Gledaj do KRAJA. I kada mislis da je kraj nastavi sa gledanjem.kakavdanakneiskustvu wrote:irac300 wrote:Dobar si, ja odustao nakon 10 minuta.kakavdanakneiskustvu wrote:nije loša sharp objects,pola epizoda odgledao
a gledam da vidim ko ih je ubio,prilično,tacnije izuzetno iritantan lik one mladje kcerke
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Jack Be Nimble
#17101 Re: Gledate seriju - preporucite je
-
kakavdanakneiskustvu
#17102 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gledaj do KRAJA. I kada mislis da je kraj nastavi sa gledanjem.[/quote]Jack Be Nimble wrote:]irac300 wrote:Dobar si, ja odustao nakon 10 minuta.kakavdanakneiskustvu wrote:nije loša sharp objects,pola epizoda odgledao
a gledam da vidim ko ih je ubio,prilično,tacnije izuzetno iritantan lik one mladje kcerke
odgledao,bas do kraja,i?,ko ubi maryanne,i ove dvije cure,mater,ova mala?
-
kakavdanakneiskustvu
#17103 Re: Gledate seriju - preporucite je
evo vidjeh ranije postove,mala je valjda
- Jack Be Nimble
#17104 Re: Gledate seriju - preporucite je
Slabo si ti gledao kraj dok to pitas. Nemoj gasiti kada pocnu nabrajati koje radio sta na produkciji serije.kakavdanakneiskustvu wrote:Jack Be Nimble wrote:
Gledaj do KRAJA. I kada mislis da je kraj nastavi sa gledanjem.
odgledao,bas do kraja,i?,ko ubi maryanne,i ove dvije cure,mater,ova mala?
-
kakavdanakneiskustvu
#17105 Re: Gledate seriju - preporucite je
ma gledo sam jer sam prije epizode malo gledo starije postove i naletio na neki u kojem pise da ima neka scena i nakon pocetka nabrajanja glumaca i ostalih,ali ovo nesto kratko trajalo,i kontam da je mala cim adams gleda onako u malu
- zomri
#17106 Re: Gledate seriju - preporucite je
Homecoming
Atmosfera iz filmova Lyncha i Hitchcocka, odlična fotografija(!) glume Julia Roberts, Bobby Cannavale, Sissy Spacek i maestralni Shea Whigham. Interesantan je polusatni format za dramu, pokazao se punim pogotkom ovdje. Desetak epizoda se mogu pogledati za jedno popodne.
Atmosfera iz filmova Lyncha i Hitchcocka, odlična fotografija(!) glume Julia Roberts, Bobby Cannavale, Sissy Spacek i maestralni Shea Whigham. Interesantan je polusatni format za dramu, pokazao se punim pogotkom ovdje. Desetak epizoda se mogu pogledati za jedno popodne.
-
normala brate
#17107 Re: Gledate seriju - preporucite je
zomri wrote:Homecoming![]()
kažu spora malo ti fali da krkljan prerežeš sam sebi
- dulekrele
#17108 Re: Gledate seriju - preporucite je
Prevodi za Shameless su uvijek debelo kasnili.ado81 wrote:Ja ne mogu naći prevod ni za jednu epizodu 9 sezone.dulekrele wrote:Ovo je bila odlicna serija. kvalitet osjetno pao u posljednje dvije sezone. O zadnjoj 8. sezoni koja je teski odron i ne gledljiva je necu ni da govorim.The 51st State wrote:Krenula nova sezona najjace serije 21 vijeka, Shameless.
gay jesus i ostala sranjaocito vise nemaju nista dobro da ponude.
Vidjet cemo da li je 9 sezona nastavak mamuzanja mrtvog konja ili su se dozvali.
- dulekrele
#17109 Re: Gledate seriju - preporucite je
kakavdanakneiskustvu wrote:evo vidjeh ranije postove,mala je valjda

- SanskiBiser
#17110 Re: Gledate seriju - preporucite je
The Last Kingdom (Uthred, Son of Uthred
) citava treca sezona je vec dostupna na netu.
-
kakavdanakneiskustvu
#17111 Re: Gledate seriju - preporucite je
dulekrele wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:evo vidjeh ranije postove,mala je valjda
Jbg izvinjavam se sto to spomenuh,kontam da je vecina vec odgledala seriju
-
ado81
#17112 Re: Gledate seriju - preporucite je
Stvarno???, Boga mi si za mushtuluckaSanskiBiser wrote:The Last Kingdom (Uthred, Son of Uthred![]()
Ja juče gledao na imdb nije bilo ništa o tome kad će krenuti.
-
omar little
#17113 Re: Gledate seriju - preporucite je
cije je to? ko je kreator i za koju kucu? robertsovu ne podnosim a i spacek me iritira sa prenemaganjem, jel valja toliko da bih mogla preci preko ove dvije povelike prepreke?zomri wrote:Homecoming![]()
p.s.
dzesi
- zomri
#17114 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sam Esmail (Mr Robot) je showrunner i to za Amazon Prime. Vjerovatno ima sve to što te iritira i ovdje, Robertsova je loš cast ali koproducentica je pa joj sredili, a Spacek opet u svojoj sisispacek ulozi kakva je bila i ona u Castle Rocku recimo. Shea je od-li-čan, i dobra je atmosfera, fotografija razvaljuje. Dalje gledaj na sopstvenu odgovornostomar little wrote:cije je to? ko je kreator i za koju kucu? robertsovu ne podnosim a i spacek me iritira sa prenemaganjem, jel valja toliko da bih mogla preci preko ove dvije povelike prepreke?zomri wrote:Homecoming![]()
Atmosfera iz filmova Lyncha i Hitchcocka, odlična fotografija(!) glume Julia Roberts, Bobby Cannavale, Sissy Spacek i maestralni Shea Whigham. Interesantan je polusatni format za dramu, pokazao se punim pogotkom ovdje. Desetak epizoda se mogu pogledati za jedno popodne.shea shigham <3
p.s.
dzesi
-
omar little
#17115 Re: Gledate seriju - preporucite je
tenksic. samo je pola sata, aj probacu.zomri wrote:Sam Esmail (Mr Robot) je showrunner i to za Amazon Prime. Vjerovatno ima sve to što te iritira i ovdje, Robertsova je loš cast ali koproducentica je pa joj sredili, a Spacek opet u svojoj sisispacek ulozi kakva je bila i ona u Castle Rocku recimo. Shea je od-li-čan, i dobra je atmosfera, fotografija razvaljuje. Dalje gledaj na sopstvenu odgovornostomar little wrote:cije je to? ko je kreator i za koju kucu? robertsovu ne podnosim a i spacek me iritira sa prenemaganjem, jel valja toliko da bih mogla preci preko ove dvije povelike prepreke?zomri wrote:Homecoming![]()
Atmosfera iz filmova Lyncha i Hitchcocka, odlična fotografija(!) glume Julia Roberts, Bobby Cannavale, Sissy Spacek i maestralni Shea Whigham. Interesantan je polusatni format za dramu, pokazao se punim pogotkom ovdje. Desetak epizoda se mogu pogledati za jedno popodne.shea shigham <3
p.s.
dzesi
- irac300
#17116 Re: Gledate seriju - preporucite je
SanskiBiser wrote:The Last Kingdom (Uthred, Son of Uthred![]()
-
normala brate
#17117 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mjesec?irac300 wrote:SanskiBiser wrote:The Last Kingdom (Uthred, Son of Uthred![]()
ZaFaljujem. Sad' mi valja čekat' titlove.
- irac300
#17118 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovisi kada se neko od prevoditelja prihvati posla. Ali mjesec je minimum. Ko nas 'ebe kad nismo učili engleski.normala brate wrote:Mjesec?irac300 wrote:SanskiBiser wrote:The Last Kingdom (Uthred, Son of Uthred![]()
ZaFaljujem. Sad' mi valja čekat' titlove.
- House
#17119 Re: Gledate seriju - preporucite je

neloša prva epizoda.
idemo dalje
Last edited by House on 19/11/2018 20:44, edited 2 times in total.
- SanskiBiser
#17120 Re: Gledate seriju - preporucite je
The Last Kingdom, pogledao prvu epizodu trece sezone i samo mogu konstatovati da Netflix nije usrao. Vidjecemo dalje kako ce ici.
dobra ova plavka sto glumi Skade, pravoo dobra

dobra ova plavka sto glumi Skade, pravoo dobra

-
ado81
#17121 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma moglo bi se nesto i skontati na engleskom al nije to to. Vako sad cekat prevode i za last Kingdom i za shameless. Brzo ce i vikinzi i nastavak sezone into the Badlands.Znal se išta kad ce Got??
-
kakavdanakneiskustvu
#17122 Re: Gledate seriju - preporucite je
pri kraju sam prve sezone black sailsa,cudi me da iz ovako dobre serije glumci nisu kasnije glumilii u kvalitetnim filmovima ili serijama,ili ih ja nisam primijetio,osim onog sto je malo bio u GOT
-
kakavdanakneiskustvu
#17123 Re: Gledate seriju - preporucite je
aprilado81 wrote:Ma moglo bi se nesto i skontati na engleskom al nije to to. Vako sad cekat prevode i za last Kingdom i za shameless. Brzo ce i vikinzi i nastavak sezone into the Badlands.Znal se išta kad ce Got??
-
ado81
#17124 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hvala na infu. Valjda neće kasnit.kakavdanakneiskustvu wrote:aprilado81 wrote:Ma moglo bi se nesto i skontati na engleskom al nije to to. Vako sad cekat prevode i za last Kingdom i za shameless. Brzo ce i vikinzi i nastavak sezone into the Badlands.Znal se išta kad ce Got??
-
kakavdanakneiskustvu
#17125 Re: Gledate seriju - preporucite je
ado81 wrote:Hvala na infu. Valjda neće kasnit.kakavdanakneiskustvu wrote:aprilado81 wrote:Ma moglo bi se nesto i skontati na engleskom al nije to to. Vako sad cekat prevode i za last Kingdom i za shameless. Brzo ce i vikinzi i nastavak sezone into the Badlands.Znal se išta kad ce Got??