Ma nece se niko pocesati radi ovoga...Challenger__ wrote:Udari po Donjecku:
Ukrajina
- GAU8
#17126 Re: Ukrajina
- Challenger__
#17127 Re: Ukrajina
Jasno. Znaju oni to.GAU8 wrote:Ma nece se niko pocesati radi ovoga...
Da, ali... "do posljednjeg Ukrajinca i Evropljanina":Kaligula I wrote:...zanimljiva fotka dolazi iz hannovera...
rusi & ukrajinci zajedno defiliraju i traze zavrsetak sukoba...

-
sumirprimus
#17128 Re: Ukrajina
Bizha celi ,pitaj beogradjanke kakvi su rusi kad su usli pa pitaj svabe holandjane francuze kakvi su ameri....u ww2 i kraj price...
Zna europa vrlo dobro kakvi su i jedni i drugi i zato zazire iboji se rusa....
Dokazano ameri su zap europi dali slobodu demokratiju iprosperitet,a rusi istocnoj sranje i gebelsovu zeljeznu zavjesu.haj sa jedan onaj pezorativno nipodastavajuci kako samo tiznas...
Zna europa vrlo dobro kakvi su i jedni i drugi i zato zazire iboji se rusa....
Dokazano ameri su zap europi dali slobodu demokratiju iprosperitet,a rusi istocnoj sranje i gebelsovu zeljeznu zavjesu.haj sa jedan onaj pezorativno nipodastavajuci kako samo tiznas...
- General War
#17129 Re: Ukrajina
Challenger__ wrote:Jasno. Znaju oni to.GAU8 wrote:Ma nece se niko pocesati radi ovoga...
Da, ali... "do posljednjeg Ukrajinca i Evropljanina":Kaligula I wrote:...zanimljiva fotka dolazi iz hannovera...
rusi & ukrajinci zajedno defiliraju i traze zavrsetak sukoba...
-
sumirprimus
#17130 Re: Ukrajina
Isto kokad bi marica i paralele shvatio ozbiljno....misim ono....kralju maksime....
- General War
#17131 Re: Ukrajina
Ukrajinski ciono-nacisti gube na svakom koraku i samo je pitanje vremena kada ce Strelkov umarsirati na po majdana...samo da jednu sitnicu otklone :
Strelkov: Donetsk totally encircled.
Donetsk totally encircled,Marinka and Krasnyi Luch captured by Ukrainian military.
Strelkov: Donetsk totally encircled.
Donetsk totally encircled,Marinka and Krasnyi Luch captured by Ukrainian military.
- insomnia78
#17132 Re: Ukrajina
Pa eno ih kmece za primirjem
Humanitarna katastrofa, ranjenici, bla, bla
- insomnia78
- General War
#17134 Re: Ukrajina
Lazes!insomnia78 wrote:Pa eno ih kmece za primirjem
Kud ces dalje da i PM koji ima krizu identiteta se povlaci jer je sve odradjeno i mogu sada i djeca voditi (pod uslovom da su ukrajinci) premijersku funkciju
Self-proclaimed Donetsk PM resigns
He says the position should be held by a Ukraine and he is a Russian
http://english.cntv.cn/2014/08/08/VIDE1 ... 5169.shtml
-
sumirprimus
#17135 Re: Ukrajina
Saur mogila ona sto je svabe nikad ne osvojise kako sibica rece,iako su je oni izbetonirali....no more.... 
-
Kaligula I
#17136 Re: Ukrajina
...Više se ne zna ko pije a ko plaća...Štab ATO tvrdi da Strelkov laže da su Ukri zauzeli Krasni Luč da bi se prikazao bespomoćan i izazvao rusku intervenciju...insomnia78 wrote:Kme, kme
http://bigstory.ap.org/article/barricad ... -down-kiev
http://censor.net.ua/news/297393/terror ... _shtab_ato
- insomnia78
#17137 Re: Ukrajina
Ja mislim da je svima do sada jasno da od ruske vojne intervencije nema nista
- Renta
#17138 Re: Ukrajina
Donjeck opkoljen! Moliti ću lijepo da rusofili ažuriraju karte sa stanjem na terenu. 
- General War
#17139 Re: Ukrajina
Netacno...kod rusofila je Donjeck opkolio UkrajinuRenta wrote:Donjeck opkoljen! Moliti ću lijepo da rusofili ažuriraju karte sa stanjem na terenu.
-
lajkujMe
#17140 Re: Ukrajina
Lagati Rusima nemoze, iako Rusi nisu tako super moderni u nadzoru i spijuniranju kao SAD ipak imaju strasne sisteme za nadzor, od satelita, bespilotnih letjelica, spijuna i slicno.
Ehh kad se sjetim samog pocetka ovog rata, Ukrajina u soku posebno vojska koja je bila u rasulu ionako. Admirali i generali prelaze na suprotnu stranu masovna dezerterstva i predaje. I sta sad? ovi se organizirali povecali vojsku i od klimavih nogu dosli do macho vojske koja se sad smije
Nek bude jasno ne podrzavam ovu njihovu vladu ali vala kad im neka strana sila pokusava oduzeti sopstvenu zemlju e tu vec podrzavam Ukrajinski narod. Ocigledno im je trebao model americkog gradjanskog rata da se vidi ko je ko i da se ujedini zemlja.
Poslije ovoga ako Ukrajinci pobjede naravno, dugo dugo vremena nece biti ni u snovima misli o nekakvom pripajanju Rusiji ili pobuni protiv vlade. A Ukrajina ce izaci jaca iz ovog.
Ono sto mi je zapalo za oko u ovom konfliktu je da nema kao u Siriji ili sada u Iraku ovih masovnih progona i klanja civila mislim bar ja to nisam upratio osim pokojih optuzbi za neselektivno granatiranje i tako to.
Ali nema logora, nema izvjestaja da je ijedna strana nakon zauzimanja teritorija pocela masovno strijeljati lokalce...
Ehh kad se sjetim samog pocetka ovog rata, Ukrajina u soku posebno vojska koja je bila u rasulu ionako. Admirali i generali prelaze na suprotnu stranu masovna dezerterstva i predaje. I sta sad? ovi se organizirali povecali vojsku i od klimavih nogu dosli do macho vojske koja se sad smije
Nek bude jasno ne podrzavam ovu njihovu vladu ali vala kad im neka strana sila pokusava oduzeti sopstvenu zemlju e tu vec podrzavam Ukrajinski narod. Ocigledno im je trebao model americkog gradjanskog rata da se vidi ko je ko i da se ujedini zemlja.
Poslije ovoga ako Ukrajinci pobjede naravno, dugo dugo vremena nece biti ni u snovima misli o nekakvom pripajanju Rusiji ili pobuni protiv vlade. A Ukrajina ce izaci jaca iz ovog.
Ono sto mi je zapalo za oko u ovom konfliktu je da nema kao u Siriji ili sada u Iraku ovih masovnih progona i klanja civila mislim bar ja to nisam upratio osim pokojih optuzbi za neselektivno granatiranje i tako to.
Ali nema logora, nema izvjestaja da je ijedna strana nakon zauzimanja teritorija pocela masovno strijeljati lokalce...
- Cyrax
#17141 Re: Ukrajina
Ukrajinci ubijaju ukrajince i ruse ukrajinske gradove ukrajinskim oruzjem.lajkujMe wrote:
-
lajkujMe
#17142 Re: Ukrajina
Cyrax wrote:Ukrajinci ubijaju ukrajince i ruse ukrajinske gradove ukrajinskim oruzjem.lajkujMe wrote:
Da to se zove rat kralju, rat se ne vodi klikerima nego bombama. Govorim o sistematskom ubijanju civila kao npr u Srebrenici, Podrinju, itd itd kod nas....
- Cyrax
#17143 Re: Ukrajina
Kralju toga ne moze biti jer je jedan te isti narod
- General War
#17144 Re: Ukrajina
...I ukrajinci "mirnim putem ocepljuju" djelove te iste ukrajine i prisajedinjuju majcici...i ono se naslo prozivat za trolanjeCyrax wrote:Ukrajinci ubijaju ukrajince i ruse ukrajinske gradove ukrajinskim oruzjem.lajkujMe wrote:
- Cyrax
#17145 Re: Ukrajina
Bojim se da te nisam nista pitao.
- Challenger__
#17146 Re: Ukrajina
Danas, oko antologijske Saur Mogile, epsko rokanje. Prema oba (režimska i pobunjenička) izvora, mrtvih na kamare, s obje strane. Vrh niko ne drži, rokanje se nastavlja.
- General War
#17147 Re: Ukrajina
Boji se i dalje...nisam ni ja tebe pa se pravis pametan na drugoj temi.Cyrax wrote:Bojim se da te nisam nista pitao.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#17149 Re: Ukrajina
“Russia 2” shows swastika from Crimean biker show

koji morbidni likovi
jaaaoooo šHoua i goFana...pa šHo se ne borišH šHoumenu bajkerski za maticu u Donjecku eno Ukrajinci vas poderašHe a ono šHou pravi po Sevastopolju
...jel tu i onaj mlađaHni Ćetalj il se je dupetom u gujcu zado nazad u Beograd 

koji morbidni likovi
- General War
#17150 Re: Ukrajina
..u pozadini: Night Wolves..valjda "Ночные волки"...pa svugdje se taj zapad uvukao