tri sezone kolumbije.
-
omar little
#17142 Re: Gledate seriju - preporucite je
pa znam citati i ja
, ali mi je poenta da ne izgleda da ima veze ili zajednicke niti sa prijasnjim sezonama. sto sam ja, jelte, ocekivala. 
edit: eo karanana potvrdio. jesi gledo novu, jel valja?
-
normala brate
#17143 Re: Gledate seriju - preporucite je
omar little wrote:pa znam citati i ja, ali mi je poenta da ne izgleda da ima veze ili zajednicke niti sa prijasnjim sezonama. sto sam ja, jelte, ocekivala.
Pa nema više materijala za Kolumbiju Pablo, Cali kartel i bi ti bilo to..
Sad Mexico.
- karanana
#17144 Re: Gledate seriju - preporucite je
omar little wrote:pa znam citati i ja, ali mi je poenta da ne izgleda da ima veze ili zajednicke niti sa prijasnjim sezonama. sto sam ja, jelte, ocekivala.
pogledo prvu epizodu sinoc. jos je rano za bilo kakve ocjene, ipak mislim da je pablo-pablo. mada ovo ima potencijal i za pricu i za jos jedno 4-5 sezona do el chapa. vidi se da je kvalitetno snimana, mislim da ce biti dobra i ova.
- Jack Be Nimble
#17145 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sta bi preporucili od HBO Europa? Vidim ima neka ceska wasteland ili pustina. Kazu da to kobiva valja.
- SanskiBiser
#17146 Re: Gledate seriju - preporucite je
omar little wrote:cekaj, sta se sad zbiva sa narcos? odjednom je spinoff, ja sam bila ubijedjena da ce cetvrta sezona biti nastavak serije a ne nesto novo. na netflixu izlistano kao prva sezona, wtf. NO PEDRO PASCAL??? serem vam se u ton film.![]()
Kakvih novih pocetaka? Nije bas klasicni spinoff gluho bilo CSI tipa
Diego Luna je "mrki" glumac inace "evil mastermind" covjek sa vizijom Miguel Ángel Félix Gallardo ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Miguel_%C ... x_Gallardo
Ovom liku treba dati neku nagradu za ulogu Don Neta

- dječak sa šibicama
#17147 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ova prva sezona Narcos Mexico ce biti samo uvod, sudbina naseg gud gaja Kike Kamarena je tragicna, a vec je polako predstavljen i Chapo, u sustini upoznaju nas sa pocecima klana Sinaloa, Gallardom i tako dalje.
Ko zna pricu, sve mu je jasno. Mislim da je ovo i jaca prica od Kolumbije, jer je jos uvijek neispricana odnosno nema kraja. Narko karteli u Mexicu su drzavni inventar. Ne znam jel Guzman opet uhvacen, stalno im bjezi.
Ko zna pricu, sve mu je jasno. Mislim da je ovo i jaca prica od Kolumbije, jer je jos uvijek neispricana odnosno nema kraja. Narko karteli u Mexicu su drzavni inventar. Ne znam jel Guzman opet uhvacen, stalno im bjezi.
-
normala brate
#17148 Re: Gledate seriju - preporucite je
dječak sa šibicama wrote:Ova prva sezona Narcos Mexico ce biti samo uvod, sudbina naseg gud gaja Kike Kamarena je tragicna, a vec je polako predstavljen i Chapo, u sustini upoznaju nas sa pocecima klana Sinaloa, Gallardom i tako dalje.
Da mnogo jaca prica kad gledaš u globalu iz Kolumbije se jedino Pablo istice, al' je fazon što se toliko istice da vjerovatno vrijede one dvije sezone kao ovih 5 iz Meksika.Naravno ovo se odnosi na regularno mišljenje ljudi sirom svijeta što se mene tice ja volim ove price i gledacu ih kako god okreneš..
Guzman je kao sto znaš pobjegao iz Meksickog zatvora nakon što su napravili tunel baš pun kurac metara..
Nakon toga je prebacen u Ameriku i to bi mu bilo to..
- zerkalo
#17149 Re: Gledate seriju - preporucite je
...
Last edited by zerkalo on 20/07/2024 02:33, edited 1 time in total.
-
omar little
#17150 Re: Gledate seriju - preporucite je
kad se serija zove narcos mexico i pocinje od prve sezone sasvim je logicno se radi o necemu novom i da nema veze sa starom serijom u smislu kontinuiteta. da ima bila bi cetvrta sezona i imala bi vise od par usputno spomenutih likova iz prvobitnog serijala. mozda se nadovezuju tematski, ali nikako narativno sto je, jel, karakteristika serije.
spin off antologija je ovo neka. krajina
nebitno, pocela sam gledati, tri sam odgledala. ono sto mi je najdraze u cijeloj stvari je sto se prica spanjolski. <3 sto se mene tice mogu engleski komplet izbaciti. repetitivno i ne narocito inventivno, scarface vonabi zabava vise nego ista drugo, ali gledljivo. nema ovdje dubine narocite. ne pari mi da ce se posvetiti razvoju likova, mozda fokusirati se samo na po jednog glavnog iz oba tabora, pena i onaj mrki. rafa je iritantna kartonska karikatura i smijesno je imati takvog lika u seriji narcos ambicija. jos ona koza neka njegova sa bonnie i clyde drkotinama.
bojanic gidra je okej, comic relief svojevrsni. vojsover je i dalje iritantan i uvredljiv za inteligenciju. definitivno pik meni mrki.

nebitno, pocela sam gledati, tri sam odgledala. ono sto mi je najdraze u cijeloj stvari je sto se prica spanjolski. <3 sto se mene tice mogu engleski komplet izbaciti. repetitivno i ne narocito inventivno, scarface vonabi zabava vise nego ista drugo, ali gledljivo. nema ovdje dubine narocite. ne pari mi da ce se posvetiti razvoju likova, mozda fokusirati se samo na po jednog glavnog iz oba tabora, pena i onaj mrki. rafa je iritantna kartonska karikatura i smijesno je imati takvog lika u seriji narcos ambicija. jos ona koza neka njegova sa bonnie i clyde drkotinama.