Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jethro wrote:Hoce li i Maxwell preci u United? Ibra kad je god isao u novi klub vodio je i Maxvella sa sobom. Inter, Barca, PSG...Mislim da sam jednom citao da u Ibrinom ugovoru ima i nekakva klauzula o tome kako on i Maxwell uvijek zajedno idu u novi klub.
Nije bio u juventusu I u milanu nikad
On mu je najbolji prijatelj a to za klauzulu je suplja
Mino Raiola agent, a Ibra je ime kojem se jednostavno prilagođavaš kad dovodiš pojačanja. Barem Ibra na vrhuncu. Ipak, ne može u Unitedu diktirati pravila, nije toliko moćan. Ali može Mourinho dovesti Maxwella hladno
Mino Raiola agent, a Ibra je ime kojem se jednostavno prilagođavaš kad dovodiš pojačanja. Barem Ibra na vrhuncu. Ipak, ne može u Unitedu diktirati pravila, nije toliko moćan. Ali može Mourinho dovesti Maxwella hladno
Ibra je do sad imao klauzulu u ugovoru da ide Maxwell s njim u novi klub gdje on potpise tako da je sve moguce
Teufik wrote:Nedopustivo. Odmah ga smijeniti...[emoji6]
Sent from my LG G5 using Tapatalk
Normalno da je nedopustivo al eto sto amidza rece mozda je dobro da vidi da Rojo nije za United i da nema rezervnog golmana
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Salio sam se missko. Bolje da svaku zijane do sezone, ne bi li se sta popravilo, nego kao prosle sezone. Dobili vecinu u predsezoni i svi znamo sta kasnije bi.