a sta cu kasti... Qrac bi ista dobili da ja ne potpisah novi 24mjesecni qlukMTV wrote:Sta ce nam @semirsar reci kad vidi sve ovo.
i ko sto rekoh, zesce radosti predstoje, meni pogotovu
Moderator: Benq
a sta cu kasti... Qrac bi ista dobili da ja ne potpisah novi 24mjesecni qlukMTV wrote:Sta ce nam @semirsar reci kad vidi sve ovo.
MTV wrote:Samo malo jesi ti to potpisao novi ugovor, ili?!

I ti me napusti, zašto, reci mi zašto je moralo tako da budesemirsar wrote:MTV wrote:Samo malo jesi ti to potpisao novi ugovor, ili?!
Ne tugovat.crnivrag wrote:I ti me napusti, zašto, reci mi zašto je moralo tako da budesemirsar wrote:MTV wrote:Samo malo jesi ti to potpisao novi ugovor, ili?!
![]()
Previse varijabli i nedoumica sa poslovicnom nestabilnoscu T-macha usluga u mojoj blizini i okruzenju su doveli do odustajanja od prelaskacrnivrag wrote:I ti me napusti, zašto, reci mi zašto je moralo tako da budesemirsar wrote:https://s15.postimg.cc/yfdwzgqcr/7ef838 ... 0dbf95.gifMTV wrote:Samo malo jesi ti to potpisao novi ugovor, ili?!
![]()
S druge strane, ni ti nisi bas dao neki doprinos za prelazak sa ovakvim komentarimacrnivrag wrote:
...
Opet kažem sreća moja pa živim na Dobrinji gdje imam pristup uslugama ostala 3 operatera koji su podigli svoje usluge na najveći nivo, i nude vrtoglave brzine interneta za malu cijenu.
A Telemach neka ide česima, i neka potone zajedno s njima, kad ih se i KKR odrekao, a imali su od njih ogromnu finansijsku podršku, koju nisu znali iskoristiti.
Ma daj jebi seMTV wrote:Crnom je slomljeno srce.
Minuta sutnje za palog brata.
Ko bi te s tim stativama u ustimaMTV wrote:Bi ja al nemam s kim.
afannedim wrote:Ko bi te s tim stativama u ustimaMTV wrote:Bi ja al nemam s kim.![]()

Kikice su preslatkesemirsar wrote:afannedim wrote:Ko bi te s tim stativama u ustimaMTV wrote:Bi ja al nemam s kim.![]()
nijesu problem manjkavo zubalo kol'ko onije kikice na vr' gloove
ma sta rece bolan ne bio, pa spasider ga vec je'nom, necu te ja vazdi vadit'MTV wrote:Ma nikad ne spasim ovog zelenog smajlija bez zuba a onda mi se ne da kasnije traziti nakon 37253846 postova. Valjda ce administracija 2120 ubaciti taj smajli pa do tada koristim chmoljavu![]()
et' ti chelo S'a mislis ko bi mu bio drugi izbor odmah nakon TM?!semirsar wrote: S druge strane, ni ti nisi bas dao neki doprinos za prelazak sa ovakvim komentarima![]()
![]()
telemach-all-about-4-t103412s69975.html#p14882167
semirsar wrote: ma sta rece bolan ne bio, pa spasider ga vec je'nom, necu te ja vazdi vadit'
txtv nerebit, ili nji'ova tv?MTV wrote:S'a mislis ko bi mu bio drugi izbor odmah nakon TM?!semirsar wrote: S druge strane, ni ti nisi bas dao neki doprinos za prelazak sa ovakvim komentarima![]()
![]()
telemach-all-about-4-t103412s69975.html#p14882167
et' rijesena dilema, a ja i ti cemo uveliko da gledimo uhd format na lolinamnasemMTV wrote:A u njihovoj TV od AMC-a ima samo OBN i Minimax
Tako da ce biti TXTV.
ma imade da je krampom prosirim za bolji protokMTV wrote:![]()
![]()
![]()
(ako parica dozvoli)
![]()
Ovo nam đavoljak nece nikad oprostiti.![]()