Hezbolah je na strani Rusa.salik79 wrote:Usput, ja znam samo za vehabije koje su odavdje otisle klati po Siriji, i koje nase vlasti "potrazuju".
U Ukrajini nema Hizbullaha.
Rame uz rame sa Kadirovim.
Hezbolah je na strani Rusa.salik79 wrote:Usput, ja znam samo za vehabije koje su odavdje otisle klati po Siriji, i koje nase vlasti "potrazuju".
To su regularne vojne jedinice, a ne dobrovoljci, koje su dosle na poziv legitimnih vlasti Sirije.Nadzornik wrote:Hezbolah je na strani Rusa.salik79 wrote:Usput, ja znam samo za vehabije koje su odavdje otisle klati po Siriji, i koje nase vlasti "potrazuju".
Rame uz rame sa Kadirovim.
Cuj koja? Ruske paramilicije. Oni sto ih ameri povaljase 300salik79 wrote:Koja ekipa? O cemu ti? Mislis o ukrajinskim dobrovoljcima tokom agresije na BiH? Bilo ih je, haman, ko i Rusa.insomnia78 wrote:Pa ko se bori u Siriji? Ista ekipa koja je hodala po Bosni, Kosovu, Ukrajini... Ukrajinci kazu da ovim “nasima” komanduje upravo lik iz BiH
To kao Americki Blacwater? Ne znam nista o njima. Ko od njih je bio u BiH?insomnia78 wrote:Cuj koja? Ruske paramilicije. Oni sto ih ameri povaljase 300salik79 wrote:Koja ekipa? O cemu ti? Mislis o ukrajinskim dobrovoljcima tokom agresije na BiH? Bilo ih je, haman, ko i Rusa.insomnia78 wrote:Pa ko se bori u Siriji? Ista ekipa koja je hodala po Bosni, Kosovu, Ukrajini... Ukrajinci kazu da ovim “nasima” komanduje upravo lik iz BiH
Ko, blackwater?insomnia78 wrote:Ratuju rame uz rame a mescini su placeni i iz istih izvora
Pa pises gluposti, povezujuci nekakve paramilicije sa Hizbullahom. A kada ti se predoci cinjenica da su Ameri osnovali Al Kaidu, onda se kleberis.insomnia78 wrote:Hocemo sad djecije prepucavanje
Kakav Hezbolah? Da povezani su sa njim time sto se bore na istoj strani a placeni su od Irana. Svu tu ekipu koja ratuje za Assada placa Iran uz rusku logistiku.salik79 wrote:Pa pises gluposti, povezujuci nekakve paramilicije sa Hizbullahom. A kada ti se predoci cinjenica da su Ameri osnovali Al Kaidu, onda se kleberis.insomnia78 wrote:Hocemo sad djecije prepucavanje
Ili kada ti se predoce dokazi da su Al Kaida i Isil ista strana sa Izraelom, itd, itd, itd....
Svu ekipu koja je ratovala za BiH je placao Iran, je li to ta logika? Svu ekipu koljaca, koji ratuju protiv Sirije, finansiraju Ameri i saveznici. Sta sad?insomnia78 wrote:Kakav Hezbolah? Da povezani su sa njim time sto se bore na istoj strani a placeni su od Irana. Svu tu ekipu koja ratuje za Assada placa Iran uz rusku logistiku.salik79 wrote:Pa pises gluposti, povezujuci nekakve paramilicije sa Hizbullahom. A kada ti se predoci cinjenica da su Ameri osnovali Al Kaidu, onda se kleberis.insomnia78 wrote:Hocemo sad djecije prepucavanje
Ili kada ti se predoce dokazi da su Al Kaida i Isil ista strana sa Izraelom, itd, itd, itd....

insomnia78 wrote:Pa jes. Nidje onih salikovih sa lezerno prebacenim maramicama preko glave. Ovo pravi idlib style
Iranu, ako Bog da, nece. Ne brini.amko761 wrote:Ne znam baš kako će to izgledati nakon što im Ameri donesu slobodu i demokratiju. Šteta.
Tako su lijepi bili i Irak,Libija,Sirija,Egipat itd.
Nije Iran ni Afganistan, ni Libija, ni Irak. Ne berite brigu.Haman2 wrote:Isto kao sto danas izgleda Avganistan, Libija, Sirija i Irak. Nece se oporaviti za narednih 100 godina. Sve ce ovo otici u prah i pepeo. Kuda ce ljudi. Dolaze u Evropu i USA, Kanadu i Australiju i N. Zeland. Sta ih tamo ceka a sta ceka i zapadnu demokraciju tesko je znati. Sve ovo sto se radi nije dobro nikome. Afrikanci hrle u Evropu i USA, stanovnici Bliskog sitoka, Azije takodje.Neki idu u Australiju i N. Zeland. Ko je dobitnik a ko gubitnika mozda nasa generacija nece saznati ali ona poslije nas hoce.
Postby salik79 » 16/04/2019 17:39
Haman2 wrote:
Isto kao sto danas izgleda Avganistan, Libija, Sirija i Irak. Nece se oporaviti za narednih 100 godina. Sve ce ovo otici u prah i pepeo. Kuda ce ljudi. Dolaze u Evropu i USA, Kanadu i Australiju i N. Zeland. Sta ih tamo ceka a sta ceka i zapadnu demokraciju tesko je znati. Sve ovo sto se radi nije dobro nikome. Afrikanci hrle u Evropu i USA, stanovnici Bliskog sitoka, Azije takodje.Neki idu u Australiju i N. Zeland. Ko je dobitnik a ko gubitnika mozda nasa generacija nece saznati ali ona poslije nas hoce.
Nije Iran ni Afganistan, ni Libija, ni Irak. Ne berite brigu.![]()