kemox wrote:
Nije prijetnja ako se kaže da će neko prijeći na moja tv! Kakva prijetnja? Jesi li ti dobro?
Ako mi ne ostave prošireni paket za KID 8, koji je skoro pa približan onome što sam imao ranije, ja prelazim na moja tv.
Mogu i ja smatrati prijetnjom da će mi ostaviti poslije 1.8.2016 samo osnovni paket?
Neće me niko praviti budalom za moje pare. Tražim da nama sa KID paketima ostave prošireni i HD paket, pošto je to jedimo korektno tj. isto što sam imao ranije.
Vidi , programska shema se mijenja , i ti za 36KM mjesecno ne vjerujem da mozes imati sve isto kao sto imam ja koji placam 47KM KID22 , doduse imam brzi internet ali to je jedina razlika, sad da li ce ostati na prosirenom paketu za KID8 ili KID22 to ne zna jos niko reci.
Ove upadice "jesi li ti dobro" , to drug mozes na ulici nekome tako jer ti ovdje nije niko kriv sto si isfrustriran , znam da se svasta nesto mijenja u zadnje vrijeme ali stabilizovat ce se uskoro , a sa takvim upadicama se obracat forumasima nije lijepo...
Ti si prije nekoliko dana , u 5-6 svojih postova promijenio 10 misljenja o kompaniji , prvo ti NISTA nije valjalo , pa si onda pohvalio HS i govorio kako su super , pa si nakon toga opet poceo sa istom pricom kao i ovi zadnji postovi "preci cu vamo preci cu tamo" , mislis li da to nekog zanima ? Nece se vjeruj mi niko ni pocesat zbog toga.
HD paket koji je sad u ponudi , vecinu kanala iz tog paketa nikad mi na HS-u nismo imali , ukupno 13HD kanala smo imali , a ne 28 koliko vec stoji kod njih u spisku tako da je nerealno ocekivat da ce to tako da ostane. Za prosireni paket ne kazem , to bi bilo fer da ostane tako.