Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Ja se iskreno nadam da nece doci...
Pa jeeeboteee..bolje kupiti 3 igraca po 40m... Bolje ce posao odradjivati nego hebeni Pogba
U pravu si. Nenormalna cifra. Niko toliko ne vrijedi. Mozda samo ona dvojica vanzemaljaca. Al ko ih jbe, nek ih muzu. Pare su njihove. I to je tako danas.
Mislim da ce doci, i SkySports sad javlja da su pregovori pri kraju.
skafiskafsnjak wrote:Ja se iskreno nadam da nece doci...
Pa jeeeboteee..bolje kupiti 3 igraca po 40m... Bolje ce posao odradjivati nego hebeni Pogba
U pravu si. Nenormalna cifra. Niko toliko ne vrijedi. Mozda samo ona dvojica vanzemaljaca. Al ko ih jbe, nek ih muzu. Pare su njihove. I to je tako danas.
Mislim da ce doci, i SkySports sad javlja da su pregovori pri kraju.
Ma ne vrijede ni ona dvojica al eto. 80m je neka cifra koju vrijede...sve preeko je preseravanje.
Znam ja, zaradit ce oni te pare od prodaje dresova bla bla... Ali ne volim sto United postaje klub kao Real Madrid... Samo kupuj kupuj. Mislio sam da, kad su doveli Morinja, da ce pametno raditi i kupovati...
p206 wrote:Ronaldinho presao za 25 miliona, C. Ronaldo za 17 u Manchester... sad bi bio 50 sa 17-18 god.
nesto je truhlo u drzavi Danskoj
Ne mozes tako gledati i maradona je presao za 4 miliona u napoli svojevremeno a to je bilo prije 30 godina
Uzmi najvece transfere iz 96-e pa ces vidjeti da se cifre krecu mozda oko 10-15 miliona
Ako uracunas inflaciju tih ronaldinjovih 25 bi danas bilo mozda 60 karikiram
skafiskafsnjak wrote:
Znam ja, zaradit ce oni te pare od prodaje dresova bla bla...
Mislim da vecinu novca od prodaje dresova dobija Adidas...70-80%. Ne znam tacno. Tako sam negdje procitao. Zato imaju godisnji ugovor kojim od Adidasa dobijaju 75 mil funti.
skafiskafsnjak wrote:
Mislim da vecinu novca od prodaje dresova dobija Adidas...70-80%. Ne znam tacno. Tako sam negdje procitao. Zato imaju godisnji ugovor kojim od Adidasa dobijaju 75 mil funti.
Jos ih je i zajebalo to sto nisu izborili Ligu Prvaka. Bilo je i oko toga nesto u ugovoru.
skafiskafsnjak wrote:
Jos ih je i zajebalo to sto nisu izborili Ligu Prvaka. Bilo je i oko toga nesto u ugovoru.
Mislim da dobijaju 30% manje od Adidasa ako nisu u CL dvije sezone zaredom.
skafiskafsnjak wrote:
Pa Pogba je adidasov zato i idu da dignu cjenu u nebesa. Martial poprilican anonimus bio i bubnu da je skup ko struja i frajer zza pola godine ima najprodavaniji dres poslije Ronalda i Mesija