Ma jebo ih Pep..omar little wrote:cakir necakir, bayern je nedopustivo los u realizaciji, mislim wtf.
nema suta sa distance vise..
samo mrljanje..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma jebo ih Pep..omar little wrote:cakir necakir, bayern je nedopustivo los u realizaciji, mislim wtf.
Da, inace treba sudit' penale samo kad prestanu promasaji sa dva metra, a ne kad se igra rukom.Logovan wrote:Možda je bio penal, ali isto tako Bayern je sam kriv, kako za poraz u prvoj utakmici, tako i za ovo prvo poluvrijeme. Isto se odnosi i na ostale ekipe. Stalno sudija kriv za poraz, za ispadanje, a ništa slaba igra, ništa promašaji sa 2 metra, samo sudija.
Realno ovo je komedija, cuj sta ima veze sto nije svirao penal, kriv je Bayern sto se ispromasivo pa ih stigla kazna u vidu nedosuđenog penala.Tito_i_Partija wrote:Da, inace treba sudit' penale samo kad prestanu promasaji sa dva metra, a ne kad se igra rukom.Logovan wrote:Možda je bio penal, ali isto tako Bayern je sam kriv, kako za poraz u prvoj utakmici, tako i za ovo prvo poluvrijeme. Isto se odnosi i na ostale ekipe. Stalno sudija kriv za poraz, za ispadanje, a ništa slaba igra, ništa promašaji sa 2 metra, samo sudija.![]()
Interesuje me kako ce Toma i Ultima opravdat' ovo. Nije bilo namjerno, jel?