Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
belafonte wrote: ↑11/02/2023 22:02
Može li ko da mi protumači trenutno stanje na modemu, šta bude najčešći uzrok?
Danas mi par puta nestajao signal i onda od prije sahatak skroz čučno...kažu u podršci ne vide modem, poslaće ekipu sutra...
Pozdrav @belafonte,
S obzirom da postoje odstupanja po pitanju dolaznih internet parametara, zamolit ćemo Vas za samo malo strpljenja i razumijevanja. Kolege će doći na Vašu adresu u što kraćem roku, i otkloniti navedene poteškoće. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
muha_sa wrote: ↑12/02/2023 09:51
Pohvala ze Telemah--sve što smo dogovorili isti dan završeno
Pozdrav @muha_sa,
Hvala Vam na pohvalama i ukazanom povjerenju. Trudit ćemo se da i dalje opravdamo povjerenje koje ste nam ukazali. Drago nam je da ste zadovoljni ponudom koju su Vam kolege prezentovale. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Koliko sam shvatio ovdje moguce je dobiti nove pogodnosti da se ne raskine ugovor u martu.. Mene sto bi zadrzalo je dodatni eonbox,tako da me mozete kontaktirati.
Benq wrote: ↑11/02/2023 22:32
Vodi racuna da ne savijas jako coax koji ide u modem, da je konektor uvijek dobro zavrnut, jer ako se konektor popusti moze doci do problema sa signalom, i da kabal ne nagnjecis necim u stanu. To je ono sto je do tebe, a sve ostako je ono na sta ti ne mozes uticati, tipa pokvaren splitter, los signal na pojacalu sa kojeg dobijas signal itd.
Ako ti sad radi, postavi sliku sa trenutnim signalom da vidimo.
Last edited by belafonte on 15/02/2023 13:36, edited 1 time in total.
Nisam nikakav TM bot, ali njihova podrska je miljama ispred konkurencije. Trebas bas biti idiot pa to ne priznati. Nemam nista protiv konkurencije, ali ne mogu telemachu cipela okrenuti kad je u pitanju podrska.
vanjki wrote: ↑12/02/2023 11:03
Koliko sam shvatio ovdje moguce je dobiti nove pogodnosti da se ne raskine ugovor u martu.. Mene sto bi zadrzalo je dodatni eonbox,tako da me mozete kontaktirati.
Pozdrav @vanjki,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i prezentovati dostupne mogućnosti. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
rida1976 wrote: ↑12/02/2023 13:50
Nisam nikakav TM bot, ali njihova podrska je miljama ispred konkurencije. Trebas bas biti idiot pa to ne priznati. Nemam nista protiv konkurencije, ali ne mogu telemachu cipela okrenuti kad je u pitanju podrska.
Pozdrav @rida1976,
Hvala Vam na lijepim riječima, to nam zaista mnogo znači. Drago nam je da ste zadovoljni podrškom i informacijama koje pružaju naši agenti. Nadamo se da ćemo i ubuduće opravdati Vaše povjerenje. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
vanjki wrote: ↑12/02/2023 11:03
Pozdrav @vanjki,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i prezentovati dostupne mogućnosti. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
U utorak dosla ekipa, zamijenili uredjaje. Router je Ubee. Prvi dan internet bio kao i sto je deklarisano u paketu EON Full 300/20
Nakon toga evo danima je lose, katastrofa. I da je wifi konekcija jaca nego kad je na kabal spojen laptop, cirkus pravi.
edin187 wrote: ↑12/02/2023 20:28
U utorak dosla ekipa, zamijenili uredjaje. Router je Ubee. Prvi dan internet bio kao i sto je deklarisano u paketu EON Full 300/20
Nakon toga evo danima je lose, katastrofa. I da je wifi konekcija jaca nego kad je na kabal spojen laptop, cirkus pravi.
evo i slike testova
@Telemach objasnjenje ?
Pozdrav @edin187,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke, kako bismo izvršili detaljne provjere Vaših internet parametara.
@Telemach
Samo da javim da sam uspio skinuti pdf primjerak aneksa ugovora sa linka iz sms poruke.
Na moje, a vjerujem i vaše zadovoljstvo nastavljamo saradnju i u buduće.
Kamo sreće da ste se uspjeli raširiti kao kablovski operater i u RS.
Odličan potez vam je što ste Total TV korisnicima dali EON Smart TV app.
bogata_sirotinja wrote: ↑12/02/2023 20:46
@Telemach
Samo da javim da sam uspio skinuti pdf primjerak aneksa ugovora sa linka iz sms poruke.
Na moje, a vjerujem i vaše zadovoljstvo nastavljamo saradnju i u buduće.
Kamo sreće da ste se uspjeli raširiti kao kablovski operater i u RS.
Odličan potez vam je što ste Total TV korisnicima dali EON Smart TV app.
Pozdrav @bogata_sirotinja,
Hvala Vam na povratnim informacijama. Drago nam je da ste zadovoljni našim uslugama i podrškom, te što ste nam ukazali Vaše povjerenje. Nadamo se će naše usluge biti dostupne i na području Republike Srpske. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
tap3ah75 wrote: ↑12/02/2023 20:51
Ček
To korisnici totala imaju pravo na eon aplikaciju?
Pozdrav @tap3ah75,
Našim vjernim Total TV korisnicima smo omogućili aktivaciju EON Smart TV aplikacije kao benefit uz produženje Ugovora. Putem EON Smart TV aplikacije za korisnike Total TV usluge su dostupni svi TV kanali koji su do sada korisnicima bili dostupni isključivo putem mobilne i web verzije EON aplikacije. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
heat wrote: ↑13/02/2023 19:45
Hvala Telemach-u i raji koja tamo rade.
Djecu ste mi obradovali, mnogo. Hvala vam na tome
Uzdravlje
#giganti
Pozdrav @heat,
Nema na čemu. Drago nam je da ste zadovoljni poklonom koji je za Vas pripremila kompanija Telemach. Nadamo se da ćemo i ubuduće opravdati Vaše povjerenje. Hvala Vam na javljaju i saradnji na ovaj način.
heat wrote: ↑13/02/2023 19:45
Hvala Telemach-u i raji koja tamo rade.
Djecu ste mi obradovali, mnogo. Hvala vam na tome
Uzdravlje
#giganti
Pozdrav @heat,
Nema na čemu. Drago nam je da ste zadovoljni poklonom koji je za Vas pripremila kompanija Telemach. Nadamo se da ćemo i ubuduće opravdati Vaše povjerenje. Hvala Vam na javljaju i saradnji na ovaj način.
Kakvi se ovo pokloni opet daju nekim korisnicima a nekima ne. Kao i prosle godine. Telemach ?